Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko,

jak ten czas leci ... a szczególnie gdy mieszka się już we własnym domku :D

Otoczenie Ci wypiękniało, taras śliczny , a świeże warzywa z własnej grządki smakują najlepiej :wink: . Super, że dobrze się Wam mieszka i cieszycie się domem . Też już bym tak chciała ... 8)

Jestem ciekawa jak się Wam wjeżdża na podjazd , z kostką chyba jest dobrze :roll: Pamiętam, jak się martwiłaś, że będzie zbyt stromo :roll: :wink:

Pozdróweczka ! :D

Gratuluję, że udało Ci się zbudować dom z którego jesteś zadowolona. :wink: W końcu na forum słychać tyle narzekań na rózne rzeczy... :roll:

Widzę, że masz chyba taras od północy. Jak się sprawuje? Po południu jest OK? A brak zadaszenia nie przeszkadza?

Ech... taka trawka... i ta kostka przed domem...

Tak się rozmarzyłem bo u mnie jeszcze trochę czasu to zajmie ale... niedługo zamieszkamy ;)

Przyznam Ci sie, że od czasu do czasu, gdy jadę z Augustowa do domu- dla odmiany wybieram alternatywną drogę przez "okolice źródeł Biebrzy". Za każdym razem kusi mnie, żeby do Ciebie zajechać ale jakoś nie mam odwagi, bo może moment niestosowny, bo może nie wypada tak wpaść niezapowiedzianym...

Kiedyś się skuszę...

Hej Andrzejko :D :D :D :D :D :D

Jak ślicznie jest u Was 8) :D :D :D :D :D :D

Jak szybko minal ten rok :roll:

Życze dużo, dużo zdrowia dla meża i bardzo, bardzo serdecznie Was pozdrawiam :D :D :D

Ps. Za tydzień moja przeprowadzka 8)

Trzymajcie sie zdrowo!!!

Hej Aniu 8) 8)

To juz tylko 3 dni i przeprowadzka, strasznie jestem ciekawa jak u was to teraz wygląda, foooootki, pliiisssss 8)

Trzymam kciuki za sprawną i szybk aprzeprowadzę 8) 8)

Jestem ciekawa jak się Wam wjeżdża na podjazd , z kostką chyba jest dobrze Pamiętam, jak się martwiłaś, że będzie zbyt stromo

Latem ok, nawet fajnie, ale zimą to były poranki niezlej zaprawy ale skoro nie było dnia, bym musiała drałowac na piechotę do pracy to uznaję ze nie było tak żle 8)

Jesienią mają robic u nas asfalt , mam jeszcze nadzieje że drogę troche podniosa, słyszłam o 15, 20 cm- a dla nas to duuuuużo :wink:

ale tak powoli.. planowaliśmy przeprowadzkę na pażdziernik i... chyba nie damy rady

pozdrówka

Ave ja tam nie ustaje w trzymaniu kciuków za wasz pazdziernik, za wasz iwlki październik. Jeszcze dni sa takie ciepłe czasmi jak cudnie na tarsie posiedzieć :p

A ze coś nei skończone to cóż 8)

Widzę, że masz chyba taras od północy. Jak się sprawuje? Po południu jest OK? A brak zadaszenia nie przeszkadza?

Taras jest od południowego zachodu , zdjęcie jest z ranka. I rano mi troche brak słońca przy kawce 8)

Ale potem to juz nie a najlepsze sa zachod słońca na przeciwko tarasu, cudne wprost 8)

Bardzo podoba mi się kolor elewacji i kostka. Bardzo ptzytulnie u Ciebie andrzejko

Dzięki ale kolor elewacji to dla nas jeszcze wielka niewiadoma. 8) 8) 8) Taki chyba nie będzie , ale na sotateczną decyzję mamy jeszczer rok bo w tym roku nie starczy na strukturkę :wink:

Ech... taka trawka... i ta kostka przed domem...

Tak się rozmarzyłem bo u mnie jeszcze trochę czasu to zajmie ale... niedługo zamieszkamy ;)

Przyznam Ci sie, że od czasu do czasu, gdy jadę z Augustowa do domu- dla odmiany wybieram alternatywną drogę przez "okolice źródeł Biebrzy". Za każdym razem kusi mnie, żeby do Ciebie zajechać ale jakoś nie mam odwagi, bo może moment niestosowny, bo może nie wypada tak wpaść niezapowiedzianym...

Kiedyś się skuszę...

To proponuję po postu alternatywnie zajechać 8) 8)

Robin co ty taki płochliwy, jak nie przeszkadza ci, ze nie będe odpowiednio być może przygotowana na wasze przyjęcie to zajeżdaj kiedy tylko jedziesz, nie ma żadnego problemu, miło mi bedzie cię gościć siebie 8) 8)

Jak chcesz to na priwa mogę nr telefonu ci przesłać byś mógł sie zapowiedzieć 8)

Ewentualnie tu możesz mnie uprzedzić w komentarzach, obym tylko zajżała na czas bo zdarza mi sie czasami długo tu nie zaglądać 8)

Pozdrówka 8) 8) 8)

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

Niech te Święta tak wspaniałe,

będą całe jakby z bajek.

Niechaj gwiazdka z nieba leci,

niech Mikołaj tuli dzieci.

Biały puch niech z nieba spada,

niechaj piesek w nocy gada.

Niech choinka pachnie wszędzie,