andrzejka 14.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Będziesz miała od jutra prawdziwą kuchnię -super wiadomość Nie będę oryginalna, gdy napiszę, żebyś wkleiła zdjęcia Będa oczywiście tylko baterie padły i sie ladują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.07.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Opłaciło się czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.07.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Andrzejka ZAJEFAJNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czekam na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 andrzejko na temat kuchni nie moge sie wypowiedziec, bo czy proste czy zaokraglone to mozna na photosach zobaczyc ale ta cukini w jajku strasznie mnie zaciekawila przepis poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 16.07.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Andrzejko, wnętrza Twojego domu wyglądają super! Kuchnia świetna i tania, no i jeszcze ten rabacik... 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.07.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Andrzejko PROSZę WIĘCEJ ZDJĘĆ KUCHNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.07.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Andrzejko PROSZę WIĘCEJ ZDJĘĆ KUCHNI ja też, poproszę. I nie tylko kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 To ja też chcę więcej fotek kuchni Bardzo fajnie mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ale ta cukini w jajku strasznie mnie zaciekawila przepis poprosze Nie cukini a cukinia Latem to nasz przysmak Oto ona http://ww2.tvp.pl/images/2005/06/03/235793/img200.jpghttp://ww2.tvp.pl/images/2005/06/03/235791/img200.jpg Kroję ją w plasterki okrągłe lub podłużen, przyprawiam czym popadnie głównie jakimś warzywkiem i potem tak jak schabowe, obtaczam w mące, jajku i bułce tartej i na patelnię - hmm pycha Mogę jeść co dzien Mozne tez faszerowaną mięsem mielonym z ryżem> Wtedy wydrążam srodek i powstają łódeczki i faszeruję mięsem i do piekarnika i tez pycha Kuchnia świetna i tania, no i jeszcze ten rabacik... 400 zł Ten rabacik mnie ucieszył bo już mam tyły, nie zapłacona kuchenka i na razie nie mam z czego Dobrze, ze znajomy w sklepie sprzedaje Co do fotek skończył mi sie limit na photosite i musze gdzies indziej album załozyć a to wymaga czasu - którego brak Ale będą Bardzo fajnie mieszkacie dzięki, ciesze sie że tak myślisz bo jedna z ciotek rozpłakała sie nad nami biedakami jak zobaczyła jak mieszkamy Ale co dzięń jest coraz lepiej, zawsze coś nowego dochodzi. Ostatnio zasłona w miejscu drzwi do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ciotki i inny już tak mają Ale nie ma się czym przejmowac powoli powoli i wszystko się zmieni Najważniejsze że na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andrzejko z rodzinką to najlepiej na zdjęciu ( i to po środku bo po boku obetną).Cieszę razem z Tobą Twoim domkiem.Nie każdy jest tak odważny by podjąc to ryzyko a jeszcze tak wytrwały by osiągnąć zamierzony cel i zamieszkać u SIEBIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andrzejko Ty juz kuchnie masz! Gratuluje! Co do cukini, to ja tez ja bardzo lubie... Co do zdjec, ja na photosite wywalam stare i daje nowsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andrzejko takie cukinie w nowej lodóweczce możesz sobie zamrozić(pokrojone w talarki) i w zimie będzie wspaniałe wspomnienie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andrzejko takie cukinie w nowej lodóweczce możesz sobie zamrozić(pokrojone w talarki) i w zimie będzie wspaniałe wspomnienie lata Raz próbowałam i nic nie wyszło, strasznie wodnista była- do niczego MOze masz jakiś sposób Andrzejko Ty juz kuchnie masz! Gratuluje! Co do cukini, to ja tez ja bardzo lubie... Co do zdjec, ja na photosite wywalam stare i daje nowsze... Tak, ale to rozkosz wszytko mieć w kuchni kuchenne Choć jeszcze kran w zlewie nie zamontowany ale to juz szczegół Ja nie chcem wywalać starych Cieszę razem z Tobą Twoim domkiem.Nie każdy jest tak odważny by podjąc to ryzyko a jeszcze tak wytrwały by osiągnąć zamierzony cel i zamieszkać u SIEBIE. I ja się cieszę , ze się cieszycz E tam odważny, chyba sytuacja zmusza Ale, że u siebie to raj na ziemi. I codziennie inaczej, dziś znowu było małe przemeblowanko ale to dlatego, ze stary stół z kuchni szukał miejsca I znalazł pod komputerem a ten spod komputera będzie wizytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 senk ju Andrzejko za przepis... nadziewana to ja robie ale taka jak schaboszczak to jeszcze sama nie robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 senk ju Andrzejko za przepis... nadziewana to ja robie ale taka jak schaboszczak to jeszcze sama nie robilam Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No proszę Andrzejka ma nową kuchnie i przepisy na forum rozdaje Super i pięknie i jeszcze raz super Wszystkie nowe sprzęty i parapety- gratulki Mieszkasz pięknie, u siebie i to najważniejsze Ekstra, że zaoszczędziłaś 400 zeta, ja mam zaokrąglone fronty w meblach kuchennych i sobie chwalę Pozdróweczka Ps A album załóż na fotosik.pl- jak będziesz miała czas, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.07.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Andrzejko cukinię się mrozi ze skórką a smaży nie całkowicie rozmrożoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.07.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ps A album załóż na fotosik.pl- jak będziesz miała czas, oczywiście Dzięki , nawet działą Andrzejko cukinię się mrozi ze skórką a smaży nie całkowicie rozmrożoną Jęzeli u mnie sie to sprawdzi to jesteś wielka, bo mogę to jesć i jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts