Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Andrzejko,

smutna ta historia z pieskiem :(

... A domek ... Pięknieje w oczach.

Dobrze, że już teraz zajęliście się podjazdem i wyrównaliście teren. Zapewne od razu zrobiło się więcej miejsca .

Mój podjazd do garażu także będzie stromy i z obu stron po bokach jest duży spadek. Myślałam raczej o podsypaniu tam ziemi, złagodzeniu spadku i wyłożeniu go kostką .

Okienko łukowe - urocze. Też by było moim ulubionym :wink: . Wpadające promienie zachodzącego słońca nastrajają romantycznie ...

A Julcia jak urosła :o .

Pozdrówka ! :D

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Musze szybko wam sie pochwalić czymś :p :p :p :p :p

Mamy kotka, mamy kotka, małego białego z ciemnym ogonkiem i łatką :p :p :p :p :p :p

:p :p :p

Jest cudny :p :p :p

A u mnie od dzisiaj na dachu szaleją dekarze

Aniu i jak tam dach, już coś widać :roll: :roll: :roll:

Są gdzieś fotki :roll: :roll:

Co do twoich skarp to wiem, ze masz ogromne ale możesz wjazd zrobić długi a u nas niestety doszliśmy do wniosku z eza blisko drogi dom stoi :roll: :-?

Ale to szczegół dziś :-? :wink: prz kotku :wink: 8)

Mój podjazd do garażu także będzie stromy i z obu stron po bokach jest duży spadek. Myślałam raczej o podsypaniu tam ziemi, złagodzeniu spadku i wyłożeniu go kostką .

Adrianko u nas tak sie nie da, myśleliśmy o wjeżdzie z zakrętem ale nie wykręci sie autem do garażu i trzeba tak :-? :-?

zupełnie nie znam się na "rolnictwie działkowym"

Ave wszytko przed tobą jeszcze 8) :wink:

A jak duży kat nachylenia tego podjazdu będzie? Na zdjęciach nie wygląda na taki bardzo stromy...

Kze tak na moje oko to napewno ponad 30stopni :roll: No chyba, ze sie myle, miałam policzyć dziś :-?

A i na twój ksiezycowy krejobraz przyjdzie czas 8)

U nas teraz wszyscy mowią ze na zaorali 8)

Andrzejka widze że prace cały czas idą do przodu

Tak jest Aga 8)

Ale kotek to cudny mówie wam 8) 8) 8)

Gratulki koteczka :)

Zadroszczę Moje dziewczyny narazie drążą temat kociaka tzn. namawiają tatusia :) Zobaczymy co z tego wyjdzie 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Myśle, zę to tylko kwesia czasu i dobrego humoru tatka :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol:

Tylko co na to nasz pies 8)

:lol: :lol:

Aga ja myślę, ze pozycji- wysokiej- :wink: waszego arystokraty nic nie ruszy a taki kot cóż może być dla niego jedynie jak kamerdyner lub pokojówka :wink:

Oo chyba nie z tych co to zniżą sie do poziomu kota by go łapać :roll: :roll: Jego dystyngowany sposób bycia chyba na to nie pozwoli :roll: :roll:

Czy sie mylę :roll:

Aniu czekam z niecierpliwościa na fotki :p

Jak masz 30 stopni to może zainstalować podgrzewany podjazd.. :roll: Wtedy nigdy nie będzie oblodzony w zimę.. 8)

kze pewnie ma na myśli kable grzejne

nadrobiłem zaległości, fajne fotki 8)

Tak jest! Kable grzejne => podgrzeway podjazd. Niestety nie wiem ile to kosztuje, ale coś na ten temat czytałem w Muratorze... :roll:

Andrzejko, jak tam kotek ?

8) 8)

To nasz pupilek i wszyscy bez wyjątku zabiegaj ao jego wzgledy :wink: :wink: 8) 8)

Andrzejko, to bardzo miło jak jest już zwierzaczek - koteczek w domku i wszyscy go uwielbiają :D . Niech rośnie zdrowo ! :D

A małżonek także zabiega o jego względy? A podobno panowie kotów nie lubią (no, chyba, że kotki :wink: )

Andrzejko, jak tam kotek ?

8) 8)

To nasz pupilek i wszyscy bez wyjątku zabiegaj ao jego wzgledy :wink: :wink: 8) 8)

Andrzejko, to bardzo miło jak jest już zwierzaczek - koteczek w domku i wszyscy go uwielbiają :D . Niech rośnie zdrowo ! :D

A małżonek także zabiega o jego względy? A podobno panowie kotów nie lubią (no, chyba, że kotki :wink: )

:lol: :lol: :lol:

Mąż też został oczarowany kociem 8) 8)

Moze dlatego, ze w dzień zostają sami w domku :roll: :roll: :wink: