andrzejka 19.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dzięki Aniu. Ale już wszystko dobrze jest? Nieciekawe to zwichnięcie bylo jak tyle nogi zagipsowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.04.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dzięki! Już jest dobrze. Chociaz ta noga zawsze będzie narażona i podatna na urazy. Mam nadzieję, że w przypadku Twojego męża to " błahostka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Oby to byla blahostka Aniu jak tam u was nic nie slychać jeszcze w sprawach papierkowo -przedbudowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.04.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 W papierkach jeszcze nic. Zadzwonimy do biura koniec kwietnia- maj. Jak znam życie to może sie opóżnić. Ale na działce.. posadziliśmy: czereśnię, jabłonkę, 12 sadzonek świerków, 2 większe i malinki Chcemy posadzić jeszcze czereśnię i świerczki ( mamy dostać parę sztuk) Polujemy na sadzonki świerka srebrzystego. Do dzisiaj jestem obolała po grabieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Aniu prace ogrodowe pelną parą idą Świrk srebrzysty też mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Polujemy na sadzonki świerka srebrzystego. A taki może być???? http://www.skowron.pl/oferta/oferta_22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.04.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dopiero podczas tych prac uświadomiłam sobie, że mam szmat ziemi do obrobienia- ale za to jaka satysfakcja! Trudno było zaplanowac jak to posadzić. Posadziliśmy u dołu działki - pośrodku.W razie czego to sie poprzesadza. Spróbować trzeba było. Super sprawa!!! Mam nadzieję,że jakoś to przetrwa! Po naszej działce chodzą dziki i jakieś gryzonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.04.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Może być- biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dziki To trzeba grodzić bo narobią szkód a drzewek szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.04.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Na ogrodzenie trzeba poczekać, bo zabraknie na fundamencik Poczekam na sąsiadów, z dwóch stron, może dołożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Andrzejka życze dużo zdrowia dla męża i niech szybciutko wraca do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Na ogrodzenie trzeba poczekać, bo zabraknie na fundamencik Poczekam na sąsiadów, z dwóch stron, może dołożą No tak Aniu fundamenty są ważniejsze i zawsze musimy wybierać Ale gdzieś slyszalam, że dziki odstraszają takie różnokolorowe tasiemki i wstążki zawiązane na sznurkach dookola dzialki, które powiewają na wietrze Może wasze dziki będą grzeczniutkie i nie będą niszczyć waszych drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.04.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Hej Tymczasem działkę, a raczej jej 4 "rogi" mam ogrodzone prowizorycznie No właśnie tak to jest z tą kasą, że nigdy nie ma na wszystko! A u nas dochodzi jeszcze to, że na naszych " górkach"przy ogrodzonej działce mógłby być problem z wjazdem sprzętu podczas bud. Z dzikami to sobie pogadamy a drzewka trzeba będzie jakoś zabezpieczyć! Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Informuję, że z mężulkiem nie jest tak źle- noga jest tylko zbita mocno Cale szczęście, że obeszlo się bez gipsu a tyle bylo boleści i jest nadal Teraz kilka dni oszczędzania nogi i powinno być dobrze. Wiecie co, czy mi się wydaje czy faceci mają inne odczuwanie bólu Często mam wrażenie, że z byle powodu wyją jak nie wiem co. A gdyby przyszlo im rodzić dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.04.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Andrzejko, pozwól mi przytoczyć tu jedno stwierdzenie koleżanki mojej mamy: "Jak facet jest chory albo uszkodzony, to lepiej, żeby rękę urwało" Nis dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Informuję, że z mężulkiem nie jest tak źle- noga jest tylko zbita mocno Cale szczęście, że obeszlo się bez gipsu a tyle bylo boleści i jest nadal Teraz kilka dni oszczędzania nogi i powinno być dobrze. Wiecie co, czy mi się wydaje czy faceci mają inne odczuwanie bólu Często mam wrażenie, że z byle powodu wyją jak nie wiem co. A gdyby przyszlo im rodzić dzieci Z facetami tak jest - popatrz na hamerykańskie filmy. Jak postrzelą, to tylko oczy zmruży, przekleństwem rzuci, pot z czoła otrze i idzie dalej. A jak przyjdzie do opatrywania, ty prawie że mdleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Czyli twardziele kiedy trzeba, ale jak już jest ktoś, kto opatrzy albo utuli, to miękną jak masełko na słońcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Whisper skoro ty tak mówisz to pewnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Czyli twardziele kiedy trzeba, ale jak już jest ktoś, kto opatrzy albo utuli, to miękną jak masełko na słońcu? Dobrze to ujęlaś Aniu Liski chytruski z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Andrzejko To zakrawa na wyrachowanie i wyrazistą potrzebę bycia dopieszczanym Ale o tym to od stuleci wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts