Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Ostatnio dowiedziałem się, że sadzić trzeba ... na jesieni. :o Tak wieć te choinki za wcześnie chyba posadziłaś. Tak mi poradzono np. w temacie iglaków, tui.. Nie wiem czy to też odnosi się do choinek, ale.. :-?

Wiosna to piękny czas... Przede wszystkim jest szansa, że chociaż zasiana trawa urosnie.. :wink: 8)

Z tym sadzeniem na jesień to chyba prawda bo malo z tych choineknam sie przyjmie :roll:

A i na trawę widoki marne bo pewnie wywiało połowe nasionek takie u nas wcihry wieją :roll:

Robin ja też wole liściaste ale mąż nie lubi lisci jesiennych :-? :-? do grabienia :wink:

Mohag kolorek fajny, fajny mówiłas juz ale ja mam do niego jakiś uraz i docelowo bedzie iny na bank!!!

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko,

wiosna to piękny czas :D . Budzą się do życia kolory, których nie ma zimą. Twoje nowo posadzone roślinki będą cieszyć oko. Ten choinkowy żywopłot to wspaniały pomysł. Jednak świerk rośnie dość wolno, dlatego będziesz musiała troszkę poczekać, aż utworzy się z niego szpaler zasłaniający działkę :wink: .

Ja też planuję posadzić u siebie drzewka iglaste. Przynajmniej zimą będzie zielono :wink:

A warzywnik warto mieć. Możesz wydzielić jakiś kącik z grządką ulubionych warzyw. To też może być ozdoba ogrodu , a przy tym jaka smakowita :wink:

Pozdróweczka ! :D

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
Hmm... dziś drugiego czerwca a ostatni wpis w Twoim dzienniku pochodzi z połowy kwietnia...

Andrzejko, co u Ciebie?

Czy potrzebujesz jakiejś pomocy?

Właśnie!!!

Jakiejś pomocy? :o

8) 8) 8) 8) 8) 8)

Aż się usmiechnełam pod nosem :p

Dzięki wam za pamięc. Pomocy nie potrzebuję :-?

A na pewno nie pomozcie wy mi :-?

Ostatnio nie miałam czasu na internet, sporadycznie tu zagladałam, czy cos napisałm :-?

Jakoś nie mam chęci na pisanie 8)

Choc już pomału mam nadziję wszystko trochę sie unormuje

:roll: 8)

Mój mąż mial operacje kręgosłupa :-? Niespodziewanie dowiedzieliśmy sie, ze jest tak chory i że konieczna jest operacja.

Pozdrawiam was serdeleznie

Witaj Andrzejko.

Widzę, że podobnie jak większość mieszkających masz kłopoty z prowadzeniem dziennika. Pewnie wszystko już idze samo ku świetlanej przyszłości a do tego pewnie pracy Ci nie brak.

Pozdrawiam

Fakt jak już się zamieszka to prowadenie dziennika odchodzi na dalszy plan 8)

Pozdrówka

Andrzejko dużo zdrówak dla męża :)

Wiem jak boli kręgosłup :evil:

Ale mam koleżenkę, która długo zmagała sie z bólem, operacji się bała ale w końcu nie było wyjścia i na szybko wylądowała na stole. Teraz śmiga jak dawniej i żałuje że wcześnie nie dała się zoperować.

Nawet córę urodziła :)

Wiem wiem że jak się mieszka to jakoś na Forum brakuje czasu ale odzywaj sie czasami :)

Dzięki wam kochani 8) 8)

Aga może i ja doczekam jak mój małż będzie tak smigała jak twoja koleżanka :roll: :roll: :roll: :wink:

Narazie jest pod ochroną i pewnie tak zostanie a jako jedyna siła robocza w domu musze wszytko i nie narzekam na nic ..... jedynie jak przychodzi dzień koszenia trawy to mnie nerw łapie i wtedy przeklinem, wygaduje róznośCi i się wnerwiam bo trawa nam obrodzila niemiłosiernie dzięki staraniom małża. Jedyne co mógł robić TO nawozy podsypywac i sa efekty :-? :-? i

Dzięki i pozdrówka 8)

Andrzejko jak pieknie zielono u Ciebie! Fajnie, ze jestes zadowolona z domu.

Pozdrowienia i szybkiego powrotu do zdrowia dla meza, niech jak najszybciej stanie na nogi i zacznie biegac. Na poczatek dookola domciu po pieknym trawniku a potem coraz dalej.... :p Trzymam kciuki!