andrzejka 13.04.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 No tak wy możecie sadzić - macie ogromną dzialkę przecież A drzewka już będą rosly sobie U mnie trzeba ściągnąć calą ziemnie z jednej strony na drugą żeby wyrównać trochę poziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 To prawda- działka duża. Trzeba tylko dobrze rozplanować co i jak.Trzeba zdjąć humus, a następnie wybrać ziemię ze skarpy. No, ale...zmieści się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Aniu a jak tam aparat już rozpracowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Prawie rozpracowany tylko wklejac zdjęć ni w ząb - muszę o tym poważnie pomyśleć.A tak w ogóle to super zabawka i robi dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.04.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 No tak tylko szkoda,że nie możesz się z nami podzielić tymi zdjęciami Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Poprawię się Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.04.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Andrzejka napisała: Mi mąż nie pozwala sadzić roślinek bo twierdzi, że i tak z nich nic nie zostanie przy zdjęciu humusu i U mnie trzeba ściągnąć calą ziemnie z jednej strony na drugą żeby wyrównać trochę poziomy U mnie jest to samo. Myślałam o posianiu łubinu co by się nam perz nie rozprzestrznił, ale w zwiazku z tym,że mamy dużą różnicę poziomów między działką a drogą to z całej działki zepchniemy parę centymetrów. Trochę sie uzbiera . Poza tym wszystko kosztuje: trawa, drzewa. Pocieszam się tym,że mamy tzw.samosiejki - dwie brzuzki, sosenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 ania67 Polecam stronkę gdzie Zbych naucza wklejać zdjęcia, nie przerazaj się natłokiem informacji.Postępuj zgodnie z poleceniami i będzie git http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&highlight=wklejania+zdj%EA%E6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.04.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 U mnie jest to samo. Myślałam o posianiu łubinu co by się nam perz nie rozprzestrznił, ale w zwiazku z tym,że mamy dużą różnicę poziomów między działką a drogą to z całej działki zepchniemy parę centymetrów. Trochę sie uzbiera . Poza tym wszystko kosztuje: trawa, drzewa. Pocieszam się tym,że mamy tzw.samosiejki - dwie brzuzki, sosenki. Łubin perzu nie załatwi... za to jak na motylkową przystało wzbogazi ziemię w azot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.04.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Rafałek napisał Łubin perzu nie załatwi... za to jak na motylkową przystało wzbogazi ziemię w azot... A jakby się ten łubin gęsto posiało, to perz nie znalazł by dla siebie miejsca...czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Andrzejko, witaj Widzę (czytam), że u Ciebie wreszcie zaczęło się na poważnie. Trzymam kciuki z całych sił no i czekam na zdjęcia:D Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Rafałek napisał Łubin perzu nie załatwi... za to jak na motylkową przystało wzbogazi ziemię w azot... A jakby się ten łubin gęsto posiało, to perz nie znalazł by dla siebie miejsca...czy się mylę? Raczej się mylisz. Perz jest bardzo silny i plenny, mocno idzie z kłączy. Łubin jest wysoki, ale słabo zacienia glebę... Jeśli chcesz to albo mechanicznie wybierz kłącza (najlepszy wariant ręczny), bo kultywatorowanie i orka talerzówką na jednym razie się nie zakończy, albo chemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.04.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 ania67 Polecam stronkę gdzie Zbych naucza wklejać zdjęcia, nie przerazaj się natłokiem informacji.Postępuj zgodnie z poleceniami i będzie git http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&highlight=wklejania+zdj%EA%E6 Bardzo dziękuję Olkalybowa Zabiorę sie za to, albo poproszę synusia! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 ania67 Polecam stronkę gdzie Zbych naucza wklejać zdjęcia, nie przerazaj się natłokiem informacji.Postępuj zgodnie z poleceniami i będzie git http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&highlight=wklejania+zdj%EA%E6 Bardzo dziękuję Olkalybowa Zabiorę sie za to, albo poproszę synusia! Pozdrowionka Te dzieciaki Uczą rodziców nowości bo lapią wszystko blyskawicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.04.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Andrzejko dzieciaki łapią wszystko w mig i jeszcze czasem wydaje sie im, że wiedza wszystko lepiej Andrzejko mam łopatę szuflę i grabki Wszystko się zmieściło w sam. Kurczaki, ale sie cieszę Właśnie wrócił mój mężlek!!! Jako dodatek dostałam 15 tulipanów- ciętych. Jest mi b. miło Pozdrawiam milutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ale sympatycznie, że mąż ma taki gest Niby mala rzecz a tyle radości może sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.04.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak właśnie.Życie sklada sie z tych malutkich chwil, a niektóre są bardzo miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak właśnie.Życie sklada sie z tych malutkich chwil, a niektóre są bardzo miłe I niech tych milych będzie jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.04.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Czego TOBIE, Wszystkim i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Wiesz Aniu zaczęlam się zastanawiać czy dobrze robię budując dom na "zadupiu". Mam pracę ale niezbyt platną, marne szanse rozwoju, mąż pewnie nigdy tu jej nie znajdzie, dzieciaki też start nie za dobry mają.Pewnie to tylko wątpliwości i zostanie tak jak jest ale strasznie mnie to zaczęlo męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts