Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Życzę jak najszybszego otrzymania pozwoleń na budowę .Wiem z autopsji że czas się wtedy dłuży niemiłosiernie, a wszelkie opóźnienia i poślizgi strasznie irytują .Ja posłuchałem rady swojego projektanta " urzędnika trzeba zmęczyć swoim nachodzeniem " wtedy ustąpi.

Wybór majstra to również bardzo ważny moment, ja szukałem długo , jeździłem ,oglądałem ,pytałem . Wybrałem w końcu najsolidniejszego i jestem zadowolony. Wykopy pod ławy wykonał w ten sposób że beton możnabyło obliczyć z aptekarską dokładnością. Poszło tylko 1,5 metra betonu więcej niż w projekcie ,ale to przezemnie , bo chciałem by pogłębili jedną z ław . Z 3 metrów desek na szalunki zostało tylko wiaderko odpadów . To świadczy o jednym że facet gospodaruje materiałem wzorowo.

Pozdrawiam :D :D :D

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo nas wspierają- to miłe

Mnie niestety nikt nie wspiera Aniu :cry: a szkoda :cry:

Cieszę się , że ty masz chociaż lepiej :p

Życzę jak najszybszego otrzymania pozwoleń na budowę

Dzięki :p

Wybrałem w końcu najsolidniejszego i jestem zadowolony

Ja niestety mam obawy co do tej solidniści :roll: Obym się mylila :roll: ale nie ma wątpliwości co do ceny za robotę :-? I weź tu bądź mądry :roll: :roll:

Chyba jedno i drugie nie bardzo może iść w parze :roll:

Petroniuszu super masz majstra jak wszystko tak dokladnie idzie :p :p

Andrzejko obstawiam Twoją wygraną w walce :wink:

Walczyć nawet nie musialam :p ale dzięki za dobry :wink: typ zwycięzcy :wink: :p

My Cię wspieramy i trzymamy kciuki mocno, mocno za pomyślne załatwianie wszystkich papierkowych spraw i za walkę z Panem od wody też!!!!

Trzymaj się i walcz dzielnie.

Soniczka wieeeeelkie dzięki :p :p :p :p

widzisz Tobie sie z adaptacja udalo super!!!!

Aniu uda się jak będę miala w ręku projekt po adaptacji :wink:

POWODZENIA w adaptacji jak i uzyskaniu pozwolenia :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawe jest to że różne , odpowiedzialne za to osoby wrzucają na luz- ale tylko jak chodzi o NASZE sprawy, bo jak o kasę to zazwyczaj sprawa inaczej wygląda....Dziwne...

Jakoś tak, wydaje mi się że jesteśmy na podobnym poziomie zaawansowania...kibicuję Ci ( Wam) z całego serca.. :D :D :D :D

Jakoś tak, wydaje mi się że jesteśmy na podobnym poziomie zaawansowania...kibicuję Ci ( Wam) z całego serca.. :D :D :D :D

Alfreda na podobnym :roll: :roll: ty mnie wyprzedzasz znacznie :wink: bo o jeden ważny, najważniejszy papierek :wink:

Ja ci również kibicuję :wink:

Aaaalllllll.......freeeeee...............daaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wink: :p

W poniedziałek odbierasz piękny, zaadaptowany projekcik- absolutnie

Aniu oby twoje absolutnie bylo absolutnie prawdziwe w rzeczywistości :wink: :p

Podjęłam decyzję - biorę ten od strony niepobudowanych sąsiadów, nie ważne czy z balkonem czy bez :wink: :wink: :D :D .

Sonika bez balkonu - niestety :( ale wybieraj ten który najbardziej ci się podoba :p :wink:

Dzięki wszystkim za dobre slowa :p - piękna taka bardzo to ona nie jest ale mi się podoba :oops: Nie pokazalam wam najgorszej strony :-? z widokiem na rozdzielnię prądu :cry:

Na początek chcialam się pochwalić tymi lepszymi widokami :wink:

Pozdrawiam :p

Andrzejka, działka fajniuteńka :D A tym, że nie każda strona ma fantastyczny widok, to się nie przejmuj - ten na niezabudowaną stronę z pewnością rekompensuje ten na rozdzielnię. W końcu każda jedna działka ma lepsze i gorsze widoki :wink:

A następny grill u nas obowiązkowo z Twoim udziałem :D Zobaczysz, że my też mamy widoki o różnym natężeniu piękna :wink:

Andrzejka, działka fajniuteńka :D A tym, że nie każda strona ma fantastyczny widok, to się nie przejmuj - ten na niezabudowaną stronę z pewnością rekompensuje ten na rozdzielnię. W końcu każda jedna działka ma lepsze i gorsze widoki :wink:

A następny grill u nas obowiązkowo z Twoim udziałem :D Zobaczysz, że my też mamy widoki o różnym natężeniu piękna :wink:

Dzięki :p

Ja tam u was widzę tylko piękne widoki z brzózkami w roli glownej :wink: :p

A o grilu u was to pomażyć mogę :roll: Ta odleglość :( No ale kto wie :roll:

Szczególnie jak na biebrzańskich bagnach wypędza gorzaleczkę godną waszych ust :wink: :lol: :p :wink:

Zamówienie już zlożone :p 8)

Aniu a niby dlaczego ja mam mieć lepiej niż ty :roll: :roll:

Nie ma tak dobrze :wink:

Może tak trzeba, raz ja poczekam na ciebie raz ty na mnie :wink: Oczywiście nie z wlasnej woli :roll: :wink: