Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Internetu na razie nie mam ale prawdopodobnie to nie problem przenieśc z mieszkania, mąż rozmawiał z gościem z którego usług korzystamy i ma być zrobione jak powiemy kiedy :-?

Obaczymy jak to będzie, w razie czego mam w pracy :wink: :wink: :wink: :roll:

A mężusiowi musi sie podobać bo jak nie to My z nim pogadamy

- Prawda??? - Dziewczyny

Oki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzięki wam za wsparcie wszystkim :p :p :p

Jak na razie nic sie nei dzieje bo syn chory i nie mam nawet kiedy zalecieć na budowę :( :( :(

Przedwczoraj kupiłam z hydraulikiem brakujące baterie do wanny i umywalki oraz sedes na górę i miało być to zamontowane, mam nadzieję ze jest bo nie sprawdzałam :-?

Julce tak spodobała sie praca hydraulika, ze powiedziała ze chce nim być jak dorośnie :o :o :o :-? :-? :-?

Pudeł nie przybyło bo nie mam jak tych przewieżć mam nadzieję ze piąttek i sobota będą pracowite w tej kwestii :roll:

Pozdrówka 8) 8)

Witam!!!

Jak ja Ci zazdroszczę!!! Już się wprowadzasz, a my mamy jeszcze tyle przed sobą! Z drugiej strony, to budowanie jest strasznie fajne, bo później to się już tylko mieszka i mieszka... ;) Rany!!! :o :o :o Co ja plotę! :oops: :lol: :roll:

Swoją drogą, to też już sporo przeprowadzek mam w życiu za sobą. Jest to taki bardzo ciekawy moment w życiu: coś się kończy i coś się zaczyna - strasznie to wszystko wtedy wydaje się być sentymentalne. Warto na chwilkę usiąść w fotelu, z filiżanką kawy w ręku, z przymkniętymi oczyma powspominać te dobre chwile, które przeżyło się na "starych śmieciach", bo jak będzie w Nowym Domu?! ...

Ale nuuudzę! :oops: :oops: :oops:

Pozdrawiam!!!

:D :D :D

Ale nuuudzę!

Nie wcale nie nudzisz, fajnie napisałeś i chyba pokazałeś mi coś jeszcze w tym wszystkim bo jak na razie to był chyba slepy pęd do niezależności , bycia na swoim, u siebie :-?

A to faktycznie coś się kończy :-? ale mam nadzieję ze zaczyna lepsze :roll: :roll: 8) :roll: :-?

Jak ja Ci zazdroszczę!!! Już się wprowadzasz, a my mamy jeszcze tyle przed sobą

Rok temu i ja zazdrościłam wielu a teraz :p :p :p czasami aż trudno w to uwierzyć jak jeden rok może zmienić dużo w życiu człowieka 8)

Doczekasz sie i ty i to szybciej niż sie wydaje 8)

kasiu dzięki 8)

Andrzejko, duzy samochod? :o Kiedy przeprowadzka? :D :wink:

Kiedy się da :wink: 8)

Jutro mam zamiar pomału drobniejsze rzeczy przewozić z bratem jego autkiem osobowym a reszta kiedy będzie pasowało koledze 8) :roll:

Wiecie, zę mam trochę cykora przed ta przeprowdzką, jak ja tem będę mieskać, w tych betonach, jak dzieciaki to przyjmą :roll: :roll: :-?

Ale cóż klamka zapadła 8) :p :p

Dylematy są zawsze i wszędzie :wink:

Hej Andrzejko :D :D :D

A jakie dylematy były na początku budowy ech.... 8)

Mieszkać będziesz cudownie bo u siebie :wink: 8) :D

Wlaściwie to znalazłaś sobie swietny sposob na dążenie do celu, mianowicie plan 8) Zawsze to powtarzam, że dobra organizacja, to jest to :wink: :D 8) :D :D

No to Andrzejko- udanej przeprowadzki Tobie życzę, z całego serducha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Cieszę się przeogromnie, bo razem zaczynałyśmy, ale to były czasy :roll:

A jeżeli Tobie się udało, to i mi się szybciutko uda :wink: 8)

Pozdrawiam bardzo gorąco :D :D :D

Andrzejko, w pierwszych dniach po przeprowadzce będziesz się pewnie czuła trochę jak na biwaku, ale pewnie wszyscy się szybko przyzwyczają do nowego miejsca. A w międzyczasie będziecie powoli wykańczać sobie domek :D . Nawet nie musicie nigdzie wyjeżdżać na wakacje :D :D :D .

andrzejko, to nie dlugo kawa na balkonie zwanym taras...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Tak jest, z tym, ze taras to u mnie obecnie drzwi które wczęsniej były w domu ale czy to wazne ważne że jest 8) :wink:

To juz jestes troche przeprowadzona

Trochę tak 8) :-?

Andrzejko, w pierwszych dniach po przeprowadzce będziesz się pewnie czuła trochę jak na biwaku, ale pewnie wszyscy się szybko przyzwyczają do nowego miejsca

Mam nadzieję, ze dzieciaki szybko zaakceptują nowy dom, choć trochę sie obawiam o to 8)

Będziesz miała niezaplanowany urlop . Co prawda tylko w godzinach wczesnorannych i wieczorno - nocnych, ale na pewno w nowym domu będziesz sie czuła jak na urlopie !!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Wolałabym by to był planowany urolop ale cóż nie ma tak dobrze 8)

Dzięki wszytkim za kciuki, i pozdrawiam 8)

Jeśli podłogi nie "brudzą", masz kanalizację i wodę - ciepłą! - bo dzieci - jak sama wiesz - szczególnie w lecie strasznie się brudzą - to... przeprowadzaj się.

acha i jescze: masz gdzie gotować? Dobrze byłoby, gdyby dzieci miały swój - przynajmniej jeden pokój "zrobiony".

Ale jak co grubsze da się przewieźć - to jasne!

Co do warunków... może już jesteśmy za bardzo przyzwyczajeni do wygód wszelkiego typu?Zastanow się Andrzejko: bardziej chcesz czy bardziej musisz

czekamy na wiesci i trzymamy kciuki za TWOJĄ decyzję