andrzejka 03.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Damy radę Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ja nie wiem, czy ktokolwiek ma jakieś wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ja nie wiem, czy ktokolwiek ma jakieś wątpliwości? Absolutnie, żadnych Jakbyśmy śmieli wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.05.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Zadnych wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Zadnych wątpliwości Ach, jakie my dzielne kobitki są Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Hej! hej! Andrzejko : Co u Ciebie??? Ja miałam zaznajomić się z projektem po przeróbkach, ale...jak to w życiu bywa... jeszcze musze poczekać na koniec miesiąca ( nigdy nie mów, że ci się nie spieszy) Pozdrawiam Ps. trala la założyłam wreszcie album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu a czy twój album jest dostępny publicznie Chętnie bym obejżala twoje zdjecia Może źle szukalam ale nie znalazlam Na koniec miesiąca masz czekać by zobaczyć swój domek po adaptacji Na szczęście, że się naprawdę nie spieszy ale to troche niezbyt ze strony tej Pani co robi adaptację tak przeciągac to caly czas ( nigdy nie mów, że ci się nie spieszy) Dzięki będę pamiętać Pewnie się przyda. Co u Ciebie??? U mnie trochę smutno się zrobilo Ostatnie dni walczylam z anginą ropną córeczki ale już powoli wszystko wraca do normy. Mąż wczoraj wyjechal i zostalam sama Poogoda u nas deszczowa jak wszędzie ostatnio No ale przecież będzie dobrze Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Andrzejko album załozyłam i nawet wkleiłam jedno zdjęcie, nie związane z działką, na próbę. Chciałam wkleić wiecej, ale niestety, próbuję i cały czas pojawia się, że nie można wyświetlić strony- przy próbie wklejania zdjęć nie poddaję sie jednak- jak juz raz się udało, to musi się udać!!! pani przeciągnęła termin, ale dobrze, że przynajmniej jest szczera! U nas też pada Też jestes sama ja przez długi weekend byłam i ostatni weekend też Trzymaj się Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu wytrwalości życzę a cel osiągniesz A ja czekam cierpliwie W końcu się doczekam Przy twoim zacięciu Też jestes sama ja przez długi weekend byłam i ostatni weekend też Taki już nasz los żon Polek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 A uparta jestem- to fakt Postaram się! tak się cieszyłam, że mam ten album- a to pech! Może coś robię nie tak??? Co za czasy Żony- samotne Brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu sprawdź czy w nazwie zdjęcia masz polskie znaki np.ą ,ł i takie tam; być może to jest przyczyną kłopotów ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu sprawdź czy w nazwie zdjęcia masz polskie znaki np.ą ,ł i takie tam; być może to jest przyczyną kłopotów ze zdjęciami. Dzięki za pomoc Udało się!!! poprostu zdjęcia, które chciałam wkleić do albumu, zresztą te najlepsze , miały za dużą pojemność! Mówiłam, że jestem uparta Zdjęcia znajdują się pod tytułem TO TU- szukaj w tytule- w onecie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Lecę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu to twój mąż ze szpadlem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu to twój mąż ze szpadlem???? Mój synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu to twój mąż ze szpadlem???? Mój synuś Toć to kawal chlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu to twój mąż ze szpadlem???? Mój synuś Toć to kawal chlopa 173 cm- 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu pieknie tam masz Co za przestrzenie, można wpatrywac się caly czas w ten horyzont. Naprawdę cudnie. Warto bylo czekac. :wink:na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aniu to twój mąż ze szpadlem???? Mój synuś Toć to kawal chlopa 173 cm- 13 lat O rany nic dziwnego że pomylilam go z twoim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts