rafałek 20.04.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A ja za to jestem TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... ... Jeszcze trochę i sam w to uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A ja za to jestem TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... ... Jeszcze trochę i sam w to uwierzę Ja prawie uwierzylam Tylko ciekawe jak coś zaboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A ja za to jestem TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... ... Jeszcze trochę i sam w to uwierzę Ja prawie uwierzylam Tylko ciekawe jak coś zaboli Jak zaboli a będzie sam, to tylko mięsem będzie rzucał. A jak się ktoś obok znajdzie to chlipiąc będzie powtarzał: jestem twardy, ale to tak strrrasznie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ja prawie uwierzylam Tylko ciekawe jak coś zaboli Będę jeszcze trwardszy tylko nie każ iść mi do dentysty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A ja za to jestem TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... TWARDY... ... Jeszcze trochę i sam w to uwierzę Ja prawie uwierzylam Tylko ciekawe jak coś zaboli Jak zaboli a będzie sam, to tylko mięsem będzie rzucał. A jak się ktoś obok znajdzie to chlipiąc będzie powtarzał: jestem twardy, ale to tak strrrasznie boli... To wszystko wyjaśnia i pomaga mi zrozumieć męski ból Whisper dzięki za uchylenie rąbka męskiej psychologi bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ja prawie uwierzylam Tylko ciekawe jak coś zaboli Będę jeszcze trwardszy tylko nie każ iść mi do dentysty... Rafalek to tu cię boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.04.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ale dzięki temu że "tu mnie boli" to tu mnie nie boli, bo ze strachu dbam o kiełki i je regularnie szoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ale dzięki temu że "tu mnie boli" to tu mnie nie boli, bo ze strachu dbam o kiełki i je regularnie szoruję Ale chyba czasami musisz odwiedzić dentystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Tak to już jest z męskim bólem Ja już przywykłam że mam w domu dużego chłopczyka, którego w nieszczęściu trzeba przytulić, pogłaskać itp. Powiem że nawet to lubię Po co psuc sobie nerwy jak można pogłaskać i juz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Tak to już jest z męskim bólem Ja już przywykłam że mam w domu dużego chłopczyka, którego w nieszczęściu trzeba przytulić, pogłaskać itp. Powiem że nawet to lubię Po co psuc sobie nerwy jak można pogłaskać i juz jest dobrze. No właśnie, zawsze można liczyć, że on też Ciebie przytuli i pogłaszcze... i może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 W dzień przy dzieciach trudno o to cos po może ale zostaje jeszcze długa noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Tak to już jest z męskim bólem Ja już przywykłam że mam w domu dużego chłopczyka, którego w nieszczęściu trzeba przytulić, pogłaskać itp. Powiem że nawet to lubię Po co psuc sobie nerwy jak można pogłaskać i juz jest dobrze. No właśnie, zawsze można liczyć, że on też Ciebie przytuli i pogłaszcze... i może... Morze......... jest szerokie i glębokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ale zawsze mozna mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ale zawsze mozna mieć nadzieję Aguś można, można ale jak to mówią?????? o tej nadziei Coś nie mogę sobie przypomniec . Czyżby mnie zaćmilo od tego zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Zacmienie powiadasz Z tego co pamiętam to mąz ma tylko nogę stłuczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Zacmienie powiadasz Z tego co pamiętam to mąz ma tylko nogę stłuczona No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 andrzejka: ladny projekcik... u nas dlugo na topie był projekt Genia tej samej pracowni architektonicznej co i twój, ale w koncu wygrały prymulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Śliczny domek.Obejrzałam wszystko dokładnie, tzn. projekt i bardzo mi się podoba.To kiedy start? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Prymulki u mnie też byly przez pewien czas na topie ale przegraly umieszczeniem kotlowni w bryle domu, bez dojścia z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Śliczny domek. Obejrzałam wszystko dokładnie, tzn. projekt i bardzo mi się podoba. To kiedy start? Dzieki Sonika Dobrze, że ci sie podoba skoro masz juz zarezerwowany pokój na lato Start pewnie nie tak szybko Może fundamenty latem a ciąg dalszy wrzesień Zależy wszystko od terminu pracy mego męża za granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts