Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Więźba jak schnie to będzie pękać z przesychania. To zjawisko normalne. Zobaczysz ile jeszcze spęka na dachu. Nie ma się co martwić - uważajcie tylko by się nie paczyło, jeśli zacznie to pomyślcie o przełożeniu, może to trochę pomoże.

Jak taki znawca drzewa mówi, że to zjawisko normalne to jestem spokojniejsza :p bo zaczynalam sie obawiać co do jego jakości :roll:

I będe pilnować tego paczenia się- oczywiście żeby go nie bylo :wink:

Dzieki :p

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kto to widzial tylko do godziny 15 pracować

Właśnie, właśnie :lol: .

Parę dni temu wpadliśmy na pomysł,aby kupić kabel, pojechalismy do hurtowni było po 17-stej. Nikt już nie pracował oprócz Pana Stóża :( . Jak miłe było nasze zaskoczenie jak Pan Stróż ściągnął Pana Sprzedawcę i kabel zakupiliśmy. Tak to można się budować 8) .

Jak miłe było nasze zaskoczenie jak Pan Stróż ściągnął Pana Sprzedawcę i kabel zakupiliśmy. Tak to można się budować 8) .

To się rozumie :p :p Ale niestety mi to sie nie udalo :roll:

Zdradź jak oczarowalas Pana Stróża- może się przydadzą takie wiadomości w przyszlości. :roll: Pewnie jeszcze nie raz będą chciala coś zalatwić a tylko jak to mówią pocaluje klamkę :wink: Ale gdyby wyszedl jakiś fajny stóż to będę wiedziala jak kombinować :lol: :lol: :lol: :wink:

żeby ściągnąl kogo trzeba :wink:

Masz talent :wink:

Do czarowania :p i pewnie jeszcze wiele innych ukrytych talentów :roll: :wink:

wodę to juz mam na działce.Jak robili wodę w drodze to proponowali nam, że od razu pociągną na działkę. Teraz to wystarczy podpisać umowę, założć kranik i popłynie woda :D A co do prądu to już minął termin, kiedy to mieli zbudowac stację transf.Pierwszą ratę juz zapłaciłam. Na gaz tez mam wydane warunki. Można wiec powiedzieć, że działkę uzbrojoną mam :D A co u Ciebie z prądem i wodą?

Czyli zapobiegliwa jesteś :p :wink: tak trzymać :p

Ja trochę przysnęlam z tym pradem i wodą ale nie ma pośpiechu narazie.

Wniosek o wodę zlożylam - ma być za 3 tyg. a teraz glówkujemy nad wnioskiem o warunki zasilania w energię :wink: Glównie nad tym ile nam potrzeba tego prądu - każdy co innego podpowiada :roll: :roll:

:wink:

Andrzejko :D to fakt, lubię mieć wszystko, w miarą mozliwosci, wcześniej.

A jeżeli chodzi o naszą działkę, to w jednym czasie działki kupiło 16 osób. Znależli sie pionierzy, którzy na naszym polu postanowili sie budować i własciwie to oni wszystko pociągnęli, a my przyłączyliśmy się. Wydaje mi się, że w grupie razniej, a czasem trzeba iść ludziom na rekę :D

Jeżeli chodzi o prąd to mamy 16KW.

Pa :D

Kto to widzial tylko do godziny 15 pracować

Ja pracuję od 7-15'stej. Dzięki temu genialnemu rozwiązaniu żeby cokolwiek załatwić w jakimkolwiek urzędzie koniecznie trzeba się urywać z pracy... Za to znalazłem zakłąd wulkanizacyjny gdzie chyba o każdej porze zrobią prawie wszystko. Od czterech lat to mój ulubiony - zmiana opon z wszelakimi szykanami 40 zł za komplet... Ale już zaczynam odbiegać od tematu...

Pozdrawiam

Jeszcze nie rozpracowałam :oops: miałam problemy z kom.wymienialam płytę główną, procesor i po formatowaniu dysku nie chce instalowac się program do aparatu :evil: Wcześniej nie było problemu. Bardzo bym chciała pokazać te zdjęcia, ale...muszę sie do tego zabrać( jak już będzie wszystko ok z kom.)