Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Potrafię tak wyolbżymić mały kłopot, że rozrasta się do sporego problemu.

Może na początek naszymi odbiorcami byłyby mrówki?

http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B89%5D.jpg

Olkalybowa mrówki to dobry pomysl :p Po pierwsze widly im się napewno przydadzą a po drugie jest ich tyle, ze dlugo nie zapokoimy ich potrzeb :wink: :lol: :lol:

A nawet konkurencja o której pisze Aga nam nie grożna :wink: Wszak populacja mrówek jest ogromna :wink:

http://www.salamandra.org.pl/magazyn/b11/b11a08c.jpg

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

No i popatrz pracują patykami :( a będą mialy nowoczesne widelki :wink:

Andrzejko widzę, że przekonałaś się, że każdy papier trzeba czytać kilka razy. U mnie też chcieli wymyślić mi szambo, ale na szczęście szybko ich wyprostowałem. Zresztą i tak starałem się by robili jak ja im każę a nie jak oni chcą - chyba, że popierali (projektanci) swoje pomysły konkretnymi argumentami.

Co do nazwiska - to co Wam się przydarzyło to pestka. Mi zmienili imię w księgach wieczystych - na szczęście tylko na zawiadomieniu. Przestraszyłęm się, bo gdyby jeszcze w księdze i gdybym się za późno połapał to miałbym dużo odkręcania po sądach. Najlepsze było tłumaczenie panienki wystawiającej papier: "Bo ja nie znam takiego imienia więc sobie dopasowałam inne..." I jak tu wierzyć sądom?

Pozdrawiam i trzymam kciuki

Faktycznie Rafalek pamietam jak to opisywaleś :p

I jak tu wierzyć sądom?

Ja zaczynam już myśleć, że nikomu chyba nie można już wierzyć :(

I do czego to doszlo :roll: :roll:

Zastanawiam się czy wypada mi dziś niepokoić tego Pana projektanta moim telefonem :roll: :oops: Wszak dziś wolny dzień i święto :oops: ale nie daje mi to spokoju :oops: :oops: :evil: :oops: Juz mialam kilka podejś do telefonu i myślę może później :roll: :roll:

Hej Andrzejko :D

Dobrze, że masz takie doswiadczenia na początku, a nie w trakcie. Od teraz na pewno bedziesz czytac uważnie wszystko. Wiem jak to jest. Jak się jest uczciwym itd., to się myśli, że wszyscy są tacy sami. Zycie pokazuje inaczej :roll:

Andrzejko pikniki to piękna sprawa, wiem coś o tym :D

Pozdróweczka dla Ciebie :D :D :D

Projekt jeszcze nie gotowy :evil: Bylismy dowiedzieć się osobiście we wtorek i mamy obiecany termin w połowie czerwca :evil: Pozwolenie bedzie dopiero jak dobrze pójdzie w połowie lipca!

Z dobrych wiesci to ta,. że tesć bardzo chce nam budować domek :D Gdy tylko pojedziemy w odwiedziny zawsze jest ten sam temat BUDOWA Chcą nam bardzo pomóc i to jest bardzo bardzo miłe :D

W tej chwili orientujemy się w cenach- szczególnie interesuję nas bloczki na fundament, a ceny są różne 2.00- 2.90- te za 2.00 są kiepskawe!

A co do zdjęć to na drugi tydzień, jak wyjedzie mój mąż będę miała więcej czasu to powklejam nowe :D

Andrzejko,

ludzie to jednak maja tupet - myślę o tym Twoim projektancie czy jak mu tam.

Nie dość, że dużo kasy biorą, to jeszcze robią tak na odczepnego.

A człowiek jest bezsilny i tylko złość go bierze i z tej bezsilności w końcu macha ręką.

Ech, samo życie.