Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Andrzejka coraz bardziej domowo u Was bardzo się cieszę :)

A z tą wodą to u nas też tak jest i chyba dopóki teren będzie nie zagospodarowany to tak to będzie wyglądało - jak widać dzielnie sobie poradziłaś :) Wiem jak to jest bo w ostatnie opady też kopałam rowki i przypomniały mi się czasy dzieciństwa :)

A kwiatek bardzo ładny :)

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widze, że kwiatek rósł i rosnie razem z Wami.. 8) Też mam podobnego kwiatka. Miło patrzec jak cały czas rosnie.

Zauważyłem, że też mieszkasz w gęstej zabudowie miejskiej (czy tylko tak mi sie wydaje)?

O tak bardzo miło patrzeć :p

Chyba tylko tak ci sie wydaje bo moim zdaniem to nie jest gęsta zabudowa miejska :lol: :lol: :lol:

Mój domek jest w ostatniej z dwóch ulic osiedla i soatni na ulicy a widoki z okien akurat pokazałam na tę zabudowana stronę :wink: :wink: :wink:

Andrzejko,

ale masz juz fajnie ;)

A u mnie ciągle jeszcze wszystko stoi... Czekam na pozwolenie na budowę. Zona już przestała się interesować "postępem" w załatwianiu formalności, powiedziała, że to nie na jej nerwy ;)

Odezwij się na priv, chetnie bym Cię o kilka rzeczy zapytał.

Pozdrawiam cieplutko!

• 3 weeks później...

ZDięki za zdrówko i pozdrówko :wink: 8)

U nas tez sie wlecze, jakos nie mamy szczescia do tych wykonawcow...Teraz zona jednego w szpitalu i znow wszystko stoi

Zeljko dlatego też szybko trzeba doprowadzić dom do minimum do zamieszkania i sie wprowadzać i już w domu czekac na wykończenie wszytkiego 8)

Witaj Andrzejko.

Podobnie jak Ty też nie mam zapału do odwiedzania forum. Tak to już chyba jest po zamieszkaniu. Pracy dookoła coraz więcej i jakoś inaczej się na to teraz patrzy. Cieszę się, że zbiory groszku się udały - my chrupiemy rzodkiewki które w czasie naszej tygodniowej nieobecności pięknie wyrosły.

Pozdrawiam serdecznie