ave 31.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 W rzeczywistości jest bardziej pomarańczowe i jaskrawe a smutne minki z jakiej okazji? kolor jest ładny! myślę, że przy zmianie oswietlenia i w zależności od oświetlenia kolor będzie sie zmieniał trzymamy kciuki za kolorki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A mi sie ten kolor podoba! Jak wyschnie bedzie troche jasniejszy i tyle. Dawaj jakas fotke za dnia, to powiem cos wiecej. Dobrze, ze nie jest rozowy, ten jest lepszy. I pasuja ladnie biale okna do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Chciałam żeby było coś takiego http://www.projekty.murator.pl/pliki/dom_304_8.jpg a jest tak http://images3.fotosik.pl/226/944c0089b96bb820med.jpg Zeljko dam dzienne zdjęcie oczywiście Ave smutna minka z powodu rozterki czy pasuje czy oszpeciliśmy Marychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.10.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Andrzejko, odpowiedź na posta z "projektów" co do pomalowania marysi..... moim zdaniem marysia zrobi się za bardzo przysadzista - ja- tak nie pomalowałabym... mamy w marysi więcej innych podziałów np. małe okna ze schodów i łazienki, kształty półokragłe... moze rzeczywiście poczekaj - gdy kolor zblednie - ocenimy widzę, że wpadasz w mała panikę na razie zostaw pomysły, bo "przedobrzysz" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ave masz rację gorączkowo szukam czegoś co by tę ostrą barwę zgasiło a moze jeszcze wyostrzyć W sumie to jest grunt a tynk własciwy moze mieć ciut inny odcień- chyba Może oko musi sie oswoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Andrzejko kolorek jest fajny, taki ciepły i domowy.Jak wyschnie to zmieni odcień.Mnie się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Andrzejko, kolor super kontrastuje z białymi dodatkami - oknami i podbitką. Na pewno trochę zblednie gdy wyschnie i wypłowieje od słońca. No i po jakimś czasie oko się przyzwyczai i nie będziesz zawracała sobie już tynkiem głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Skoro tak mówicie Zobaczymy jutro, mąz trochę rozcieńczył i jasniejszym spróbował kawałek Ale chyba da sie naprawdę przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Andrzejko, ja koniecznie prosze o foty za dnia. No i strasznie interesuje mnie kolor juz wlasciwego tynku Moj "Rubik" wlasnie dostanie taki kolor dodatkowej elewacji tz przyziemie czyli jedna kondygnacje i wystajacy wiatrolap na drugiej kondygnacji, reszta jest w bialym sidingu, to mysle ze powinno pasowac Dla mnie kolorek bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 andrzejko - dawno nie zaglądałem a tu takie zmiany To po kolei: 1) koty są super! To on czy ona? Pamiętaj o weterynarzu (odrobaczenie i szczepienia) 2) po ciemku kolorek Twojego domku przypomina mój - tylko jest jaśniejszy nie muszę chyba mówić że mi się podoba 3) z tymi drzwiami wewnętrznymi na 20 listopada to po swoich doświadczeniach radzę się im przypominać co jakiś tydzień-dwa. Miałem mieć drzwi po 6 tygodniach (co wydawało mi się długo). Zamontowali w końcu w ubiegłą sobotę - po prawe 4 (słownie: czterech) miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Andrzejko - kolor bardzo ładny . Co Ty od niego chcesz ? Jestem pewna, że w dziennym świetle wygląda super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Andrzejko, ja koniecznie prosze o foty za dnia. No i strasznie interesuje mnie kolor juz wlasciwego tynku Moj "Rubik" wlasnie dostanie taki kolor dodatkowej elewacji tz przyziemie czyli jedna kondygnacje i wystajacy wiatrolap na drugiej kondygnacji, reszta jest w bialym sidingu, to mysle ze powinno pasowac Dla mnie kolorek bomba Już są Jesli do białego to kolor wygląda z białym ok Bogus 1. to on a u weterynarza był już na pierwszej wizycie i miał kompleksową obsługę 2.Przypomina tylko twój jest bardziej spokojny moim zdaniem, mój jak dla mnie zbyt pomarańczowy 3.bedę sie przypominać bo brakuje ich nam teraz , szczególnie jak robia przecierki w pokojach i wszedzie sie kurzy Soniko kolor jest fajny, wesoły ciepły i od niego nie chcę nic ale do dachu to on mi wcale nie pasuje a wręcz sie gryzie moim zdaniem Ocencie sami jak to wygląda w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a mnie się podoba BARDZO - szczególnie te białe akcenty - super !!! Chyba się czepiasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a mnie się podoba BARDZO - szczególnie te białe akcenty - super !!! Chyba się czepiasz :) I mi sie podoba z białymi akcentami bardzo ale dach, dach nie do tego koloru J asie czepiam no co ty Moze ..............trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ej Andrzejko! nie jest tak źle! Może jaśniejszy byłby lepszy, ale - w każdym razie na zdjęciach - wygląda przyzwoicie bardziej niż kolor z dachem chyba gryziesz się Ty? pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 i jeszcze od mojego syna: jemu się podoba! też chciałby, aby nasza marysia miała też taki kolor a nawet ostrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 i jeszcze od mojego syna: jemu się podoba! też chciałby, aby nasza marysia miała też taki kolor a nawet ostrzejszy Dla moich dzieci też sie podoba bardzo Pozdrów swego syna od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Moze ..............trochę Trochę ? Cieplutki taki jest Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Andrzejko, aleś się uwzięła na ten kolor. Jest całkiem fajny, w dzień wygląda jeszcze lepiej niż nocą. Nie miała baba problemu to se go znalazła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Andrzejko, domek jest sliczny. Mi sie baaardzo podoba. I WSZYSTKO pasuje. Jak dla mnie uroczy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts