Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu a czy twój album jest dostępny publicznie :roll: :roll: :roll: Chętnie bym obejżala twoje zdjecia :( Może źle szukalam ale nie znalazlam :roll:

Na koniec miesiąca masz czekać by zobaczyć swój domek po adaptacji

:( :( Na szczęście, że się naprawdę nie spieszy :wink: ale to troche niezbyt ze strony tej Pani co robi adaptację tak przeciągac to caly czas :(

( nigdy nie mów, że ci się nie spieszy)

Dzięki będę pamiętać :wink: Pewnie się przyda. :wink:

Co u Ciebie???

U mnie trochę smutno się zrobilo :( Ostatnie dni walczylam z anginą ropną córeczki :( ale już powoli wszystko wraca do normy.

Mąż wczoraj wyjechal i zostalam sama :(

Poogoda u nas deszczowa jak wszędzie ostatnio :(

No ale przecież będzie dobrze :wink: :lol: :lol: :lol:

Pozdrówka :p

Andrzejko album załozyłam i nawet wkleiłam jedno zdjęcie, nie związane z działką, na próbę. Chciałam wkleić wiecej, ale niestety, próbuję i cały czas pojawia się, że nie można wyświetlić strony- przy próbie wklejania zdjęć :evil: nie poddaję sie jednak- jak juz raz się udało, to musi się udać!!! pani przeciągnęła termin, ale dobrze, że przynajmniej jest szczera!

U nas też pada :cry:

Też jestes sama :cry: ja przez długi weekend byłam i ostatni weekend też :-?

Trzymaj się :D Będzie dobrze :D

Aniu sprawdź czy w nazwie zdjęcia masz polskie znaki np.ą ,ł i takie tam; być może to jest przyczyną kłopotów ze zdjęciami.

Dzięki za pomoc :D

Udało się!!! poprostu zdjęcia, które chciałam wkleić do albumu, zresztą te najlepsze :cry: , miały za dużą pojemność!

Mówiłam, że jestem uparta :D Zdjęcia znajdują się pod tytułem TO TU- szukaj w tytule- w onecie.

pozdrawiam :D