Sonika 21.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dobrze, że ci sie podoba skoro masz juz zarezerwowany pokój na lato Ale ten z balkonem, oczywiście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dobrze, że ci sie podoba skoro masz juz zarezerwowany pokój na lato Ale ten z balkonem, oczywiście?? Oczywiście ten który sobie wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Prymulki u mnie też byly przez pewien czas na topie ale przegraly umieszczeniem kotlowni w bryle domu, bez dojścia z zewnątrz. no cóż to wszystko zależy od tego czym chcesz ogrzewać, no i czy to pomieszczenie ma być tylko kotłownią czy również czymś jeszcze. U mnie to będzie równiez pomieszzenie gospodarcze, ze zlowyzmawakiem, pralką, mini warsztatem i no oczywiście piecem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no cóż to wszystko zależy od tego czym chcesz ogrzewać, no i czy to pomieszczenie ma być tylko kotłownią czy również czymś jeszcze. U mnie to będzie równiez pomieszzenie gospodarcze, ze zlowyzmawakiem, pralką, mini warsztatem i no oczywiście piecem. U mnie będzie drewienko i węgiel a więc nie bardzo pasowalo, bo trzeba gdzieś jeszcze ten opal trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Andrzejko, czy już Tobie mówiłam, że masz ładny projekcik Projekt oddany do adaptacji- Brawo!!! Można powiedzieć, że jesteśmy na tym samym etapie( jednak chyba Ciebie wyprzedzę - zresztą kto wie) Własny kier. bud.- Brawo!!! Dobrze, że z nogą ok. Mój mężuś z nogą w gipsie przeleżał trzy dni w łóżeczku- tak to już z nimi jest a może jest im dobrze jak się nimi opiekujemy- poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Andrzejko, czy już Tobie mówiłam, że masz ładny projekcik Dzięki Myślę, że mnie wyprzedzisz ale będę cię gonić Oczywiście pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.04.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Andrzejko nigdy nic nie wiadomo ale juz wiesz, że życzę Tobie jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Wiem, wiem Aniu i bardzo się cieszę Ci również życzę samych dobroci we wszyskim w budowaniu i nie tylko Fajna z ciebie kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jestem bardzo zadowolona po naszej rozmowie z kierownikiem budowy ale czy nie za wcześnie na zadowolenie Jak tak czyta się wypowiedzi budujących i to co ich spotkało ze strony fachowców to trudno sie cieszyć małymi sukcesami.Zaraz pojawia się myśl:nie ciesz się zbyt szybko z fachowcami to nigdy nie wiadomo. Przedwczesnej radości mówimy zdecydowane TAK!!! Jeśli się zawiedziemy trudno, jeśli nie to ile radości możemy przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 22.04.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 andrzejka - ale zgrabny i śliczny ten domek W sprawie przyznania sypialni z balkonem zawsze możesz zrobić losowanie, ew. wprowadzić zasadę corocznej zmiany pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 andrzejka - ale zgrabny i śliczny ten domek quote] Ja nie mogę Dzięki Luśka Może masz dobry pomysl z tym pokojem balkonowym Kto będzie najgrzeczniejszy ten bedzie w nim mieszkal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 24.04.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Mi też bardzo podoba się ten Twój przyszły domek i wszystkie zmiany jakie chcesz tam wprowadzić wyjdą mu na pewno na dobre!Gorąco pozdrawiamajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 ..wszystkie zmiany jakie chcesz tam wprowadzić wyjdą mu na pewno na dobre! ajupa Mam taką cichą nadzieję Ajupa ale pewnie się wyjaśni jak zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.04.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Aż boje się myśleć o emocjach które toważyszą czlowiekowi jak wjeżdzają koparki i rosną ściany To dopiero jazda Jak rosły mi ściany fundamentowe to unosiłam się 20cm nad ziemię tak się cieszyłam . Co to będzie jak zaczną rosnąć te pozostałe ściany, będę musiała jakiś kamień do szyi uwiązać, żeby nie odlecieć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Śliczny ten Wasz domek- ma takie swojskie klimaty Czy planujesz taką samą kolorystykę elewacji, czy jakieś zmiany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.04.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Hej Andrzejko Popieram ideę budowy szopki na działeczce Na pewno bardzo sie przyda! pozdróweczka ps u nas dzisiaj pada deszcz bardzo się cieszę, ponieważ podleje moje roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.04.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witaj Andrzejko. Więźba jak schnie to będzie pękać z przesychania. To zjawisko normalne. Zobaczysz ile jeszcze spęka na dachu. Nie ma się co martwić - uważajcie tylko by się nie paczyło, jeśli zacznie to pomyślcie o przełożeniu, może to trochę pomoże. Szopka to dobry pomysł, widzę, że macie kominek więc drewno trzeba będzie gdzieś trzymać. Ja myślę o takiej szopce z długim okapem by można tam na zimę ustawić taczkę i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy - garaż mimo, że duży robi się przyciasnawy... ech, żeby nie te koszty, to może byśmy mieli piwniczkę, ale było minęło, tak jest i kropka. Trzymam kciuki i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Śliczny ten Wasz domek- ma takie swojskie klimaty Czy planujesz taką samą kolorystykę elewacji, czy jakieś zmiany???? Dzięki O koloryste elewacji jeszcze nie myslę ale kocham zieloności a co będzie to jeszcze zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 u nas dzisiaj pada deszcz bardzo się cieszę, ponieważ podleje moje roślinki I będą rosly duże i piękne Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts