Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Widze Andrzejko, ze z"młodymi sąsiadami" możecie mieć takie probmely jak my.

Jeśli można doradzić, to szybko się ogrodźcie, ale takzeby przez zadną szparę nie można było się wśliznąć. Bo skoro teraz "bawią" sie rzucając do skrzynki, to nie wiadomo, co wymyślą jak już będą stały mury.

Najgorsze jednak jest to, że czesto takie wyrostki są bardzo złośliwe i gdy się ich pogoni, to na złość przyjdą i jeszcze coś zniszczą. :evil:

Trzymam kciuki za projekcik

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu przeciąga się ta wasza adaptacja projektu :roll: no ale skora ta sama Pani będzie zalatwiala pozwolenie na budowę to może tu nadrobi :roll:

A co do zdjęć to na drugi tydzień, jak wyjedzie mój mąż będę miała więcej czasu to powklejam nowe

Już czekam :p :p

człowiek jest bezsilny i tylko złość go bierze i z tej bezsilności w końcu macha ręką.

Ech, samo życie.

No bo co zrobic skoro ktos ma takie podejście do tematu :roll: :roll: :roll: :( :evil:

Najgorsze jednak jest to, że czesto takie wyrostki są bardzo złośliwe i gdy się ich pogoni, to na złość przyjdą i jeszcze coś zniszczą.

Napewno tak będzie nie raz :evil: No ale przecież nie moglam stac i patrzeć jak niszczą skrzynkę sąsiada :roll:

Jednym slowem wszedzie znajdzie się ktoś taki i nie ma od tego ucieczki, jak nie u......y sąsiad w bloku to dewastator tam :roll: :roll: :( :(

Wiesz Aniu mnie już zaczyna nosić, że wszyscy budują a ja jeszcze w papierkach :( :(

Żeby choć zacząc :roll: No ale chyba trzeba odczekac swoje :roll:

Już mi nawet nie chce sie nic czytać na tematy budowlane, mam dość teorii :( Jakaś praktyczna część by się przydala :roll: :roll: :wink:

Pocieszam sie tylko, że kiedyś i na mnie przyjdzie czas :roll: :roll: :wink:

Oj chciałoby się, niepowiem :( A z drugiej strony jak się zacznie to trzeba będzie skończyć :wink: Wlaściwie to my już zaczelyśmy budowę- papierkową :D Tak naprawdę to też już bym chciała :cry: W moim przypadku to będzie piwnica, a reszta póżniej :-?

ech narazie to nasze połowy zarabiają kase- mój mąz dzisiaj wyjechał :( a synuś na biwaku do wtorku :(

A z drugiej strony jak się zacznie to trzeba będzie skończyć

I o to chodzi by skończyc :wink:

W moim przypadku to będzie piwnica, a reszta póżniej

Na takie upaly to piwnica będzie super :p Przynajmniej będziesz miala gdzie sie schować :wink:

Jedny slowem zostalaś samiuteńka :( :(

Ale wtorek już bliziutko :wink:

Trzymaj sie Aniu :p

Cześć Aniu :p

Dziś dostalam warunki z Zakladu Energetycznego :p i jutro jadę do naszego kierownika budowy który również robi adapotację, tzn powinien już zrobić więc nie wiem co mnie czeka :roll: :roll: ale chce żebym dostarczyla mu jeszcze warunki zasilania w energię i wodę- nie wiem po co :roll: :roll: ale pewnie trzeba :oops:

Mam nadzieję ,że uda mi się zlożyć w przyszlym tygodniu wniosek o pozwolenie na budowę :roll: :roll: 8) a jak będzie :roll: :roll: :roll:

A co u ciebie?? :roll:

Aniu jak u mnie będzie tez nie wiem do końca, mam niby obiecane w przeciągu dwóch tygodni ale ty chyba wiesz najlepiej jak to jest obiecanki........cacanki a glupiemu ...................radość :roll: :wink:

Jak będę miala w ręku to uwieżę że mam 8) że mi w laskawości swojej pozwalają domek budować :wink: :wink:

Dobrze że już masz weselej :lol: :lol: :wink:

Właśnie, te pieniądze...

Musi być dobrze i już...

Do budowy naszego domku pali się Teść. Rodzinka męża bardzo chce nam pomóc. Teść sam budował sobie dom, nawet moja teściowa murowała ścianę :D Mówi, że jak stała na rusztowaniu, to zatrzymywały sie samochody, żeby popatrzeć, jak"baba" muruje :lol: Tesciowie żyją naszą budową( moi rodzice też).Bardzo nas wspierają- to miłe