Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko, odpowiedź na posta z "projektów"

co do pomalowania marysi.....

moim zdaniem marysia zrobi się za bardzo przysadzista - ja- tak nie pomalowałabym... mamy w marysi więcej innych podziałów np. małe okna ze schodów i łazienki, kształty półokragłe...

moze rzeczywiście poczekaj - gdy kolor zblednie - ocenimy

widzę, że wpadasz w mała panikę :wink:

na razie zostaw pomysły, bo "przedobrzysz" pozdrawiam :D

Andrzejko, kolor super kontrastuje z białymi dodatkami - oknami i podbitką. Na pewno trochę zblednie gdy wyschnie i wypłowieje od słońca. No i po jakimś czasie oko się przyzwyczai i nie będziesz zawracała sobie już tynkiem głowy.

Andrzejko, ja koniecznie prosze o foty za dnia. No i strasznie interesuje mnie kolor juz wlasciwego tynku :wink: Moj "Rubik" wlasnie dostanie taki kolor dodatkowej elewacji tz przyziemie czyli jedna kondygnacje i wystajacy wiatrolap na drugiej kondygnacji, reszta jest w bialym sidingu, to mysle ze powinno pasowac 8) Dla mnie kolorek bomba 8) :lol:

andrzejko - dawno nie zaglądałem a tu takie zmiany :-) To po kolei:

1) koty są super! To on czy ona? Pamiętaj o weterynarzu (odrobaczenie i szczepienia)

2) po ciemku kolorek Twojego domku przypomina mój - tylko jest jaśniejszy :-) nie muszę chyba mówić że mi się podoba

3) z tymi drzwiami wewnętrznymi na 20 listopada to po swoich doświadczeniach radzę się im przypominać co jakiś tydzień-dwa. Miałem mieć drzwi po 6 tygodniach (co wydawało mi się długo). Zamontowali w końcu w ubiegłą sobotę - po prawe 4 (słownie: czterech) miesiącach.

Andrzejko, ja koniecznie prosze o foty za dnia. No i strasznie interesuje mnie kolor juz wlasciwego tynku :wink: Moj "Rubik" wlasnie dostanie taki kolor dodatkowej elewacji tz przyziemie czyli jedna kondygnacje i wystajacy wiatrolap na drugiej kondygnacji, reszta jest w bialym sidingu, to mysle ze powinno pasowac 8) Dla mnie kolorek bomba 8) :lol:

Już są :p

Jesli do białego to kolor wygląda z białym ok :p

Bogus 8)

1. to on a u weterynarza był już na pierwszej wizycie i miał kompleksową obsługę 8)

2.Przypomina tylko twój jest bardziej spokojny moim zdaniem, mój jak dla mnie zbyt pomarańczowy :-?

3.bedę sie przypominać bo brakuje ich nam teraz , szczególnie jak robia przecierki w pokojach i wszedzie sie kurzy :-? :-?

Soniko kolor jest fajny, wesoły ciepły i od niego nie chcę nic ale do dachu to on mi wcale nie pasuje :-? a wręcz sie gryzie moim zdaniem :-? :-? :roll: :roll:

Ocencie sami jak to wygląda w dzień :roll: :-? :roll: 8)