Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Aniu pieknie tam masz :p Co za przestrzenie, można wpatrywac się caly czas w ten horyzont. :p

Naprawdę cudnie. :p

Warto bylo czekac. :wink:na zdjęcia. :p

Bardzo się cieszę :D :D :D , że się Tobie podoba :D :D :D

Ja na początku byłam troche przerażona tą górką, ale fakt chyba w tym tkwi urok :wink: Mam dużo ładnych zdjęć, ale te, które chciałam pokazać nie wlazły :cry:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu extra jesteście :p :p :p :p :p

Kurcze jak to jest mieć takiego syna większego od siebie :roll: :roll:??

I tak mądrego. Co za czasy dzieci lepiej niż my znają się na komputerach :roll:

Bardzo się ciesze że moglam i ciebie zobaczyć :p i już nie jesteś tylko wyobrażona :wink:

Czekam na znak o nowych zdjeciach :p :p Super :p

Będę już uciekala spać :p dobranoc :p

Andrzejko, 5kW to trochę mało... i jedna faza też mnie zdziwiła. Mi w Energetyce zaproponowali 10kW 3-fazowy jako standard obecnie, a będę potem jeszcze zwiększał (ale ja będę sie grzał prądem więc się nie sugeruj).

Policzysz sobie ile będziesz miała urządzeń "na prund", te wszystkie zmywarki, pralki, światła i inne telewizory, najwyżej potem zwiększysz. Upewnij się tylko, czy nie będzie problemów ze zwiększeniem w przyszłości (bo na przykład transformator jest już bliski pełnego obciążenia-wtedy ktoś nowy może Ci "zabrać" ten nadmiar mocy).

No wlaśnie i ja tak myślę. Po krótkiej rozmowie telefonicznej z mężem doszliśmy do wniosku, żeby jeszcze teraz jak nie podpisana umowa i można coś zmienić trochę zwiększyć ilość tych kW i zrobić 2 fazy.

Mówisz, że masz 3 fazy- nawet nie wiedzialam, że coś takiego jest- tym bardziej w domkach jednorodzinnych :roll: :roll:

Z moich wyliczeń wynika, że te 5 kW nam w zupelności wystarczy ale czy czlowiek wszystko jest w stanie przewidzieć :roll: :roll:

Andrzejko!

Twoje Komentarze na obecną chwilę są na ostatniej pozycji na stronie, to alarmujące. Podam Ci rękę i na trzy wciągnę na górę.

Uwaga...trzy.

I jesteś na górze :D .

Olkalybowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mogly byc na pierwszej pozycji na drugiej stronie :wink: a to chyba też dobre miejsce :wink:

Nic się nie dzieje to i komentarzy nie ma - normalna kolej rzeczy 8) Nie chodzi chyba o to by być na non stop na topie :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ale wielkie dzięki za twój dobry uczynek :)

Jakoś ostatnio prześladują mnie same zle wydarzenia- jeśli można to tak nazwać- i nie myślę o dzienniku ani o budowie :(

Mąż wyjechal, zostalam sama i od razu zaczynają się problemy :(

Najpierw "ciąg chorobowy" mojej córeczki, w międzyczasie różne pomniejsze smutki a dziś musialam wezwać karetkę do mojej niani bo zaslabla :( Mam tylko nadzieję, że to nic poważnego :roll:

I tak to jest 8)

Pozdrówka

:)

Ale w końcu muszą nadejść i dobre dni :wink:

Chyba muszą :roll: :roll: :roll:

Nie przejmuj się sąsiadem. Posadzisz sobie żywopłocik i już go nie będziesz widzieć.

A co do stron świata to myslę,że to istotne. Na początku to może nie przeszkadzać, ale z czasem może stać się uciążliwe.

Dzięki za twoje zdanie :p :wink: Juz zaczynalam kombinowac czy czegoś jeszcze na sile niepróbowac zmieniać ale chyba raz podjęta decyzja musi być obowiązująca- niestety a może i stesty bo co to by bylo gdyby co i rusz coś zmieniać :oops: :roll:

Na poczatku czlowiek marzy tylko o czterech ścianach na wlasnym kawalku ziemi a w miarę postępu prac te marzenia stają się coraz bardziej wymagające i ich realizacja zagmatwana też coraz bardziej :roll: :(

Na poczatku czlowiek marzy tylko o czterech ścianach na wlasnym kawalku ziemi a w miarę postępu prac te marzenia stają się coraz bardziej wymagające i ich realizacja zagmatwana też coraz bardziej :roll: :(

Święta racja. Mam tak czasami...wymyślam niestworzone problemy. Wtedy wystarczy tylko jak Mąż na mnie spojrzy i już spadam na ziemię i stoję na niej twardo. Zarobiłabym ogromne pieniądze na robieniu z igieł wideł.