anpi 18.07.2006 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 O widzę, że są nowe fotki - to lubię Najbardziej spodobały mi się drzwi tekstylne do garażu. Takie w stylu Pat i Mat A kuchnia pierwsza klasa. Mebelki super. Widzę, że sobie mieszkasz na całego. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Andrzejko super zdjątka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.07.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Nie jest żle! Trochę będzie przesuwania i wynoszenia przy robieniu podłóg i malowaniu "bieli plamistej" ale człowiek ma wielkie mozliwości przystosowawcze i bardziej doceni , to co będzie potem! powodzenia i pozdrowienia p.s. tak sie bałam, że kuchnia nie za duża ale jest chyba akurat i ładne mebelki masz w tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.07.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 andrzejka ładna kuchnia. Taka przytulna. O jedzeniu prosze nie pisać bo ja głodna jestem, ado obiadu daleko. Mam pytanie: jaką wysokość pomieszczeń macie, no i na jakiej wysokości jest okno w salonie (aha i jakie duże - wysokie). Gorąco pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Andrzejko piekne zdjatka kuchni!!!Teraz ja widac w pelnej krasie i mozesz zaczac eksperymenty kulinarne.Bardzo mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i zycze samych smakolykow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Najbardziej spodobały mi się drzwi tekstylne do garażu. Takie w stylu Pat i Mat DZieki anpi , ważneże spełniają swoją rolę i w jakimś sensie część mieszkalna odgrodzona od gospodarczej Trochę będzie przesuwania i wynoszenia przy robieniu podłóg i malowaniu "bieli plamistej" ale człowiek ma wielkie mozliwości przystosowawcze i bardziej doceni , to co będzie potem! ave! i tak wszytkie graty docelowo będa gdzie indziej, w salonie zostaną tylko kanapy, fotel - do czasu kupienia nowych a więć pewnie dłuuuuuuuuuuuuuuuugo Salon ma być nie zagracony Co do właściwości przystosowawczych to masz racje, do wszytkiego chyba moze sie dostosować tak sie bałam, że kuchnia nie za duża ale jest chyba akurat Bardzo wygodnie sie po niej krzątać, wszytko pod ręką ale nie w ścisku Nie jest duża to fakt, szczególnie po zabudowaniu ale mi zależało na paru rzeczach. stoliku choćby małym w kuchni i to koniecznie pod oknem, zlewie pod oknem i reszta to już jak wyjdzie ale chyba doścyć wygodnie to wyszło Za to salon jest ogromniasty Wszyscy od razu mówiąże wielki i ja mam takie wrażenie że ogromny andrzejka ładna kuchnia. Taka przytulna. O jedzeniu prosze nie pisać bo ja głodna jestem, ado obiadu daleko. Mam pytanie: jaką wysokość pomieszczeń macie, no i na jakiej wysokości jest okno w salonie (aha i jakie duże - wysokie). Dzieki Aga pozwolisz, ze na pytania odnośnie wymiarów odpowiem jak zmierzę je w domu Nie pamietam Pozdrawiam i zycze samych smakolykow dzięki Wiecie jak dzieciaki sie ciesza teraz z normalnego obiadu I jak na razie nie ma wymyślania, po prostu stesniki sie chyba za normalnym żarciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Widzisz same pozytywe z tej przeprowadzki A moja starsza cigle miauczy i wspomina jak to było fajnie w gorącym okresie przed przeprowadzką ( bo było tylko sztuczne żarcie i pizza ) Chyba za krótko A teraz chwalę bardzo fajny ten Twój domek, kuchnia super - bardzos ię cieszę że dobrze się Wam mieszka A przyzwyczaić można się do wszystkiego a jaka radośc jak się coś w domku zmienia i komfort mieszkania wzrasta Czas cóż zawsze go mamy za mało doszłam do wniosku że po zamieszkaniu jakoś się skurczył, albo doba skróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 20.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 DZieki anpi , ważneże spełniają swoją rolę i w jakimś sensie część mieszkalna odgrodzona od gospodarczej Oczywiście! Na prawdę mi się spodobały. Najważniejsze, żeby sobie poradzić, a Ty sama dociągnęłaś budowę do końca, przeprowadziłaś rodzinkę i jeszcze masz inwencję twórczą. Jestem pełen podziwu. A co do "tekstylnych" drzwi. Widziałem takie u kogoś już parę lat po zamieszkaniu. Taka "trwała prowizorka" Ale znając Ciebie, to długo tak nie będzie i wkrótce będziesz miała drzwi z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Czas cóż zawsze go mamy za mało doszłam do wniosku że po zamieszkaniu jakoś się skurczył, albo doba skróciła Dobre wnioski Ja najbardziej żałuje zę nawet nei ma kiedy wiadomości obejżeć zawssze czekałam i obowiązkowo wiadomości i panorama bez gadanie była oglądana a teraz, kto by zawracał głoe szczegółami, nie jakoś czas inaczej płynie , tak nie zegarowo a nie wiem niebowo może Oczywiście! Na prawdę mi się spodobały. Najważniejsze, żeby sobie poradzić, a Ty sama dociągnęłaś budowę do końca, przeprowadziłaś rodzinkę i jeszcze masz inwencję twórczą. Jestem pełen podziwu. A co do "tekstylnych" drzwi. Widziałem takie u kogoś już parę lat po zamieszkaniu. Taka "trwała prowizorka" Ale znając Ciebie, to długo tak nie będzie i wkrótce będziesz miała drzwi z prawdziwego zdarzenia Anpi co to za inwencja Ale dzięki bardzo Nie wiem czy wkótce ale musża być bo po prostu jek sie grzeje wodę to zapachy z kotłowni po cąłym domu wędrują A drzwi leżą w garażu tylko, ze nie pasują bo są za szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.07.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 andrzejka pamiętasz o mnie??? Ale o tej dobie to faktycznie mogłaby mieć 48 godzin. Więcej by się zrobiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.07.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A drzwi leżą w garażu tylko, ze nie pasują bo są za szerokie Mąż wróci, to na pewno sobie z tym poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Andrzejka u nas telewizor oglądają tylko dziewczyny dla mnie mebel zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.07.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Andrzejko ja mam bardzo, bardzo podobne mebelki kuchenne u siebie w mieszkaniu ( a może takie same ) A wielkiego salonu, to zazdraszczam, bo ja już klaustrofobii w tym moim mieszkaniu niedługo dostanę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 andrzejka pamiętasz o mnie??? Ale o tej dobie to faktycznie mogłaby mieć 48 godzin. Więcej by się zrobiło! Tak jaką wysokość pomieszczeń macie, no i na jakiej wysokości jest okno w salonie (aha i jakie duże - wysokie). Wysokość pomieszczeń teraz to 2,65 m , oczywiście jak zrobi sie podłogi będzie ciut niżej Parapety w salonie są na wysokości 80 cm. Wysokośc okien to 1,45 m Czy coś jeszcze Sorry że dopiero dziś odpowidam Mąż wróci, to na pewno sobie z tym poradzi Zobaczymy Andrzejka u nas telewizor oglądają tylko dziewczyny dla mnie mebel zbędny Pewnie zimą ten zbedny mebel przeprosimy ja mam bardzo, bardzo podobne mebelki kuchenne u siebie w mieszkaniu ( a może takie same ) A wielkiego salonu, to zazdraszczam, bo ja już klaustrofobii w tym moim mieszkaniu niedługo dostanę Aniu to hajnie że mamy podobne mebelki w kuchni Mam nadzieję że okażą sie praktyczne Ja tam nie jestem wymagająca, czasami małe dodatki potrafią zmienić wiele i na to liczę u siebie A zazdraszczaj ile chcesz i tak niedługo bedziesz miała swój salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.07.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Andrzejko, moje mebelki są ok, ale przy kuchence odkleiła mi sie okleina z szuflady ( be będę musiała pstryknąć fotkę moim mebelkom ) Ja tez nie mam duzo wymagań. Ma byc prosto i funkcjonalnie, a dodatki to juz inna sprawa, tutaj to mozna troszke oszaleć Ano bedę miała salon, tylko do tego czasu będę miala klasustrofobię Ale sobie pozazdroszczę a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 andrzejka dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 andrzejka dzięki bardzo na zdrowie Ja tez nie mam duzo wymagań. Ma byc prosto i funkcjonalnie, a dodatki to juz inna sprawa, tutaj to mozna troszke oszaleć zgadzam sie w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Mam nadzieję że na zimę też znadję ciekawe zajęcia i nie będę do tego pudła tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.07.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Hej Andrzejko Czy możesz podać szerokość i głębokość waszej wnęki kuchennej? U nas będzie dość mało miejsca (220x220), a ze zdjęcia wydaje mi się, że u Ciebie nie jest dużo więcej... Zastanawiamy się nad rozmieszczeniem sprzętów kuchennych i podglądamy, gdzie się da POZDRAWIAMY!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Hej Andrzejko Czy możesz podać szerokość i głębokość waszej wnęki kuchennej? U nas będzie dość mało miejsca (220x220), a ze zdjęcia wydaje mi się, że u Ciebie nie jest dużo więcej... Zastanawiamy się nad rozmieszczeniem sprzętów kuchennych i podglądamy, gdzie się da POZDRAWIAMY!!! :D:D U mnie sama wnęka do zabudowy ma wymiary 2,35 m na 2,25m, bo kuchnia jest dłuższa trochę ale ta cześć nie nadawała sie bo jest przelotowa Więć nie jset to tak dużo wiećej niż u ciebie Mam nadzieję że na zimę też znadję ciekawe zajęcia i nie będę do tego pudła tęsknić Typu robienie szalików na drutach albo dizrganie swetrów na chłody Ja tam lubię cczasami pooglądać TV A co tam Ale zimą to jak będzie kominek to cudnie będzie czytać przy nim I może spełni sie jeszcze jedno moje marzenie Fotel bujany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts