andrzejka 10.02.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Andrzejko, tak myślę czy masz juz podsumowane koszty eksploatacji Twojego domku po tym czasie od zamieszkania do teraz? chodzi mi o zuzycie prądu, wody i pozostałe płatności związane z użytkowanie Maryśki. Przepraszam jeśli to pytanie jest zbyt /'wprost" pozdr.ula. Pytanie jak pytanie prosto z mostu ale co tu kręcić Odpowiadam Rachunki za prąd kształtują sie w wysokosći do 50 PLN a cały czas płacę za prąd budowlany Dopiero w ubiegłym tygodniu złożyłam wniosek o zmianę taryfy i czekam na nową umowę i co ważniejsze niższą taryfę domową Kupiliśmy 1,5 tony węgla za około 800 PLN no i drzewa za też około 700 PLN. Jak narazie mamy jeszcze zapas i węgla i drzewa Jeżeli mrozy nie będa sie utrzymywać jeszcze długo to być może nam wystarczy Tak wyglądają koszty uzytkowania Maryśki za 7 miesięcy Nie wiem co mogłabym jeszcze tu wliczyć ale nic nie przychodzi mi do głowy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Andrzejko, czy to w Twojej okolicy chcą wprowadzić "bykowe" ? Widziałam gdzieś na migawce telewizyjnej tabliczkę "Biebrza", więc tak przyszło mi do głowy, a ciekawość to babska natura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Andrzejko, czy to w Twojej okolicy chcą wprowadzić "bykowe" ? Widziałam gdzieś na migawce telewizyjnej tabliczkę "Biebrza", więc tak przyszło mi do głowy, a ciekawość to babska natura . Tak w sąsiedniej miejscowości I czego to nie wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Czasy komuny chyba wracają . U nas "byków" mnóstwo, ale jakoś nikt nie wpadł na pomysł, by siłą zaciągnąć ich do ołtarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dawno u Ciebie nie byłem.. Głpupia sprawa.. Ale widze, że masz teraz na prawdę ekstra! Tak samo chcę zrobić opaskę z kostki wokół domu i taras z kostki. Czy pod ten taras robiłaś jakąś wylewkę, czy po prostu Panowie przyszli, krawężniki wbetonowali i ułozyli kostkę? Powiem szczerze, że takiego stanu budowy ciut zazdroszczę Ci.. A tej kostki w szczególnosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.02.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Dawno u Ciebie nie byłem.. Głpupia sprawa.. Ale widze, że masz teraz na prawdę ekstra! Tak samo chcę zrobić opaskę z kostki wokół domu i taras z kostki. Czy pod ten taras robiłaś jakąś wylewkę, czy po prostu Panowie przyszli, krawężniki wbetonowali i ułozyli kostkę? Powiem szczerze, że takiego stanu budowy ciut zazdroszczę Ci.. A tej kostki w szczególnosci.. Kze do extra to ho ho albo i więcej Ale z kostki jestem jak narazie bardzo zadowolona Nie było zadnej wylewki tylko porządne zageszczenie czyli ubicie podsypki piaskowej. Co do zazdroszczenia to i ty doczekasz W odpowiednim czasie Oby jak najszybciej Czasy komuny chyba wracają . U nas "byków" mnóstwo, ale jakoś nikt nie wpadł na pomysł, by siłą zaciągnąć ich do ołtarza . Chyba tak Chociaż wątpię by to przeszło- to dopiero projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ciekawe czemu pisze się o bykowym, a nie pisze się o np. panienskim?? Przecież małżeństwo do decyzja dwojga osób i skoro mają być opłaty to powinny być po równo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Kze, może stare panny bracia Kaczyńscy planują zaciągnąć do zakonu . W takim razie z kim faceci mieliby się żenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Andrzejko u nas wiosna pełną parą - zadroszczę kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Kze, może stare panny bracia Kaczyńscy planują zaciągnąć do zakonu . W takim razie z kim faceci mieliby się żenić? Oni się nie mają żenić! Oni mają płacic nowy podaek by zmniejszyć... dziurę budżetową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czy ktos jest ze Śląska Bielsko-Biała Bardzo chce zobaczyc Marysie na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Edziu dzięki Widziałam, ze ten wpis był w moim dzienniku Niestety nie jestem z pogranicza Podlasia z Mazurami Ale jak masz chęć to oczywiście zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Andrzejka co tam u Ciebie ??? Jakoś się ostatnio nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.03.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Andrzejka co tam u Ciebie ??? Jakoś się ostatnio nie odzywasz Nie odzywam sie bo nic ciekawego a i z czasem róznie bywało Już nie mówiąc o okupowaniu komputera przez dzieci pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Andrzejko, wymyślanie, planowanie ogrodu to fajna rzecz, zwłaszcza wiosną, gdy poczujemy pierwsze promyki słońca. Przyznam, że ja najbardziej lubię wszelakie odmiany róż, bo każda pachnie inaczej, jedna piękniejsza od drugiej, no i niekłopotliwe - nie trzeba wykopywać na zimę. Wystarczy podlać, spryskać na mszyce i na grzyby i same rosną . No i kochają słońce. Kupiłam na jesień 30 szt. i już nie mogę się doczekać ich kwiatów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 09.03.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam program do tworzenia ogrodów, ale.... jak przychodzi co do czego, to... wirtualnie to jest proste.....tak mi się wydaje, że tej wiosny powinnam zacząć... na razie kupiłam maciejkę i lawendę (tylko ciekawe, jak będzie rosła na piasku ach i mam zasadzoną jodełkę koreańską i ... ksodrzewinkę, która zmieniła kolor na bardziej brązowawo żółty pierwszy etap, to jest przejechanie takim urządzeniem i nawiezienie ziemi pozdrawiam i będę z niecierpliwością czekać na Twoje postępy ogrodnicze - pamiętaj zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Andrzejka a jaką książkę nabyłaś ??? Nie martw się u mnie tez biała plama Narazie zbieram pomysły na kwiaty w donicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.03.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Zamówiłam książkę "mój pierwszy ogród" czyli jak zaprojektowac ogród od zera taka jest moja rzeczywistość Co wybrać, jak pielęgnować itp, jednym slowem elementarz początkującego ogrodnika Nie czuję sie na siłach iść na żywioł bo wiem, ze nei wszytko wszędzie itp Ave maciejeka to super kwiat, i chyba rośnie na wszytkim z tego co wiem A lawenda hmm nie znam jej za bardzo Aniu róże to piękne kwiaty ale i trzeba wytrawnego ogrodnika by je tak pielęgnowąć by kwiaty były ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Chyba też sobie zakupię taką ksiązkę A gdzie zdjęcia płyteczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ponoć zakoczenia nierówne teraz są bardzo proste. Idziesz z duchem, czasem, z osiągnięciami.. Ja na razie nie myślę o ogrodzie. Czemu? Zacznę jak się wprowadzę. Ale najbardziej to tej kostki Ci zazdroszczę.. Tak ładnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts