Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tymi godzinami pracy to tak jest zawsze maja swoej zalety i wady - to tak jak praca :wink: :)

Masz racje Aga nie marudźmy :oops: i cieszmy się, że ją mamy 8)

Ja bardzo się cieszę, że mój mąż ma taką pracę jaką ma- ja nie pracuję. Ale czasem mam dość i gdyby nie budowa domu, to nie dałabym już rady!

Z tymi godzinami pracy to tak jest zawsze maja swoej zalety i wady - to tak jak praca :wink: :)

Masz racje Aga nie marudźmy :oops: i cieszmy się, że ją mamy 8)

Ja bardzo się cieszę, że mój mąż ma taką pracę jaką ma- ja nie pracuję. Ale czasem mam dość i gdyby nie budowa domu, to nie dałabym już rady!

Nie dalabyś rady? :roll: Z jakiego powodu Aniu? Czy z braku zajęcia :roll:

Ja bardzo bym chciala móc nie pracować i siedzieć w domu z dzieciakami

a może............ tak tylko myślę jak pracuję. :oops: :roll: Bardzo lubię swoją pracę :p choć czasami też jest ciężko ale co tam oby do przodu :wink:

Ja cały czas sie tak pocieszam, bo moja ostatnio wyjątkowo mnie drażni :cry:

Trzeba się pocieszać i szukać we wszystkim dobrych stron. Aga nie wiem czy dobrze myślę ale chyba masz bardzo odpowiedzialną pracę-slużba zdrowia :roll: :roll:

Ja chyba nie dalabym rady :oops:

Andrzejka zgadza się ale to nie odpowiedzialnośc w pracy mnie dobija tylko ogólnie system i zarobki :cry:

Andrzejka zgadza się ale to nie odpowiedzialnośc w pracy mnie dobija tylko ogólnie system i zarobki :cry:

No tak sytuacja u was :oops: u nas w tej dziedzinie nie jest najlepsza a o zarobkach lepiej nie gadać :evil: ale może nadejdą lepsze czasy Aga :roll: Oby, bo czasami to szlag czlowieka trafia. :evil:

Nadchodza nadchodzą tylko nadejśc nie mogą, al emoże kiedys się doczekamy - mam taką nadzieję :lol:

Aniu :oops: :oops: nie zalapalam :oops:

No ale niestety tak już jest w dzisiejszych czasach, że jedziemy za pracą a nie ona za nami :(

Ja jak męża nie ma to sie cieszę , że mam dzieciaki bo sama bym chyba zbzikowala w domu :wink:

Też lubię mieć wszystkich blisko przy sobie- wtedy jestem najszczęśliwsza :p

Własnie ta praca, co za czasy :evil:

Mój syn ma prawie 13 lat i zaczyna chodzić własnymi drogami, ale gdyby Go nie było to fiksacja absolutna! My też jesteśmy zgraną rodzinką i najlepiej jest nam, gdy jestesmy razem :D