anpi 23.07.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Ja tam nie wyobrażam sobie życia bez TV (i Internetu oczywiście ). Jestem uzależniony od paru seriali: Kryminalni, Fala zbrodni, Na dobre i na złe, Egzamin z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja tam nie wyobrażam sobie życia bez TV (i Internetu oczywiście ). Jestem uzależniony od paru seriali: Kryminalni, Fala zbrodni, Na dobre i na złe, Egzamin z życia wyobrazić to ja mogę , nawet przez ponad tydzień ostatnio byłam odcięta od takowych co do seriali to lubię pare ale zawsze coś mi nie pasuje z czasem by oglądać ale na egzamin z zycia zawsze czekam i na M jak miłośc i na......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Dawno u Ciebie nie byłem, ale widze, że już jestes mieszkanka domu "pełną gebą"!! Gratulacje. A jak mieszka się na wylewkach? Wiesz tez mam napiety budżet i baję się że może zabraknąć mi troszkę kasy na wykończenie.. Tak więc prosze o przemyslenia i wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.07.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dawno u Ciebie nie byłem, ale widze, że już jestes mieszkanka domu "pełną gebą"!! Gratulacje. A jak mieszka się na wylewkach? Wiesz tez mam napiety budżet i baję się że może zabraknąć mi troszkę kasy na wykończenie.. Tak więc prosze o przemyslenia i wnioski. dzięki na wylewkach nie mieszka sie zle, szczególnie, z elato i ciepełko kze moim zdaniem lepiej mieskząc u siebie w niewykończonym i płacić juz tylko za swoje niż albo płacić czynsz albo za wynajem Co do mieszkania to szczerze powiedziawszy jak na razie nie odczuwam większych problemów z tego powodu, ze nie wykończone to wszytko, No jasne ze takie rzeczy jak drzwi wewnętrzne czy balustrada to by sie przydały ale człowiek szybko sie rzystosowuje i jak dla mnie to wszytko jest juz jak najbardziej normalne Cięzko było jak nei miałam lodówki cyz pralki na pocżatku ale jakoś było bo wiedziiałam, ze musze to przeczekać i przetrzmać Jeżeli ci starczy na tyle co ja mam to myslę ż e to nie problem i mozesz mieszkac, a z czasem wszytko sie pomału wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 A ile procent podłóg masz w postaci wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Andrzejko, a jak tam mieszka się w Twoim domku w te upały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A ile procent podłóg masz w postaci wylewek? 100% Andrzejko, a jak tam mieszka się w Twoim domku w te upały W upały to wspaniale, obawiam sie jak to będzie jak zaczną sie chłody jesienne bo to jednak beton pod nogami i może ciągnąc od niego Mam nadzieję, ze w miarę szybko uda sie nam zrobić poddasze, ale i tak mąż nie zacznie wcześniej niż pod koniec września Ale jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.07.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Andrzejko, czytając Twoje wpisy w dzienniku przypominam sobie mój własny entuzjazm sprzed roku - super uczucie Po roku mieszkania wśrednio wykończonym domu pewne braki zaczynają mi się jednakowoż dawać mocno we znaki. Wtedy przypominam sobie jak dom wyglądał, gdy się do niego wprowadziliśmy oraz jak "fajnie" było mieszkac w bloku i od razu mi lepiej. Gdyby Ciebie dopadło tego rodzaju zmęczenie "etapem przejściowym" spróbuj zastosować tę metodę - mam nadzieję, że też pomoże Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Andrzejko, będzie dobrze i na pewno niedługo podłogi będą wykończone. W lato rzeczywiscie może być fajnie, ale zimą to bedzie zależało ile dałaś styropianu jako izolację. Jak sporo to moze nie będzie tak ciagnęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 31.07.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Andrzejko, my też będziemy mieszkali przez jakoś czas na wylewkach Kupiłam kafle do łazienki i kuchni, będą położone w tym tygodniu mam nadzieję, ale pozostałe posadzki będą gołe zastanawiałam się właśnie, czy bardzo sie brudzi przy takich podlogach? Moje wylewki nie są gładkie lecz szorstkie, a zamiatanie ich jest trudne. Najwazniejsze, by była łazienka i kuchnia, a reszta powolutku i spokojnie będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Andrzejko, my też będziemy mieszkali przez jakoś czas na wylewkach Kupiłam kafle do łazienki i kuchni, będą położone w tym tygodniu mam nadzieję, ale pozostałe posadzki będą gołe zastanawiałam się właśnie, czy bardzo sie brudzi przy takich podlogach? Moje wylewki nie są gładkie lecz szorstkie, a zamiatanie ich jest trudne. Najwazniejsze, by była łazienka i kuchnia, a reszta powolutku i spokojnie będzie później. Wow czyżby klub mieszkających na wylewkach U mnie nie brudzi się wcale od posadzek, wyglądają tylko niezbyt ciekawie ale u mnie są gładkie w miarę I zamiata sie super, choć zazwyczaj i tak odkurzam przy okazji odkurzab=nia moich dywanów perskich U mnie schody są szorstkie bo to tylko beton ale reż sie nie brudzi od nich bo porządnie zagruntowane są Masz rację kuchnia i łazienka a reszta to juz dodatki Trzymam kciuki i powodzenia Andrzejko, będzie dobrze i na pewno niedługo podłogi będą wykończone. W lato rzeczywiscie może być fajnie, ale zimą to bedzie zależało ile dałaś styropianu jako izolację. Jak sporo to moze nie będzie tak ciagnęło... Mam nadzieję ze wystarczająco i pocieszm sie ze mam trochę podłogówki w domku więc może jakoś to będzie ale mam nadzieję, ze do zimy to poddasze wykończymi w stopniu umożliwiającym przeniesienie się tam Andrzejko, czytając Twoje wpisy w dzienniku przypominam sobie mój własny entuzjazm sprzed roku - super uczucie Po roku mieszkania wśrednio wykończonym domu pewne braki zaczynają mi się jednakowoż dawać mocno we znaki. Wtedy przypominam sobie jak dom wyglądał, gdy się do niego wprowadziliśmy oraz jak "fajnie" było mieszkac w bloku i od razu mi lepiej. Gdyby Ciebie dopadło tego rodzaju zmęczenie "etapem przejściowym" spróbuj zastosować tę metodę - mam nadzieję, że też pomoże Masz rację entuzjazm jest ogromny i wszytko tak cieszy Na razie braki nie dokuczają mi bardzo Twoją metodę zapamiętam sobie Choć mam nadzieję ze nie będę musiała do niej sięgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Andrzejko bardzo się cieszę że rodzinka w końcu w komplecie w swoim domku.Samych miłych chwil i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Andrzejka cieszę się że mężuś przyjechał na trochę i miekszacie wkońcu całą rodzinką Co do mieszkania na wylewkach da się tak mieszkać i nie jest to jakoś strasznie uciążliwe Najważniejsze jest to że we własnym domku Myslę że odczucia takie są też uzależnione od tego gdzie się wcześniej mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Miło, że miesiąc miodowy juz za Tobą. Najważniejsze, że podoba się, dalej jest zapał i wszystko wygląda OK. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Myslę że odczucia takie są też uzależnione od tego gdzie się wcześniej mieszkało zgadzam się w zupełności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Andrzejko, fajnie, że dobrze Wam się mieszka. Wylewki i takie tam pierdoły to tylko stan przejściowy. Wiadomo, że z każdym miesiącem będzie lepiej, wygodniej. Sama się tak pocieszam . Wy macie domek z porothermu czy musicie go jeszcze przed zimą docieplić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wy macie domek z porothermu czy musicie go jeszcze przed zimą docieplić? Mamy z ceramiki poryzowanej i przed zima musimu koniecznie ocieplić bo obecnie sciany nie spełniają wymagań technicznych Obecnie to nasz priorytet Wiadomo, że z każdym miesiącem będzie lepiej, wygodniej. Sama się tak pocieszam Tak dokładnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 I dłużej będziesz doceniać nowe rzeczy, tak jak Aga. Domek będzie cały czas cieszył, bo co chwila będzie w nim wygodniej, cieplej, przytulniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 04.08.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witaj! Wreszcie zajrzałem na Twoją stronkę , fajnie mieszkasz ,myślę że to nie ma wielkiego znaczenia, czy na podlodze jest surowy beton -liczy się komfort psychiczny !!!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 I dłużej będziesz doceniać nowe rzeczy, tak jak Aga. Domek będzie cały czas cieszył, bo co chwila będzie w nim wygodniej, cieplej, przytulniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts