Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mieszkam :p

W piątek przewieżliśmy wszystko, w sobotę poskłładaliśmy do kupy i mieszkamy juz od 1 lipca :p Dwie noce za nami 8)

Narazie jest ok, więcej opiszę jak wygospodaruje trochę czasu potem bo przez przeprowadzkę w pracy mam straszne zaległości 8)

Dzięki wam wszytkim za to , ze myśleliście o mnie.

Aż normalnie w to nie wierzę :-? :roll: :p :p

:p :p :p :p :p :p

8) 8) 8) 8) 8) 8)

:p :p :p :p :p :p

GRATULUJE!!!! SUPER!!!

A JEDNAK SIĘ DOCZEKAŁAŚ!!! :D :D :D

Wczoraj jak zaczeliśmy z żoną narzekać, że tyle sprzątania na działce jeszcze przed nami, to nasz kandydat na glazurnika nam odpowiedział coś, o czym już zapomniałem, a co jest najświętszą racją: "przecież sprzątanie budowlanego bałaganu to już sama przyjemność". I tego Ci życzę: żeby dalsze prace przy domku były samą przyjemnością - bo niby czemu miałoby być inaczej?!? :) 8) :)

GRATULACJE!!!!!!

Należy Ci się szóstka z trzydziestoma plusami!!!!!! :lol: :lol: :lol:

I pamiętaj!! Nie to piękne, co ladne, lecz to, co się komu podoba!!!!!!

SAMYCH MILYCH CHWIL, SZCZĘŚCIA I DALSZEGO SAMOZAPARCIA W DĄŻENIU DO CELU!!!!-tych pozostalych....

WIERZĘ W CIEBIE KOBIETO!!!!!

TERAZ TYLKO SAMA , CZYSTA RADOŚĆ!! BRAWO!!!

Dzięki wam kochani, bez was nie dałabym rady na 100 % 8)

Bo jak widzisz i czytasz jak inni sobie radzą z trudami to nabierasz sił i wiary, że ty też możesz :p :p

DZięki bardzo :p :p :p :p

Jest cudnie naprawdę 8)

Śpi sie wyśmienicie, dzieciaki zadowolone, Julka w piachu jak tylko może i kwiatki zbiera, Szymek zanlaz nowych kumpli i delektuje sie zabawami do późna wieczorem 8)

W dzień zostaje sam w domu i jest zadowolony 8)

Nie spodziewałam sie zę moze być tak hajnie, myślałam, ze braki wyposażenia itp będa nam bardziej doskwierać :roll: ale na takie szczegóły nie zwracamy uwagi :wink:

Kto już mieszka wie o czym pisze a kto jeszcze nie niech szybko dąży do zamieszkania bo to prawdziwa radocha 8) 8) 8) 8) 8)

Pozdrawiam wszystkich 8)