Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a propos naszych domków - o ile pamiętam, nie podnosiłaś scianki kolankowej (my też) - gdybyś mogła dać zdjęcie tejże na "gotowo" - do jakiej wysokości można podejść?

Ave szczerze powiedziawszy to jest nisko :-? :-? Cięzko zagospodarowac ten kawałek ściany :roll: A podejść na ile mozna , juto pstryknę ci fotkę z Julą ale chyba na dzisiejszych fotkach widać co nie co :roll:

U syna mam zamiar przy sciance kolankowej zrobić wzdłuż całej sciany półkę, częśćiowo odkrytą, cżęsciowo zasuwaną 8)

A ja tam lubię swoje malowanie

Ale co do Świąt to się zgadzam jakoś tak one u mnie daleko

I ja też lubię ale tu juz nie ma takich emocji 8) Co najwyżej kolor nie ten wyjdzie ale mnie jakoś dziwnie to nie ekscytuję, -miał być inny jest ten- cóż niech będzie :roll: :-? 8)

A o świętach to myśl myśl, ja zaczęłam dzisiaj jak zobaczyłam jak wszyscy zaczęli wyciągać reniferki na balkony i lampki na sciany :wink: 8)

Ja też jakoś tak nie czuje tych świąt może dlatego, ze jestem w tym wynajmowanym mieszkaniu, a ono takie nie moje

Aniu za rok będziesz u siebie :p

Ja święta tak naprawdę czuję dopiero u mamy 8)

I chociaż mamy swój dom i można by u nas to zrobić, no może za rok jak bedzie trochę lepiej wykończone :roll: :wink: to i tak Wigilia na wsi ma inny urok i czar 8)

Andrzejko, ostatnio mam mało czasu na czytanie forum, ale wreszcie udało mi się poczytać Twój dziennik.

Szczere słowa uznania za wszystko i życzenia ciepłych, rodzinnych, radosnych Świąt całej Rodzinie. Dałaś piękne imiona swoim dzieciom, bardzo mi się podobają.

Julia i Szymon, przepięknie. I jeszcze jedno doczytałam, Wasz numer domu to 25...naszego też :D musi być szczęśliwy :wink: .

Pozdrawiam serdecznie.

Świetnie! :D

jeśli Julka się zgodzi, to jeszcze prosimy o fotki, ale co do wysokości scianki - my byliśmy zdecydowani na poddasze i świadomi tego - u nas na górze sa dwa pokoje - nasza sypialnia z garderobą nad garażem i dwa pokoiki połaczone dla syna w jeden ale za to skorytarzyk jest większy - pod oknem dachowym będzie cos w rodzaju przcowni z biblioteką (pokoje zrównane są z łazienką)

co do obrazka - faktycznie Piłsudski!

pozdrawiamy serdecznie :D

Andrzejko,

czytam i czytam i nie moge sie nacieszyć, że tak ładnie Wam poszło ;)

Co do scianek kolankowych- mój majster, przed postawieniem dachu, zaproponował, zeby podnieść ścianki o jeden bloczek- bedzie ustawniej. Tak zrobiłem i teraz, widząc Twoje dylematy, pomyslałem że zrobiłem dobrze.Mimo to nie martw się- faktycznie półki moga zgrabnmie zagospodarować ten kawałek przestrzeni.

Pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnych Swiąt- Świąt, które spędzicie u siebie ;)

Robert

Andrzejko, zaglądam na forum już nie tak często jak kiedyś, ale za to teraz czytam znajome dzienniki raz na miesiąc/dwa miesiące i dzięki temu widzę jak ogromne są postępy. U Was też już coraz ładniej.

My mieszkamy już półtora roku i ciągle tyyyle jest do zrobienia ale jaka frajda z każdego nowego szczegółu. Apropos szczegółów - jestem pod wrażeniem Piłsudskiego :D

Serdecznie Cię/Was pozdrawiam/-y :D

Andrzejko jak fajnie, ze ciagle cos przybywa w domku i coraz piekniej sie robi. :p

A jak to nie ma atmosfery? :o No ja myslalam, ze pierwsze Swieta w domciu musza byc szczegolnie z atmosfera..,a tu takie cos... :wink:

Cos mi sie wydaje, ze ta ciagla walka o to i o tamto nas wykancza, ze potem sil nie straczy na nic - szczegolnego... :(

Ale nie dawaj sie, bo Wy juz mieszkacie na swoim, a to juz bardzo duzo... :p :wink:

Julia i Szymon, przepięknie. I jeszcze jedno doczytałam, Wasz numer domu to 25...naszego też musi być szczęśliwy .

:p :p :p

Szymon to był kompromis między tym co chciały babcie i ja :roll: Moje ulubione męskie imiona to Wiktor i Igor :roll: :wink:

A Julka to już wybór Szymka 8)

Ciesze sie ze ci sie podobają 8)

Chciałam mieć numer domu 27, nie wiem czemu ale jakoś tak mi sie dobrze kojazył ale już teraz 25 lubię :wink:

Dzięki za ciepłe słowa 8)

Ave z tym odkrytym korytarzen na poddaszu - mini biblioteką to super pomysł 8)

U nas tego brakuje :-?

I chyba po prostu pokój komputerowo ksiązkowy będzie w garderobie tj nad kotłownia, mam zamiar pod całym skosem zrobić zabudowę a w pozostałej części komuter będzie stał tak by każdy miał dostęp i nikt nikomu nie przeszkadzał w sypialni 8)

Tak zrobiłem i teraz, widząc Twoje dylematy, pomyslałem że zrobiłem dobrze.

Robin dobrze zrobiłeś 8)

.

My mieszkamy już półtora roku i ciągle tyyyle jest do zrobienia ale jaka frajda z każdego nowego szczegółu.

Agnes masz rację każdy drobiazg cieszy, szczególnie ten wyczekany :wink: 8)

No ja myslalam, ze pierwsze Swieta w domciu musza byc szczegolnie z atmosfera..,a tu takie cos...

Cos mi sie wydaje, ze ta ciagla walka o to i o tamto nas wykancza, ze potem sil nie straczy na nic - szczegolnego...

Ale nie dawaj sie, bo Wy juz mieszkacie na swoim, a to juz bardzo duzo...

Zeljko może i masz rację :roll: :roll: :roll: Chyba coś w tym jest :roll:

Święta będa u mamy ale za to Sylwester już u nas :p

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom

Neferka

http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg