Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prymulki u mnie też byly przez pewien czas na topie :p ale przegraly umieszczeniem kotlowni w bryle domu, bez dojścia z zewnątrz.

no cóż to wszystko zależy od tego czym chcesz ogrzewać, no i czy to pomieszczenie ma być tylko kotłownią czy również czymś jeszcze. U mnie to będzie równiez pomieszzenie gospodarcze, ze zlowyzmawakiem, pralką, mini warsztatem i no oczywiście piecem.

no cóż to wszystko zależy od tego czym chcesz ogrzewać, no i czy to pomieszczenie ma być tylko kotłownią czy również czymś jeszcze. U mnie to będzie równiez pomieszzenie gospodarcze, ze zlowyzmawakiem, pralką, mini warsztatem i no oczywiście piecem.

U mnie będzie drewienko i węgiel a więc nie bardzo pasowalo, bo trzeba gdzieś jeszcze ten opal trzymać :roll:

Andrzejko, czy już Tobie mówiłam, że masz ładny projekcik :D :D :D

Projekt oddany do adaptacji- Brawo!!! Można powiedzieć, że jesteśmy na tym samym etapie( jednak chyba Ciebie wyprzedzę :D - zresztą kto wie)

Własny kier. bud.- Brawo!!!

Dobrze, że z nogą ok. Mój mężuś z nogą w gipsie przeleżał trzy dni w łóżeczku- tak to już z nimi jest :wink: a może jest im dobrze jak się nimi opiekujemy- poprostu :wink: :D

Jestem bardzo zadowolona po naszej rozmowie z kierownikiem budowy ale czy nie za wcześnie na zadowolenie

Jak tak czyta się wypowiedzi budujących i to co ich spotkało ze strony fachowców to trudno sie cieszyć małymi sukcesami.Zaraz pojawia się myśl:nie ciesz się zbyt szybko z fachowcami to nigdy nie wiadomo.

Przedwczesnej radości mówimy zdecydowane TAK!!!

Jeśli się zawiedziemy trudno, jeśli nie to ile radości możemy przeżyć.

Aż boje się myśleć o emocjach które toważyszą czlowiekowi jak wjeżdzają koparki i rosną ściany To dopiero jazda

Jak rosły mi ściany fundamentowe to unosiłam się 20cm nad ziemię tak się cieszyłam :D . Co to będzie jak zaczną rosnąć te pozostałe ściany, będę musiała jakiś kamień do szyi uwiązać, żeby nie odlecieć.

Pozdrawiam.

Witaj Andrzejko.

Więźba jak schnie to będzie pękać z przesychania. To zjawisko normalne. Zobaczysz ile jeszcze spęka na dachu. Nie ma się co martwić - uważajcie tylko by się nie paczyło, jeśli zacznie to pomyślcie o przełożeniu, może to trochę pomoże.

Szopka to dobry pomysł, widzę, że macie kominek więc drewno trzeba będzie gdzieś trzymać. Ja myślę o takiej szopce z długim okapem by można tam na zimę ustawić taczkę i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy - garaż mimo, że duży robi się przyciasnawy... ech, żeby nie te koszty, to może byśmy mieli piwniczkę, ale było minęło, tak jest i kropka.

Trzymam kciuki i czekam na więcej.