Aga J.G 21.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Andrzejka coraz bardziej domowo u Was bardzo się cieszę A z tą wodą to u nas też tak jest i chyba dopóki teren będzie nie zagospodarowany to tak to będzie wyglądało - jak widać dzielnie sobie poradziłaś Wiem jak to jest bo w ostatnie opady też kopałam rowki i przypomniały mi się czasy dzieciństwa A kwiatek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Widze, że kwiatek rósł i rosnie razem z Wami.. Też mam podobnego kwiatka. Miło patrzec jak cały czas rosnie. Zauważyłem, że też mieszkasz w gęstej zabudowie miejskiej (czy tylko tak mi sie wydaje)? O tak bardzo miło patrzeć Chyba tylko tak ci sie wydaje bo moim zdaniem to nie jest gęsta zabudowa miejska Mój domek jest w ostatniej z dwóch ulic osiedla i soatni na ulicy a widoki z okien akurat pokazałam na tę zabudowana stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 22.08.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Andrzejko, ale masz juz fajnie A u mnie ciągle jeszcze wszystko stoi... Czekam na pozwolenie na budowę. Zona już przestała się interesować "postępem" w załatwianiu formalności, powiedziała, że to nie na jej nerwy Odezwij się na priv, chetnie bym Cię o kilka rzeczy zapytał. Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Zona już przestała się interesować "postępem" w załatwianiu formalności, powiedziała, że to nie na jej nerwy Nabierze entuzjazmu jak zaczna rosnąć sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 10.09.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Andrzejko, wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 PUK!PUK! ANDRZEJKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.09.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Hallo! Andrzejko, wszystko w porządku? Rozumiem, że rok szkolny i zamieszanie ale chyba nie zapomniałaś o stałych czytelnikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Andrzejko gdzieżeś jest Zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja też wołam ANDRZEJKOooo !!! Hooop,! Hooop ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Od tygodnia nosze sie z zamiarem dokonania wpisu w dzienniku ale jakoś tak mi sie nie chciało i w ogóle...... Miło mi że pamietacie o mnie jeszcze Musze wygrzebac swój dzinnik z otchłani tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 13.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Hehe, jest taka prawidłowość tu na forum, że jak już ktoś zamieszka w nowym domu to przestaje pisać, lub pisze sporadycznie. Więc się Andrzejko nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Kochana Andrzejko jesteś usprawiedliwiona Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalsze wieści,buziaki dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Tez pozdroawiam malego polamanca. U nas tez sie wlecze, jakos nie mamy szczescia do tych wykonawcow...Teraz zona jednego w szpitalu i znow wszystko stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.09.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Andrzejko, serdecznie pozdrawiam i życzę synkowi zdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ZDięki za zdrówko i pozdrówko U nas tez sie wlecze, jakos nie mamy szczescia do tych wykonawcow...Teraz zona jednego w szpitalu i znow wszystko stoi Zeljko dlatego też szybko trzeba doprowadzić dom do minimum do zamieszkania i sie wprowadzać i już w domu czekac na wykończenie wszytkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Andrzejko, pozdrowienia i zdrówka dla dzieci! a mały zastój... widzę, ze nie tylko u mnie czekamy na więźbę - bedzie za tydzień, potem reszta dachu - mam nadzieję, że juz bedzie szybciej. ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Andrzejko, Ty to masz dzielnego synka. Mój tylko szuka okazji, by móc nie iść do szkoły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Pozdrowienia dla synka. Ręka na pewno szybko zrosnie się.. A w temacie pisania to ilość postów jest proporcjonalna do ilości wolnego czasu. Po zamieszkaniu pewnie jest tyle do roboty ze na pisanie nie ma czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witaj Andrzejko.Podobnie jak Ty też nie mam zapału do odwiedzania forum. Tak to już chyba jest po zamieszkaniu. Pracy dookoła coraz więcej i jakoś inaczej się na to teraz patrzy. Cieszę się, że zbiory groszku się udały - my chrupiemy rzodkiewki które w czasie naszej tygodniowej nieobecności pięknie wyrosły. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 19.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A zresztą jak zamieszkałam jakoś nie mam chęci nic pisac w dzienniku- to chyba norma Mam dokładnie tak samo !!!! Od czasu do czasu tylko wpadam, by poczytać co się dzieje u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts