ania67 03.01.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Hej Andrzejko Niech ten Nowy Rok bedzie lepszy niz poprzedni!!!! Niech spełniaja sie Wam wszystkie marzenia!!! Samych pieknych dni!!! Dla Ciebie i calej Twojej Rodzinki Gratuluje drzwi!!! Czekam na zdjecia I gora juz prawie wykończona... super Jak sąsiad wykupi ten kawałek, to jak dojedziecie do domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dziękuję wam wszytkim za zyczenia noworoczne Jesteście kochani. Aniu narazie nie mamy innego dojazdu ale mamy zamiar miec tylko nie wiemy jak to wyjdzie w zwiazku z tym, ze jest bardzo stromo- możemy mieć kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.01.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Gratuluje drzwi Zaczynam zostawać w tyle A może uda się dogadać z sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Aga jakie w tyle Ty Przypominam ci, ze jestes szcześliwą posiadaczką podłogi na parterze a ja cóż, narazie mam beton Co do sąsiada to marne szanse na dogadanie Po prostu taki typ Zobaczymy jak to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 andrzejko, podoba mi się kolorek Twojej sypialni . Tak się zastanawiam, co postawicie pod skosem - łóżko ? U nas jest podobnie niski skos i tam właśnie przeznaczyłam miejsce na spanie. Gratulki drzwi ! Ciekawa jestem jak zakończy się sprawa nieużytku i Waszej drogi. Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 04.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 andrzejko! świetne kolorki w pokojach, bardzo nam się podobają zostawione białe paski przy suficie, ile mają cm? są estetyczne i to lubię pozdrawiam. ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Adriano pod skosem mamy łóżka andrzejko! świetne kolorki w pokojach, bardzo nam się podobają zostawione białe paski przy suficie, ile mają cm? są estetyczne i to lubię pozdrawiam. ula. Witaj Ula Cieszę sie ze ci sie podoba, te białe paski to listwy styropianowe wklejone by nie było widać łączenia scian z sufitem Ile maja cm , chyba około 1,5 do 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 witamy w Nowym Roku czyli..... mieszkacie pełną parą czy dobrze się orientuję: Wasza sypialnia jest nad kuchnią (poznaję po kominie ), Julki nad salonem, a Szymona nad garażem?) powiedz mi, czy nie stukacie się głową o ścianę w sypialni? (nasz znajomy - permanentny pesymista, twierdzi, że łóżko pod skosem, może być niebezpieczne dla głowy ) pozdrawiamy p.s. jak sprawa z działką dojazdową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Mieszkamy sobie choć do pełnej pary to jeszcze troche czy dobrze się orientuję: Wasza sypialnia jest nad kuchnią (poznaję po kominie ), Julki nad salonem, a Szymona nad garażem Bezbłędnie zlokalizowałaś nasze sypialnie powiedz mi, czy nie stukacie się głową o ścianę w sypialni? (nasz znajomy - permanentny pesymista, twierdzi, że łóżko pod skosem, może być niebezpieczne dla głowy Nie zdarzyło mi sie stukac głową jak na razie Co prawda łóżko nie jest dosunięte do samej sciany kolankowej Sprawa z działką dojazdową jest taka, ze wadium nie wpłacilismy a sąsiad nie wiem, w poniedziałek ma być przetarg Zobaczymy Podobno od środy mają u nas układac polbruk i wykonawca- nowy , z poprzedniego zrezygnowaliśmy bo chyba przesadził z tym przeciąganiem terminu ---zaproponował nam inne rozwiązanie na dojazd bez tej nieszcżesnej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Debiutuje w komentarzach Twego dziennika andrzejko, by wyrazic uznanie dla Waszego domku. Jest bardzo ładny, tzn prosta bryła, superowe kolorki na ścianach - zwłaszcza w pokojach dzieci. Gratuluję! Ale jednoczesnie zazdroszczę, bo ja jeszcze razem z mężem zarabiam na budowę, tez daleko od Polski. Tym bardziej podziwiam Twoją połówke, za poświęcenie czasu na pracę z dla od rodziny. Ale czego sie nie robi, by spełnic marzenia o własnym domu? Chicałabym tez od razu zapytac o meble w waszej sypialni, bo są cudne!!! Rzadko widuje takie w domach forumowiczów muratora. Czy sa polskie? Gotowe? Na zamówienie? pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Andrzejko, ale Ty masz cieplutko, przytulnie, tak bardzo domowo na tym poddaszu. Codziennie ładniej . Pochwal się proszę czy ten niebieski kolor na ścianach w pokoju Twojego synka to gotowy kolor czy z barwnika. Jeśli gotowy to jakiej firmy? Jest śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Cześć Mikazuu Ciesze sie ci sie podoba jednoczesnie zazdroszczę, bo ja jeszcze razem z mężem zarabiam na budowę, tez daleko od Polski. Tym bardziej podziwiam Twoją połówke, za poświęcenie czasu na pracę z dla od rodziny. Ale czego sie nie robi, by spełnic marzenia o własnym domu? Tak praca daleko od domu to dla nas prawdziwy egzamin i cięzkie chwile ale cóż nie ma wyjścia w dzisiejszych czasach i czasami za spełnianie marzec trzeba płacic tak wysoką cenę Wierzę, zę wy rówież kiedyś-oby jak najszybciej będziecie mieskac we własnym domku I dobrze, zę trafiłaś na to forum bo ono daje naprawde jakąś moc do wlki z tymi wszykimi przecviwnościami budowlanymi Chicałabym tez od razu zapytac o meble w waszej sypialni, bo są cudne!!! Rzadko widuje takie w domach forumowiczów muratora. Czy sa polskie? Gotowe? Na zamówienie? Zwykłe mebelki zrobione przez stolarza na zamówienie, wzór i rozmiary dobrane przeze mnie tak by były jak najbardziej pojemne i pasowały rozmiarem do naszej dawnej sypialni, która była o połowe mniejsza A wy planujecie w Białymstoku lub okolicach się budowac Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Andrzejko, ale Ty masz cieplutko, przytulnie, tak bardzo domowo na tym poddaszu. Codziennie ładniej . Pochwal się proszę czy ten niebieski kolor na ścianach w pokoju Twojego synka to gotowy kolor czy z barwnika. Jeśli gotowy to jakiej firmy? Jest śliczny. DZięki Aniu Kolorek niebieski z barwnika łaczony szafirowy z niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Hmmm, tak myślałam że Twoje mebelki andrzejko to z katalogu raczej nie pochodzą. Są naprawdę superowe!!!! Szkodza, że przede mna jeszcze tak daleko do meblowania swoich kątów, bo bym od razu wzięła namiar na stolarza. a tak zostaje mi tylko podziwianie u ciebie.... Nie obrazisz się jeżeli będę częściej zagladac do waszej sypialni, oczywiście by popatrzeć na meble? A wy planujecie w Białymstoku lub okolicach się budowac? Tak, tzn tuż pod Białym. Projekt sie rysuje, papiery nabierają juz mocy urzędowej. Może wiosna 2007 będzie realna na rozpoczęcie. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Bardzo ładne fotki i poddasze takie przytulne się zrobiło Mam nadzieje że ten fachowiec się sparwdzi i podpowie naprawdę trafne rozwiązanie - trzymam kciukasy A sąsiedzi jak to sąsiedzi różni bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.01.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Mikazuu zglądaj ile chcesz zapraszam I trzymam kciuki za twoje budowanie A tak zagłębiając sie w sczegóły to jestem ciekawa z której strony Białego Bo jesli od strony Wasilkowa lub Korycina to mam szansę zobaczyc wasze włości jak już będą Aga fachowiec sie okazał terminowy a co z resztą to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Trzymam mocno kciukasy za fachowca i mam nadzieję że będzie terminowo, fachowo i pięknie Czekam na fotki - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 andrzejko, ja również dołączam się do trzymania kciuków i też czekam na fotki Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 13.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Andrzejko, Kiwaczek mówił "budowaliśmy, budowaliśmy i zbudowaliśmy"W Twoim wydaniu byłoby to: "czekalismy, czekaliśmy i sie doczekaliśmy" (na polbruk).Będzie dobrze, prawda? A u mnie dach pokryty, teraz latam za oknami. Pomyslności w Nowym Roku! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Prace zbliżają sie do końca i mam nadzieję jutro lub we wtorek skńczą Jak wyjdzie ocenicie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts