andrzejka 23.05.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dobrze, ze jest ktoś kto nas sprowadza na ziemię bo może tylko w marzeniach byśmy mieszkaly w domkach Olkalybowa z igiel widly To ty jesteś żylą zlota Igla kosztuje pewnie ok 1 PLN a widly może 20 PLN Niezly zysk Nic tylko zaczynaj robić te widly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Andrzejko proponuję Ci udział w spółce . To dzięki Tobie to wymyśliłam . Huraaaa będziemy bogate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Andrzejko proponuję Ci udział w spółce . To dzięki Tobie to wymyśliłam . Huraaaa będziemy bogate. Dzięki, że i mnie uwzględniasz w tym biznesie Ale powiedz tak w sekrecie jak te widly z igly zrobisz No chyba, że to będą maleńkie widelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Potrafię tak wyolbżymić mały kłopot, że rozrasta się do sporego problemu.Może na początek naszymi odbiorcami byłyby mrówki?http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B89%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Oj dziewczyny uważajcie bo myślę że więcej jest na tym Forum takich od wideł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Potrafię tak wyolbżymić mały kłopot, że rozrasta się do sporego problemu. Może na początek naszymi odbiorcami byłyby mrówki? http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B89%5D.jpg Olkalybowa mrówki to dobry pomysl Po pierwsze widly im się napewno przydadzą a po drugie jest ich tyle, ze dlugo nie zapokoimy ich potrzeb A nawet konkurencja o której pisze Aga nam nie grożna Wszak populacja mrówek jest ogromna http://www.salamandra.org.pl/magazyn/b11/b11a08c.jpg No i popatrz pracują patykami a będą mialy nowoczesne widelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 aż mi łza pociekła z tego rozbawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 aż mi łza pociekła z tego rozbawienia. Przyznaj sie, że nie z rozbawienia ale z wizji ogromnych zysków się wzuryszylaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Przyznaj sie, że nie z rozbawienia ale z wizji ogromnych zysków się wzuryszylaś Rozpłakałam się bo będę musiała się z Tobą tymi zyskami podzielić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Nie denerwuj się, wiem ,że łatwo mi mówić, ale Twoje szarpanie nerwów nic nie pomoże. Poluj na Pana P. a jak go dopadniesz zapytaj o wszelkie sprawy przez które się tak szarpiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 26.05.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Andrzejko widzę, że przekonałaś się, że każdy papier trzeba czytać kilka razy. U mnie też chcieli wymyślić mi szambo, ale na szczęście szybko ich wyprostowałem. Zresztą i tak starałem się by robili jak ja im każę a nie jak oni chcą - chyba, że popierali (projektanci) swoje pomysły konkretnymi argumentami.Co do nazwiska - to co Wam się przydarzyło to pestka. Mi zmienili imię w księgach wieczystych - na szczęście tylko na zawiadomieniu. Przestraszyłęm się, bo gdyby jeszcze w księdze i gdybym się za późno połapał to miałbym dużo odkręcania po sądach. Najlepsze było tłumaczenie panienki wystawiającej papier: "Bo ja nie znam takiego imienia więc sobie dopasowałam inne..." I jak tu wierzyć sądom? Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Faktycznie Rafalek pamietam jak to opisywaleś I jak tu wierzyć sądom? Ja zaczynam już myśleć, że nikomu chyba nie można już wierzyć I do czego to doszlo Zastanawiam się czy wypada mi dziś niepokoić tego Pana projektanta moim telefonem Wszak dziś wolny dzień i święto ale nie daje mi to spokoju Juz mialam kilka podejś do telefonu i myślę może później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.05.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Witaj! Jak Pan projektant umieścił na mapce budynek gospodarczy, to lepiej niech Ci takowy wybuduje, a nie poprawia swoje wypociny!! Taki budyneczek może się bardzo przydać Taka rekonpensata za lekceważenie klienta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Napewno by się przydal budyneczek Pan p. nawet nie ma zamiaru poprawiac wypocin Przynajmniej do czasu aż nikt się nie przyczepi do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 [/b]Andrzejko[/b], oni niestety tak mają. Się poprawi, nikt na to nie będzie zwracał uwagi, to nieistotne... Już to parę razy słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.05.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Hej Andrzejko Dobrze, że masz takie doswiadczenia na początku, a nie w trakcie. Od teraz na pewno bedziesz czytac uważnie wszystko. Wiem jak to jest. Jak się jest uczciwym itd., to się myśli, że wszyscy są tacy sami. Zycie pokazuje inaczej Andrzejko pikniki to piękna sprawa, wiem coś o tym Pozdróweczka dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 A co u ciebie jak tam projekt gootowy i zdjęć nie przybywa w twoim albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Projekt jeszcze nie gotowy Bylismy dowiedzieć się osobiście we wtorek i mamy obiecany termin w połowie czerwca Pozwolenie bedzie dopiero jak dobrze pójdzie w połowie lipca! Z dobrych wiesci to ta,. że tesć bardzo chce nam budować domek Gdy tylko pojedziemy w odwiedziny zawsze jest ten sam temat BUDOWA Chcą nam bardzo pomóc i to jest bardzo bardzo miłe W tej chwili orientujemy się w cenach- szczególnie interesuję nas bloczki na fundament, a ceny są różne 2.00- 2.90- te za 2.00 są kiepskawe! A co do zdjęć to na drugi tydzień, jak wyjedzie mój mąż będę miała więcej czasu to powklejam nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Andrzejko,ludzie to jednak maja tupet - myślę o tym Twoim projektancie czy jak mu tam.Nie dość, że dużo kasy biorą, to jeszcze robią tak na odczepnego.A człowiek jest bezsilny i tylko złość go bierze i z tej bezsilności w końcu macha ręką.Ech, samo życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts