andrzejka 16.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 nic niezbędnego - ot po prostu małe udogodnienia ... bogus masz rację jak można duży zlew zamontowac to jasne ze lepiej niż mąły ale jak nie można i jest wybór ociekacz lub dodatkowa komora to inna rzecz A i wzgledy finansowe sa jak dla mnie wązne bo za różnice mam jeszcze inne rzeczy Czas zacząć mówić o domu a nie budowie Wiesz, ze to chyba masz racje jakos dla mnie to cały czas budowa a to przeciez już dom Acha - a szafki tymczasowe do kuchni masz chyba takie same jak ja I kto by pomyślał, ze one takie mocne i tylke wytrwają Tylko do przodu, do przodu!!!!! Alfreda jeden słuszny kierunek starań obecnie to jak najszybsze zamieszkanie to kiedy wieszamy?????? Kiedy brat znajdzie czas ale na 100 % w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Spuściłam ja w sedesie choć wiem, ze tak nie można ależ... pierwsza nasza rybka była "pochowana" w pudełku po zapałkach, następne..... jak wyżej - przynajmniej nie ma problemu z utylizacją Idziesz Andrzejko jak sztorm: 10 w skali Boforta! to tak a propos tych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 No, no Andrzejko, Twoje zakupy świadczą o rychłym zamieszkaniu . Ale, ale, ktoś Cię wyprzedził... to Twoja córcia w swoim letnim domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 andrzejko, świetne zakupy ! Jak na karniszach będą zawieszone firaneczki to już będzie domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 ależ... pierwsza nasza rybka była "pochowana" w pudełku po zapałkach, następne..... jak wyżej - przynajmniej nie ma problemu z utylizacją Tak wiem, ze to było podłe ale............. i tak pływała w wodzie kilka dobrych godzin bo nas nie było w domku, dobrze, ze wczesniej ją oddzialiłam od innych rybek bo dziwnie sie zachowywała, pływała głową w dół kręcąc sie jak świder ktoś Cię wyprzedził... to Twoja córcia w swoim letnim domku . Tak, dzieciaki znosza za każdym razem jak idziemy swoje rzeczy do domku Jak na karniszach będą zawieszone firaneczki to już będzie domowo Oczywiście ale głowny powód ich kupna to zasłonięcie na wieczór okien zasłonami Bo w przyszłosci chcem mieć tylko jakieś rolety czy zaluzje i na tych karniszach cos artystycznie zamotanego Jednym słowem minimalizm a motanie żeby torochę go ocieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.06.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Andrzejko czy zamotasz czy powiesisz zasłonki,firanki to wszystko będzie pikuś BO PRZECIEŻ BĘDZIE U CIEBIE I TO JEST NAWAŻNIEJSZE,NAJPIĘKNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Andrzejka gratulki fajne zakupy, trzymam mocno kciukasy i widze że to już tuz tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2006 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Widzę Andrzejko, że się już urządzasz , bardzo ładne kupiłaś karnisze. Jak mąż wróci, to domku nie pozna - tyle nowych rzeczy przybyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 BO PRZECIEŻ BĘDZIE U CIEBIE I TO JEST NAWAŻNIEJSZE,NAJPIĘKNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak to najważniejsze Jak mąż wróci, to domku nie pozna - tyle nowych rzeczy przybyło . Ma pod koniec lipca zrobić sobie tydzień urlopu i przyjechać Więc mam nadzieję że mu sie spodoba to co ja wyczyniam trzymam mocno kciukasy i widze że to już tuz tuż Za kciukasy dzięki Mam nadzieję, ze do końca czerwca będe u siebie Jak stolarz dotrzyma terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Andrzejko super,super.Cieszę się że zaczęłaś się pakować - jesteś mądra kobitka że podpisujesz kartony,pózniej będzie mniej szukania.TRZYMAM KCIUKI!!!http://img105.imageshack.us/img105/4451/d0207dl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Ja mam juz kilka przeprowadzek za sobą i dobrze wiem, jak ważne jest podpisywanie każdego kartonu. W gąszczu paczek, worków i kartonów trudno sie potem połapać, a tak- wiesz gdzie co masz i wiadomo potem, od czego zacząć rozpakowywanie. Wanienka super, niedługo będziesz mogła zażywać kąpieli. To kiedy godzina zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.06.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 andrzejko, dzielna kobieto, to Ty jeszcze nie dlugo i bedzies w swoim domciu!!! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Nieźle, nieźle! Przeprowadzka coraz bliżej. Jak dla mnie przeprowadzka to coś strasznego - kiedyś przeprowadzałem się 3 razy w ciągu 1,5 roku Przyłączam się do poglądu, że bardzo ważne jest opisywanie pudeł. Oszczędzi Ci to później wiele nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Ja mam za sobą tylko jedną przeprowadzkę Z rodzinnego domu tu do męża Strasznie wtedy ryczałam, pamiętam jak dziś wszystkie tamte chwile, pakowanie, drogę, wnoszenie pudeł po schodach itp A teraz już niedługo będe stąd sie wyprowadzać- myśle że teraz bez płaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Ja też myślę, że teraz będzie inaczej - a jeśli pojawią się łezki to tylko ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Pare dni do ciebie nie zaglšdałam a tu już co o przeprowadzce słychać niedługo zaczniesz nowe życie, u siebie trzymam kciukasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 18.06.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 To znaczy, że już "pachnie" przeprowadzką !!! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.06.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Hej Andrzejko Ile u Ciebie pięknych zakupów przybyło Pakowanie kartonów... pachnie przeprowadzką aż do Gorzowa. Ogromnie się cieszę, że wkrótce zamieszkasz w nowym domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Andrzejka trzymam kciukasy I teraz zyczę tylko łez szczęścia A mężusiowi musi sie podobać bo jak nie to My z nim pogadamy - Prawda??? - Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Prawda??? - Dziewczyny prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts