Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ma pasować do dachu bo razem wszytko tworzy całość

Dla mnie to jednoiść dach i elewcja i powinno pasować

I do takiego dachu tez trzeba dopaswoać kolorek

zobacz jaki bogus ma kolorek do dachu i jak czadowo to wyglada 8) :lol:

Ale u Bogusa pasuje do dachu 8) 8) 8)

No dobra to waszym zdaniem ten kolor pasuje do tego dachu :roll: :roll: :roll:

Ja szczerze mówiąc już polubiłam kolorek :-? :lol: :lol: :lol:

Ma pasować do dachu bo razem wszytko tworzy całość

Dla mnie to jednoiść dach i elewcja i powinno pasować

I do takiego dachu tez trzeba dopaswoać kolorek

zobacz jaki bogus ma kolorek do dachu i jak czadowo to wyglada 8) :lol:

Ale u Bogusa pasuje do dachu 8) 8) 8)

No dobra to waszym zdaniem ten kolor pasuje do tego dachu :roll: :roll: :roll:

Ja szczerze mówiąc już polubiłam kolorek :-? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

U Ciebie tez pasuje :p cos sie do tego dachu przyczepila hihi daj mu spokojnie polezec :wink:

:roll: :roll: :roll:

No przeciez cały rok już poleżał spokojnie :-? :-? :-?

:wink:

Andrzejko,

kolor elewacji jest bardzo oryginalny, a z białymi oknami, bramą i podbitką prezentuje się naprawdę fajnie !

Jestem pełna podziwu dla Twojego męża , tyle rzeczy robi własnymi rękami .

Ciesze sie, zę tak myslisz :p :p

A mąz robi, robi nie powiem ale coraz częsciej słysze a niech robi to fachowiec bo jak sp....y to nie ja będe winny :-? :-?

Chyba zbyt dużo od niego czasami wymagam :roll: :roll: :roll: :-?

Ale ja myślałam , ze jak będą ściany i dach to resztę zrobi sam :-? :roll: :roll:

Tak jestem niedobra żona :lol: :lol: :lol: :wink:

Aga a czemu tak ci wesoło :roll: :roll: :roll:

Hej Andrzejko :D :D :D

Jesteś bardzo dobra żona, bo wierzysz w umiejetności swojego męża 8) :D :wink: :D

Kolorek bardzo mi sie podoba 8) a moje pierwsze wrażenie było tez takie, że trochę gryzie sie z dachem( może ma zęby :lol: :lol: :lol: )ale przyjrzałam się jeszcze raz wygląda juz lepiej, a w rzeczywistosci napewno jest bardzo dobrze.

Pozdrawiam :D

Ps Już mieszkam w wynajętym mieszkaniu i nawet zostały tylko trzy niewielkie kartony do rozpakowania :D

Andrzejko,

oszczędzaj męża, może sie jeszcze przydać.

Domyslam sie, co przezywa, ja tez nie za bardzo lubie negatywne komentarze mojej ślubnej.

A co do domu- udał Ci sie, fajnie wygląda choć jak zobaczyłem zdjęcie od frontu, to miałem wrażenie, że stoi na wielkiej skarpie! Na szczeście to tylko złudzenie apteczne ;)

Pozdrawiam ciepło

Robert

A mąz robi, robi nie powiem ale coraz częsciej słysze a niech robi to fachowiec bo jak sp....y to nie ja będe winny :-? :-?

Chyba zbyt dużo od niego czasami wymagam :roll: :roll: :roll: :-?

Ale ja myślałam , ze jak będą ściany i dach to resztę zrobi sam :-? :roll: :roll:

Tak jestem niedobra żona :lol: :lol: :lol: :wink:

Andrzejko,

takiej dobrej żony jak Ty to ze świecą szukać. I takiego męża jak Twój - również :wink: :D

U nas jest zupełnie inaczej : mój mąż przy domu nic nie zrobi, a ja o nic nie proszę i nawet o tym nie myślę by się "nawrócił" 8) :wink:

Hej Andrzejko :D :D :D

Jesteś bardzo dobra żona, bo wierzysz w umiejetności swojego męża 8) :D :wink: :D

Kolorek bardzo mi sie podoba 8) a moje pierwsze wrażenie było tez takie, że trochę gryzie sie z dachem( może ma zęby :lol: :lol: :lol: )ale przyjrzałam się jeszcze raz wygląda juz lepiej, a w rzeczywistosci napewno jest bardzo dobrze.

Pozdrawiam :D

Ps Już mieszkam w wynajętym mieszkaniu i nawet zostały tylko trzy niewielkie kartony do rozpakowania :D

Hej Aniu :p :p :p :p

Ty już na wygnaniu :o :-?

Ale jakie to inne wygnanie skoro w drodze do własego domku

:p

Jak radzicie z praca męża :roll:

CO tam z domkiem :roll: :roll:

Pozdrówka i napisz co u ciebie więćej :roll: :roll:

A kolor no cóż..,... dla mnie sie gryzie bezzębnie :wink: :lol: :lol:

Andrzejko,

takiej dobrej żony jak Ty to ze świecą szukać. I takiego męża jak Twój - również

U nas jest zupełnie inaczej : mój mąż przy domu nic nie zrobi, a ja o nic nie proszę i nawet o tym nie myślę by się "nawrócił"

Adrianko :lol: :lol: :lol:

Dzięki :wink: 8)

A co do domu- udał Ci sie, fajnie wygląda choć jak zobaczyłem zdjęcie od frontu, to miałem wrażenie, że stoi na wielkiej skarpie! Na szczeście to tylko złudzenie apteczne

Skarpa jest moze nie duża ale stanowi jakis tam problem :roll: :roll: Ale za to moze nas nie zaleje przy dużym deszczu :roll: 8)

Andrzejko, a myślałaś już jak tą skarpę umocnisz i jak zagospodarujesz ? :roll: . Masz jakiś pomysł ? 8)

U mnie też będzie skarpa (od strony południowej :wink: ) i wciąż zastanawiam się co z nią zrobić ? 8) :roll:

Dobrze, że macie już zamontowaną antenę. TV przyda się w jesienne słoty i zimowe wieczory :wink: .

Domek z daleka wygląda jakby ceglany był :D . Jednak, skoro cały czas "męczysz" się z tym kolorem, to możesz go na wiosnę zmienić. Ale może najpierw zastanów się, czy nie zrobić samych opasek wokół

okien i cokołu w innym kolorze 8) :roll: :wink:

Pozdróweczka ! :D

Andrzejko domek jest sliczny. Piekna podbitka, ladnie z oknami pasuje. Parapety zewnetrzne mi tez mamy z blachy i co? :wink: Duzo takich jest. :D Wazne, ze sa, bo byc musza. :wink:

8) 8) 8)

Dzięki za dobre słowa 8)

Andrzejko, a myślałaś już jak tą skarpę umocnisz i jak zagospodarujesz ? . Masz jakiś pomysł ?

U mnie też będzie skarpa (od strony południowej ) i wciąż zastanawiam się co z nią zrobić ?

Cały czas o tym myślę ostatnio i jakoś nic sensownego nie przychodzi mi do głowy :-? :-?

Byliśmy w ubiegłym tygodniu u gościa w sprawie kostki, moz enam sie uda w tym roku to zrobić i tez nie wiem jak przy wjezdzie do garażu zabezpieczyć skarpę, czy gazonami czy coś w kształcie skalniaka czy też palisadą betonową :roll: :roll:

Jakos nie mogę opracować dobrej koncepcji ułożenia dojscia, schodków i i wjazdu :-? :-? :-?

Licże na pana od układania, jakos tak sensownie gadał może on coś poradzi :roll: :roll:

Cześć!!!! :D

i znów tyle nowości!

TYlko nie gryź się już tym "gryzieniem" kolorów :lol: Domek wyglada czysto, schludnie i swieżo (przypomnij sobie, jak wyglądał nieotynkowany :) )

pozdrówka!

p.s. pozdrowienia od moich chłopców! - jesli pamietasz mojemu synowi podobal sie mod początku Twój domek, mążowi na poczatku.... nie :-? - ale teraz - powiedział, że bardzo ładnie wyglada :D ( a jest wyjatkowo marudny, jesli chodzi o sprawy estetyki :wink: )

A co złego w parapetach z blachy? Przecież tak ładnie deszcz na nich gra... :roll:

Rzeczywiście z daleka dom wygląda jak ceglany.

Widzę, że błoto to problem większości budujących... :-?

Nic złego 8) Ale ja np wolę klinkierowe bo tak eligancko :wink: wyglądaja 8)

Ale to granie deszczu na tych blaszanych faktycznie wynagradza 8)

Miałam okazję ostatnioej nocy słuchać teko brzęczenia 8) :wink:

TYlko nie gryź się już tym "gryzieniem" kolorów Domek wyglada czysto, schludnie i swieżo (przypomnij sobie, jak wyglądał nieotynkowany )

Wiesz co w zasadzie to teraz z daleka wygląda podobnie bo kolorek obecny jest bardzo zbliżony do pustaków ceramicznych :roll: :roll:

pozdrowienia od moich chłopców! - jesli pamietasz mojemu synowi podobal sie mod początku Twój domek, mążowi na poczatku.... nie - ale teraz - powiedział, że bardzo ładnie wyglada ( a jest wyjatkowo marudny, jesli chodzi o sprawy estetyki )

Dzięki wielkie 8) 8)

Za pozdrowienia i męskie opinie :wink: :p :p :p