Aga J.G 06.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Prostuję że to nie moi znajomi, widziłam domek tylko z zewnątrz przejeżdżając przez miejscowośc gdzie stoi A że znałam go z Forum to wiedziałam czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 06.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witaj właściwie masz już po budowie czy kolor też kładzie mąż własnoręcznie? jestem pełen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ma pasować do dachu bo razem wszytko tworzy całość Dla mnie to jednoiść dach i elewcja i powinno pasować I do takiego dachu tez trzeba dopaswoać kolorek zobacz jaki bogus ma kolorek do dachu i jak czadowo to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 witaj właściwie masz już po budowie czy kolor też kładzie mąż własnoręcznie? jestem pełen podziwu własciwie tak ale jeszcze tyle do zrobienia ze szok Mąz własnoręcznie gruntuje kolorowym gruntem, właściwy tynk bedzie już robić wiosną ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ma pasować do dachu bo razem wszytko tworzy całość Dla mnie to jednoiść dach i elewcja i powinno pasować I do takiego dachu tez trzeba dopaswoać kolorek zobacz jaki bogus ma kolorek do dachu i jak czadowo to wyglada Ale u Bogusa pasuje do dachu No dobra to waszym zdaniem ten kolor pasuje do tego dachu Ja szczerze mówiąc już polubiłam kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.11.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Andrzejko, kolor elewacji jest bardzo oryginalny, a z białymi oknami, bramą i podbitką prezentuje się naprawdę fajnie ! Jestem pełna podziwu dla Twojego męża , tyle rzeczy robi własnymi rękami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ma pasować do dachu bo razem wszytko tworzy całość Dla mnie to jednoiść dach i elewcja i powinno pasować I do takiego dachu tez trzeba dopaswoać kolorek zobacz jaki bogus ma kolorek do dachu i jak czadowo to wyglada Ale u Bogusa pasuje do dachu No dobra to waszym zdaniem ten kolor pasuje do tego dachu Ja szczerze mówiąc już polubiłam kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 U Ciebie tez pasuje cos sie do tego dachu przyczepila hihi daj mu spokojnie polezec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 U Ciebie tez pasuje cos sie do tego dachu przyczepila hihi daj mu spokojnie polezec No przeciez cały rok już poleżał spokojnie Andrzejko, kolor elewacji jest bardzo oryginalny, a z białymi oknami, bramą i podbitką prezentuje się naprawdę fajnie ! Jestem pełna podziwu dla Twojego męża , tyle rzeczy robi własnymi rękami . Ciesze sie, zę tak myslisz A mąz robi, robi nie powiem ale coraz częsciej słysze a niech robi to fachowiec bo jak sp....y to nie ja będe winny Chyba zbyt dużo od niego czasami wymagam Ale ja myślałam , ze jak będą ściany i dach to resztę zrobi sam Tak jestem niedobra żona Aga a czemu tak ci wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Hej Andrzejko Jesteś bardzo dobra żona, bo wierzysz w umiejetności swojego męża Kolorek bardzo mi sie podoba a moje pierwsze wrażenie było tez takie, że trochę gryzie sie z dachem( może ma zęby )ale przyjrzałam się jeszcze raz wygląda juz lepiej, a w rzeczywistosci napewno jest bardzo dobrze. Pozdrawiam Ps Już mieszkam w wynajętym mieszkaniu i nawet zostały tylko trzy niewielkie kartony do rozpakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 10.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Andrzejko, oszczędzaj męża, może sie jeszcze przydać. Domyslam sie, co przezywa, ja tez nie za bardzo lubie negatywne komentarze mojej ślubnej. A co do domu- udał Ci sie, fajnie wygląda choć jak zobaczyłem zdjęcie od frontu, to miałem wrażenie, że stoi na wielkiej skarpie! Na szczeście to tylko złudzenie apteczne Pozdrawiam ciepło Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A mąz robi, robi nie powiem ale coraz częsciej słysze a niech robi to fachowiec bo jak sp....y to nie ja będe winny Chyba zbyt dużo od niego czasami wymagam Ale ja myślałam , ze jak będą ściany i dach to resztę zrobi sam Tak jestem niedobra żona Andrzejko, takiej dobrej żony jak Ty to ze świecą szukać. I takiego męża jak Twój - również U nas jest zupełnie inaczej : mój mąż przy domu nic nie zrobi, a ja o nic nie proszę i nawet o tym nie myślę by się "nawrócił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Hej Andrzejko Jesteś bardzo dobra żona, bo wierzysz w umiejetności swojego męża Kolorek bardzo mi sie podoba a moje pierwsze wrażenie było tez takie, że trochę gryzie sie z dachem( może ma zęby )ale przyjrzałam się jeszcze raz wygląda juz lepiej, a w rzeczywistosci napewno jest bardzo dobrze. Pozdrawiam Ps Już mieszkam w wynajętym mieszkaniu i nawet zostały tylko trzy niewielkie kartony do rozpakowania Hej Aniu Ty już na wygnaniu Ale jakie to inne wygnanie skoro w drodze do własego domku Jak radzicie z praca męża CO tam z domkiem Pozdrówka i napisz co u ciebie więćej A kolor no cóż..,... dla mnie sie gryzie bezzębnie Andrzejko, takiej dobrej żony jak Ty to ze świecą szukać. I takiego męża jak Twój - również U nas jest zupełnie inaczej : mój mąż przy domu nic nie zrobi, a ja o nic nie proszę i nawet o tym nie myślę by się "nawrócił" Adrianko Dzięki A co do domu- udał Ci sie, fajnie wygląda choć jak zobaczyłem zdjęcie od frontu, to miałem wrażenie, że stoi na wielkiej skarpie! Na szczeście to tylko złudzenie apteczne Skarpa jest moze nie duża ale stanowi jakis tam problem Ale za to moze nas nie zaleje przy dużym deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Andrzejko domek jest sliczny. Piekna podbitka, ladnie z oknami pasuje. Parapety zewnetrzne mi tez mamy z blachy i co? Duzo takich jest. Wazne, ze sa, bo byc musza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Andrzejko, a myślałaś już jak tą skarpę umocnisz i jak zagospodarujesz ? . Masz jakiś pomysł ? U mnie też będzie skarpa (od strony południowej ) i wciąż zastanawiam się co z nią zrobić ? Dobrze, że macie już zamontowaną antenę. TV przyda się w jesienne słoty i zimowe wieczory . Domek z daleka wygląda jakby ceglany był . Jednak, skoro cały czas "męczysz" się z tym kolorem, to możesz go na wiosnę zmienić. Ale może najpierw zastanów się, czy nie zrobić samych opasek wokół okien i cokołu w innym kolorze Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Andrzejko domek jest sliczny. Piekna podbitka, ladnie z oknami pasuje. Parapety zewnetrzne mi tez mamy z blachy i co? Duzo takich jest. Wazne, ze sa, bo byc musza. Dzięki za dobre słowa Andrzejko, a myślałaś już jak tą skarpę umocnisz i jak zagospodarujesz ? . Masz jakiś pomysł ? U mnie też będzie skarpa (od strony południowej ) i wciąż zastanawiam się co z nią zrobić ? Cały czas o tym myślę ostatnio i jakoś nic sensownego nie przychodzi mi do głowy Byliśmy w ubiegłym tygodniu u gościa w sprawie kostki, moz enam sie uda w tym roku to zrobić i tez nie wiem jak przy wjezdzie do garażu zabezpieczyć skarpę, czy gazonami czy coś w kształcie skalniaka czy też palisadą betonową Jakos nie mogę opracować dobrej koncepcji ułożenia dojscia, schodków i i wjazdu Licże na pana od układania, jakos tak sensownie gadał może on coś poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A co złego w parapetach z blachy? Przecież tak ładnie deszcz na nich gra... Rzeczywiście z daleka dom wygląda jak ceglany. Widzę, że błoto to problem większości budujących... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cześć!!!! i znów tyle nowości! TYlko nie gryź się już tym "gryzieniem" kolorów Domek wyglada czysto, schludnie i swieżo (przypomnij sobie, jak wyglądał nieotynkowany ) pozdrówka! p.s. pozdrowienia od moich chłopców! - jesli pamietasz mojemu synowi podobal sie mod początku Twój domek, mążowi na poczatku.... nie - ale teraz - powiedział, że bardzo ładnie wyglada ( a jest wyjatkowo marudny, jesli chodzi o sprawy estetyki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A co złego w parapetach z blachy? Przecież tak ładnie deszcz na nich gra... Rzeczywiście z daleka dom wygląda jak ceglany. Widzę, że błoto to problem większości budujących... Nic złego Ale ja np wolę klinkierowe bo tak eligancko wyglądaja Ale to granie deszczu na tych blaszanych faktycznie wynagradza Miałam okazję ostatnioej nocy słuchać teko brzęczenia TYlko nie gryź się już tym "gryzieniem" kolorów Domek wyglada czysto, schludnie i swieżo (przypomnij sobie, jak wyglądał nieotynkowany ) Wiesz co w zasadzie to teraz z daleka wygląda podobnie bo kolorek obecny jest bardzo zbliżony do pustaków ceramicznych pozdrowienia od moich chłopców! - jesli pamietasz mojemu synowi podobal sie mod początku Twój domek, mążowi na poczatku.... nie - ale teraz - powiedział, że bardzo ładnie wyglada ( a jest wyjatkowo marudny, jesli chodzi o sprawy estetyki ) Dzięki wielkie Za pozdrowienia i męskie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Nie wiem co Ty chcesz od tego koloru ale skoro Ci się gryzie to masz całą zime na myślenie Trzymam kciuki za kostke a jak położysz to będę zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts