andrzejka 27.04.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Więźba jak schnie to będzie pękać z przesychania. To zjawisko normalne. Zobaczysz ile jeszcze spęka na dachu. Nie ma się co martwić - uważajcie tylko by się nie paczyło, jeśli zacznie to pomyślcie o przełożeniu, może to trochę pomoże. Jak taki znawca drzewa mówi, że to zjawisko normalne to jestem spokojniejsza bo zaczynalam sie obawiać co do jego jakości I będe pilnować tego paczenia się- oczywiście żeby go nie bylo Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Kto to widzial tylko do godziny 15 pracować Właśnie, właśnie . Parę dni temu wpadliśmy na pomysł,aby kupić kabel, pojechalismy do hurtowni było po 17-stej. Nikt już nie pracował oprócz Pana Stóża . Jak miłe było nasze zaskoczenie jak Pan Stróż ściągnął Pana Sprzedawcę i kabel zakupiliśmy. Tak to można się budować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jak miłe było nasze zaskoczenie jak Pan Stróż ściągnął Pana Sprzedawcę i kabel zakupiliśmy. Tak to można się budować . To się rozumie Ale niestety mi to sie nie udalo Zdradź jak oczarowalas Pana Stróża- może się przydadzą takie wiadomości w przyszlości. Pewnie jeszcze nie raz będą chciala coś zalatwić a tylko jak to mówią pocaluje klamkę Ale gdyby wyszedl jakiś fajny stóż to będę wiedziala jak kombinować żeby ściągnąl kogo trzeba Masz talent Do czarowania i pewnie jeszcze wiele innych ukrytych talentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.04.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Mój sposób na czarowanie Stróżów: Zostać w samochodzie i wyskłać męża . Tak właśnie było, on to załatwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Hej Andrzejko Co tam u Ciebie? Zrobiło sie pięknie i cieplutko Dużo wolnego czasu a ja siedzę sama bo mąz wyjechał już w niedzielę No cóż... nie ma rady... pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Hej Aniu narazie u mnie cisza no może papiery trochę szeleszczą Cieplutko jest to prawda Mój mąż też by już chcial jechać ale coś tam z papierami się namieszalo i narazie czeka jeszcze A jak tam wasza domkowa papierologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 W sobotę udajemy się do biura i mam nadzieję, że już będzie gotowy projekt Tymczasem na działeczce zakwitła jabłonka tzn wygląda to tak jakby zakwitł kij, bo narazie drzewka to nie przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Kiedyś będzie to coś wielkim drzewem A jak kwitnie to pewnie i mozna będzie coś z niego popodjadać. Aniu a macie już zalatwione warunki przylączenia wody i prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 wodę to juz mam na działce.Jak robili wodę w drodze to proponowali nam, że od razu pociągną na działkę. Teraz to wystarczy podpisać umowę, założć kranik i popłynie woda A co do prądu to już minął termin, kiedy to mieli zbudowac stację transf.Pierwszą ratę juz zapłaciłam. Na gaz tez mam wydane warunki. Można wiec powiedzieć, że działkę uzbrojoną mam A co u Ciebie z prądem i wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Czyli zapobiegliwa jesteś tak trzymać Ja trochę przysnęlam z tym pradem i wodą ale nie ma pośpiechu narazie. Wniosek o wodę zlożylam - ma być za 3 tyg. a teraz glówkujemy nad wnioskiem o warunki zasilania w energię Glównie nad tym ile nam potrzeba tego prądu - każdy co innego podpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Andrzejko to fakt, lubię mieć wszystko, w miarą mozliwosci, wcześniej. A jeżeli chodzi o naszą działkę, to w jednym czasie działki kupiło 16 osób. Znależli sie pionierzy, którzy na naszym polu postanowili sie budować i własciwie to oni wszystko pociągnęli, a my przyłączyliśmy się. Wydaje mi się, że w grupie razniej, a czasem trzeba iść ludziom na rekę Jeżeli chodzi o prąd to mamy 16KW. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Wydaje mi się, że w grupie razniej, a czasem trzeba iść ludziom na rekę Oj napewno raźniej Trzeba iśc to i mam też ktoś może pójdzie na rękę A zresztą po co utrudniać komuś i sobie życie, co nie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Andrzejko, co racja, to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Kto to widzial tylko do godziny 15 pracować Ja pracuję od 7-15'stej. Dzięki temu genialnemu rozwiązaniu żeby cokolwiek załatwić w jakimkolwiek urzędzie koniecznie trzeba się urywać z pracy... Za to znalazłem zakłąd wulkanizacyjny gdzie chyba o każdej porze zrobią prawie wszystko. Od czterech lat to mój ulubiony - zmiana opon z wszelakimi szykanami 40 zł za komplet... Ale już zaczynam odbiegać od tematu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Aniu ajak tam twój aparat rozpracowany Nie mogę się doczekać twoich zdjęć :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Kto to widzial tylko do godziny 15 pracować Ja pracuję od 7-15'stej. Rzeczywiście godziny pracy masz niby dobre ale do zalatwienia czegos nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Z tymi godzinami pracy to tak jest zawsze maja swoej zalety i wady - to tak jak praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jeszcze nie rozpracowałam miałam problemy z kom.wymienialam płytę główną, procesor i po formatowaniu dysku nie chce instalowac się program do aparatu Wcześniej nie było problemu. Bardzo bym chciała pokazać te zdjęcia, ale...muszę sie do tego zabrać( jak już będzie wszystko ok z kom.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Z tymi godzinami pracy to tak jest zawsze maja swoej zalety i wady - to tak jak praca Masz racje Aga nie marudźmy i cieszmy się, że ją mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ja cały czas sie tak pocieszam, bo moja ostatnio wyjątkowo mnie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts