andrzejka 22.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ostatnio dowiedziałem się, że sadzić trzeba ... na jesieni. Tak wieć te choinki za wcześnie chyba posadziłaś. Tak mi poradzono np. w temacie iglaków, tui.. Nie wiem czy to też odnosi się do choinek, ale.. Wiosna to piękny czas... Przede wszystkim jest szansa, że chociaż zasiana trawa urosnie.. Z tym sadzeniem na jesień to chyba prawda bo malo z tych choineknam sie przyjmie A i na trawę widoki marne bo pewnie wywiało połowe nasionek takie u nas wcihry wieją Robin ja też wole liściaste ale mąż nie lubi lisci jesiennych do grabienia Mohag kolorek fajny, fajny mówiłas juz ale ja mam do niego jakiś uraz i docelowo bedzie iny na bank!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Andrzejko, wiosna to piękny czas . Budzą się do życia kolory, których nie ma zimą. Twoje nowo posadzone roślinki będą cieszyć oko. Ten choinkowy żywopłot to wspaniały pomysł. Jednak świerk rośnie dość wolno, dlatego będziesz musiała troszkę poczekać, aż utworzy się z niego szpaler zasłaniający działkę . Ja też planuję posadzić u siebie drzewka iglaste. Przynajmniej zimą będzie zielono A warzywnik warto mieć. Możesz wydzielić jakiś kącik z grządką ulubionych warzyw. To też może być ozdoba ogrodu , a przy tym jaka smakowita Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.04.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Andrzejko, ja wiem ze masz uraz do tego koloru ale mi sie i tak podoba powiedz mi jak tak sie rozgladalas po tych tynkach i farbach w jakiej firmie dostane takie ciemne kolory, brazy, czerwienie czy cos w tym stylu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Widzę że wszyscy wyniesili się na zewnątrz Andrzejko życzę duzo zdrówak dla męzusia i trzymam kciukasy za górną łazienkę Bo dolna jest bardzo milusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 02.06.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Hmm... dziś drugiego czerwca a ostatni wpis w Twoim dzienniku pochodzi z połowy kwietnia... Andrzejko, co u Ciebie? Czy potrzebujesz jakiejś pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2007 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Hmm... dziś drugiego czerwca a ostatni wpis w Twoim dzienniku pochodzi z połowy kwietnia... Andrzejko, co u Ciebie? Czy potrzebujesz jakiejś pomocy? Właśnie!!! Jakiejś pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witaj Andrzejko. Widzę, że podobnie jak większość mieszkających masz kłopoty z prowadzeniem dziennika. Pewnie wszystko już idze samo ku świetlanej przyszłości a do tego pewnie pracy Ci nie brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Hmm... dziś drugiego czerwca a ostatni wpis w Twoim dzienniku pochodzi z połowy kwietnia... Andrzejko, co u Ciebie? Czy potrzebujesz jakiejś pomocy? Właśnie!!! Jakiejś pomocy? Aż się usmiechnełam pod nosem Dzięki wam za pamięc. Pomocy nie potrzebuję A na pewno nie pomozcie wy mi Ostatnio nie miałam czasu na internet, sporadycznie tu zagladałam, czy cos napisałm Jakoś nie mam chęci na pisanie Choc już pomału mam nadziję wszystko trochę sie unormuje Mój mąż mial operacje kręgosłupa Niespodziewanie dowiedzieliśmy sie, ze jest tak chory i że konieczna jest operacja. Pozdrawiam was serdeleznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witaj Andrzejko. Widzę, że podobnie jak większość mieszkających masz kłopoty z prowadzeniem dziennika. Pewnie wszystko już idze samo ku świetlanej przyszłości a do tego pewnie pracy Ci nie brak. Pozdrawiam Fakt jak już się zamieszka to prowadenie dziennika odchodzi na dalszy plan Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 andrzejko trzymam kciuki dla was i dla meza aby szybko wydobrzal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.07.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 zyczenia zdrowia dla męża i pozdrowienia - dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Trzymam kciuki za Was i życzę dużo zdrowia Mężowi. Operacja nigdy nie jest miła, a bóle kręgosłupa są chyba jednymi z bardzie uciążliwych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Andrzejko dużo zdrówak dla męża Wiem jak boli kręgosłup Ale mam koleżenkę, która długo zmagała sie z bólem, operacji się bała ale w końcu nie było wyjścia i na szybko wylądowała na stole. Teraz śmiga jak dawniej i żałuje że wcześnie nie dała się zoperować. Nawet córę urodziła Wiem wiem że jak się mieszka to jakoś na Forum brakuje czasu ale odzywaj sie czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Andrzejko, zdrowia- Tobie i Męzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzięki wam kochani Aga może i ja doczekam jak mój małż będzie tak smigała jak twoja koleżanka Narazie jest pod ochroną i pewnie tak zostanie a jako jedyna siła robocza w domu musze wszytko i nie narzekam na nic ..... jedynie jak przychodzi dzień koszenia trawy to mnie nerw łapie i wtedy przeklinem, wygaduje róznośCi i się wnerwiam bo trawa nam obrodzila niemiłosiernie dzięki staraniom małża. Jedyne co mógł robić TO nawozy podsypywac i sa efekty i Dzięki i pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Będzie będzie zobaczysz wszystko tyulko kwestia czasu Życzę dużo zdrówka Ciesz się że masz trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Andrzejko jak ten czas szybko leci. Już cały roczek mieszkasz w Swoim ślicznym domku. Wspominaj teraz z uśmiechem tą wojnę budowlaną i pomyśl , że warto było się męczyć. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.07.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ale szybko zleciało . Ślicznie masz, tak zielono i ogródek fiu fiu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Andrzejko jak pieknie zielono u Ciebie! Fajnie, ze jestes zadowolona z domu. Pozdrowienia i szybkiego powrotu do zdrowia dla meza, niech jak najszybciej stanie na nogi i zacznie biegac. Na poczatek dookola domciu po pieknym trawniku a potem coraz dalej.... Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 czy warto było mam wrażenie ze moje życie dzieli sie na przed zamieszkaniem u siebie i mieszkanie we własnym domu Dzięki za życzenia zdrowia dla męża pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts