andrzejka 03.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Oki Aniu czekam cierpliwie, będzie większa dawka zdjęć na początek Te problemy z komputerkiem skąd my to znamy Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Z tymi godzinami pracy to tak jest zawsze maja swoej zalety i wady - to tak jak praca Masz racje Aga nie marudźmy i cieszmy się, że ją mamy Ja bardzo się cieszę, że mój mąż ma taką pracę jaką ma- ja nie pracuję. Ale czasem mam dość i gdyby nie budowa domu, to nie dałabym już rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ja cały czas sie tak pocieszam, bo moja ostatnio wyjątkowo mnie drażni Trzeba się pocieszać i szukać we wszystkim dobrych stron. Aga nie wiem czy dobrze myślę ale chyba masz bardzo odpowiedzialną pracę-slużba zdrowia Ja chyba nie dalabym rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Oki Aniu czekam cierpliwie, będzie większa dawka zdjęć na początek Te problemy z komputerkiem skąd my to znamy Będzie dobrze Cieszę się, że mam kupla, który zajmuje sie komputerami A zdjątek to mam juz sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Z tymi godzinami pracy to tak jest zawsze maja swoej zalety i wady - to tak jak praca Masz racje Aga nie marudźmy i cieszmy się, że ją mamy Ja bardzo się cieszę, że mój mąż ma taką pracę jaką ma- ja nie pracuję. Ale czasem mam dość i gdyby nie budowa domu, to nie dałabym już rady! Nie dalabyś rady? Z jakiego powodu Aniu? Czy z braku zajęcia Ja bardzo bym chciala móc nie pracować i siedzieć w domu z dzieciakami a może............ tak tylko myślę jak pracuję. Bardzo lubię swoją pracę choć czasami też jest ciężko ale co tam oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Cieszę się, że mam kupla, który zajmuje sie komputerami A zdjątek to mam juz sporo Nie ma to jak znajomi Czekam na zdjęcia, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Bardzo lubię siedzieć w domku i nie przeszkadza mi brak pracy Tylko ta rozłąka...juz czwarty rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ja cały czas sie tak pocieszam, bo moja ostatnio wyjątkowo mnie drażni Trzeba się pocieszać i szukać we wszystkim dobrych stron. Aga nie wiem czy dobrze myślę ale chyba masz bardzo odpowiedzialną pracę-slużba zdrowia Ja chyba nie dalabym rady Andrzejka zgadza się ale to nie odpowiedzialnośc w pracy mnie dobija tylko ogólnie system i zarobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Bardzo lubię siedzieć w domku i nie przeszkadza mi brak pracy Tylko ta rozłąka...juz czwarty rok! Aniu współczuje rozłaki i podziwiam za wytrwałośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Aniu nie zalapalam No ale niestety tak już jest w dzisiejszych czasach, że jedziemy za pracą a nie ona za nami Ja jak męża nie ma to sie cieszę , że mam dzieciaki bo sama bym chyba zbzikowala w domu Też lubię mieć wszystkich blisko przy sobie- wtedy jestem najszczęśliwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Bardzo lubię siedzieć w domku i nie przeszkadza mi brak pracy Tylko ta rozłąka...juz czwarty rok! Aniu współczuje rozłaki i podziwiam za wytrwałośc Dzieki Czasem zastanawiam sie ile jeszcze wytrzymam...no, ale ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Andrzejka zgadza się ale to nie odpowiedzialnośc w pracy mnie dobija tylko ogólnie system i zarobki No tak sytuacja u was u nas w tej dziedzinie nie jest najlepsza a o zarobkach lepiej nie gadać ale może nadejdą lepsze czasy Aga Oby, bo czasami to szlag czlowieka trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jest motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Andrzejka zgadza się ale to nie odpowiedzialnośc w pracy mnie dobija tylko ogólnie system i zarobki No tak sytuacja u was u nas w tej dziedzinie nie jest najlepsza a o zarobkach lepiej nie gadać ale może nadejdą lepsze czasy Aga Oby, bo czasami to szlag czlowieka trafia. Nadchodza nadchodzą tylko nadejśc nie mogą, al emoże kiedys się doczekamy - mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jest motywacja I to jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Aniu nie zalapalam No ale niestety tak już jest w dzisiejszych czasach, że jedziemy za pracą a nie ona za nami Ja jak męża nie ma to sie cieszę , że mam dzieciaki bo sama bym chyba zbzikowala w domu Też lubię mieć wszystkich blisko przy sobie- wtedy jestem najszczęśliwsza Własnie ta praca, co za czasy Mój syn ma prawie 13 lat i zaczyna chodzić własnymi drogami, ale gdyby Go nie było to fiksacja absolutna! My też jesteśmy zgraną rodzinką i najlepiej jest nam, gdy jestesmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jest motywacja I to jaka Bez motywacji ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Coś nas musi zawsze pchać do przodu Takie już jest życie A budowa to nie lada wyzwanie Ale poradzimy sobie dziewczyny- nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts