Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale ta cukini w jajku strasznie mnie zaciekawila 8) przepis poprosze :lol:

Nie cukini a cukinia 8) :wink:

Latem to nasz przysmak 8)

Oto ona

http://ww2.tvp.pl/images/2005/06/03/235793/img200.jpghttp://ww2.tvp.pl/images/2005/06/03/235791/img200.jpg

Kroję ją w plasterki okrągłe lub podłużen, przyprawiam czym popadnie głównie jakimś warzywkiem i potem tak jak schabowe, obtaczam w mące, jajku i bułce tartej i na patelnię - hmm pycha 8) Mogę jeść co dzien 8)

Mozne tez faszerowaną mięsem mielonym z ryżem> Wtedy wydrążam srodek i powstają łódeczki i faszeruję mięsem i do piekarnika i tez pycha 8)

Kuchnia świetna i tania, no i jeszcze ten rabacik... 400 zł

Ten rabacik mnie ucieszył bo już mam tyły, nie zapłacona kuchenka i na razie nie mam z czego :oops: :oops: :oops:

Dobrze, ze znajomy w sklepie sprzedaje :-? :-? :-? :oops: :oops: :oops:

Co do fotek skończył mi sie limit na photosite i musze gdzies indziej album załozyć a to wymaga czasu - którego brak :-? :-?

Ale będą 8)

Bardzo fajnie mieszkacie

dzięki, ciesze sie że tak myślisz bo jedna z ciotek rozpłakała sie nad nami biedakami jak zobaczyła jak mieszkamy :-? :roll: :roll: :-? :-?

Ale co dzięń jest coraz lepiej, zawsze coś nowego dochodzi. Ostatnio zasłona w miejscu drzwi do garazu :wink: 8)

Andrzejko takie cukinie w nowej lodóweczce możesz sobie zamrozić(pokrojone w talarki) i w zimie będzie wspaniałe wspomnienie lata :lol: :lol: :lol:

:roll: :roll:

Raz próbowałam i nic nie wyszło, strasznie wodnista była- do niczego :-?

MOze masz jakiś sposób 8) :roll: 8)

Andrzejko Ty juz kuchnie masz! Gratuluje!

Co do cukini, to ja tez ja bardzo lubie...

Co do zdjec, ja na photosite wywalam stare i daje nowsze...

Tak, ale to rozkosz wszytko mieć w kuchni kuchenne :p :p :p

Choć jeszcze kran w zlewie nie zamontowany ale to juz szczegół :wink:

Ja nie chcem wywalać starych 8)

Cieszę razem z Tobą Twoim domkiem.Nie każdy jest tak odważny by podjąc to ryzyko a jeszcze tak wytrwały by osiągnąć zamierzony cel i zamieszkać u SIEBIE.

I ja się cieszę , ze się cieszycz :p :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

E tam odważny, chyba sytuacja zmusza :-? :-? :-?

Ale, że u siebie to raj na ziemi. :p :p :p :p

I codziennie inaczej, dziś znowu było małe przemeblowanko ale to dlatego, ze stary stół z kuchni szukał miejsca 8) I znalazł pod komputerem a ten spod komputera będzie wizytowy :wink: 8) 8)

No proszę Andrzejka ma nową kuchnie i przepisy na forum rozdaje :D :D

Super i pięknie i jeszcze raz super :D :D :D Wszystkie nowe sprzęty i parapety- gratulki :D

Mieszkasz pięknie, u siebie i to najważniejsze :D :D :D

Ekstra, że zaoszczędziłaś 400 zeta, ja mam zaokrąglone fronty w meblach kuchennych i sobie chwalę 8)

Pozdróweczka :D :D :D

Ps A album załóż na fotosik.pl- jak będziesz miała czas, oczywiście 8)