Aga J.G 11.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Andrzejka czuję że na wiosnę to z tej szarej myszki wyjdzie piekny łabędź I Ty nam tutaj na laurach nie osiadaj tylko przystrajaj Maryśke a My będziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A będzie co podziwiać ! Będzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dom na zdjęciach nocnych jakby .. poważniej wyglądał. Przez UE to teraz coraz większy kłopot z ekipami... Wszystkie uciekają do Anglii... No, ale co chcieć skoro tam dostają np. 6 razy tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Andrzejka czuję że na wiosnę to z tej szarej myszki wyjdzie piekny łabędź I Ty nam tutaj na laurach nie osiadaj tylko przystrajaj Maryśke a My będziemy podziwiać Obyś miała rację Aguś co do łabądka Ale ja nie osiadam wcale tylko tak jakoś na jesień tak jakós ..... A będzie co podziwiać ! Będzie ! Obaczymy Dom na zdjęciach nocnych jakby .. poważniej wyglądał. I mi się tak wydaje że nocą to innaczej Co do fachowców masz rację, pouciekali stąd Ale nie ma co sie dziwić U nas to ceny rosną w zastraszającym tempie wszystkich robót i to właśnie dlatego że ci co są mają robót ponad to co mogą zrobić Dobrze, ze ja już większe prace mam za soba Choć jeszcze trochę jest robory dla fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Hej Andrzejko Bardzo mnie cieszą Wasze postępy budowlane I jak zawsze trzymam kciuki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Super zachód słońca. A jak tam piesek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.10.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No to czekamy na pieska i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Andrzejka ja Ci dam jesień, Ty się nam tutaj jesieńią nie wymiguj Zachody cudniaste Czekamy na fotki pieska A vo to ma być za piesek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A jak tam piesek? Wczoraj wieczorem suka zadusiła szczeniaczka Wcześniej tak zrobiła z innymi 4 z tego miotu a ten nasz został ale widać nie na długo Dziś mieliśmy jechac go obejżeć Nie wiem dlaczego to zrobiła Właściciel mówi że nigdy wczęśńiej tego nie robiła nie wiem czy będziemy szukac gdzie indziej czy czekac do wiosny na szczeniaki u tego samego gościa Bardzo mnie cieszą Wasze postępy budowlane I jak zawsze trzymam kciuki A ja sie ciesze że do mnie zajrzałaś, tak dawno cie nie widziałam A co u was,?????????????? Daj znać Albo chyba muszę polecieć na projekty moze tam coś piszesz Andrzejka ja Ci dam jesień, Ty się nam tutaj jesieńią nie wymiguj No co ty Aga nie znasz Pani Jesieni Wiesz, że z nią nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Szkoda z tym szczeniaczkiem A co to miał być za peisek ??? Znam znam ale się jej nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Miał to być owczarej niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Bardzo fajny piesek Mój nowy sąsiad ma trzy małe słodziutkie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Bardzo fajny piesek Mój nowy sąsiad ma trzy małe słodziutkie sa Szkoda, ze tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Hej Andrzejko Smutna ta historia ze szczeniaczkiem Dzieciom napewno jest bardzo przykro A u nas... Mamy więzbę, a dzisiaj dzwonił dekarz, ze wchodzą w poniedziałek-hurra I...sprzedalismy mieszkanie Będzie kasa na domek, czyli wykonczeniówka ruszy, jak tylko, pełna parą. Tymczasem bedziemy wynajmować mieszkanie, za małe pieniądze Także czeka nas przeprowadzka- już w listopadzie Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dzieciom bardzo smutno, już imię nawet miał wybrane Ale cóż i tak bywa Ciesze sie zę u was prace idą I że będzie pieniądz z mieskzania Czyli teraz tymczasowa przeprowadzka a potem juz na stałe Ale na kiedy planujecie sie do domku przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.10.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Andrzejko Mamy nadzieję,że za rok o tej porze będziemy mieszkać już u siebie Jeszcze nigdy nie mieszkałam w wynajmowanym mieszkaniu Ale jakoś specjalnie nie jest mi zal naszego mieszkania :roll:Od poczatku jak tylko w nim zamieszkalismy czułam, że to nie jest moje miejsce na ziemi, a kiedy mąż wspominał o jakims domku, to bardzo mocno stawiałam opór Jak tak moglam, sama się sobie dziwie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Andrzejka mam nadzieję że będziecie mieli wkrótce slicznego szczeniaczka Widocznie ten nie był Wam pisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Współczuję szczeniaczka... Natura czasami bywa brutalna.. Ale jesli chcecie mieć pieska to kupcie go na wiosnę. Przeciez w zimę takiego malucha będziecie musieli trzymać w domu, a jak bedzie ciepło to od razu na podwórko, na spacer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Andrzejka mam nadzieję że będziecie mieli wkrótce slicznego szczeniaczka Widocznie ten nie był Wam pisany I ja mam taką nadzieję KZE może masz rację Zresztą ja wczęśniej chciałam na wiosnę ale potem to sie napaliłam jak dzieci jak juz postanowiliśmy ze bierzemy ale cóż tak to bywa Mamy nadzieję,że za rok o tej porze będziemy mieszkać już u siebie Jeszcze nigdy nie mieszkałam w wynajmowanym mieszkaniu Aniu ja wierzę w to Inaczej sie mieszka jak wiesz że to tylko na chilę , na przeczekanie Szybko minie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Hej Andrzejko Dzięki za twoją wiarę Andrzejko, bedziesz miala stromy podjazd to co ja mam powiedzieć Tez mam skarpki tu i ówdzie, my bedziemy obsadzac jakąs roslinnością, a przy najwiekszej-taras,jest murek oporowy. Ps A u mnie od dzisiaj na dachu szaleją dekarze Pozdróweczka Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts