Petroniusz 02.06.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Życzę jak najszybszego otrzymania pozwoleń na budowę .Wiem z autopsji że czas się wtedy dłuży niemiłosiernie, a wszelkie opóźnienia i poślizgi strasznie irytują .Ja posłuchałem rady swojego projektanta " urzędnika trzeba zmęczyć swoim nachodzeniem " wtedy ustąpi. Wybór majstra to również bardzo ważny moment, ja szukałem długo , jeździłem ,oglądałem ,pytałem . Wybrałem w końcu najsolidniejszego i jestem zadowolony. Wykopy pod ławy wykonał w ten sposób że beton możnabyło obliczyć z aptekarską dokładnością. Poszło tylko 1,5 metra betonu więcej niż w projekcie ,ale to przezemnie , bo chciałem by pogłębili jedną z ław . Z 3 metrów desek na szalunki zostało tylko wiaderko odpadów . To świadczy o jednym że facet gospodaruje materiałem wzorowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Bardzo nas wspierają- to miłe Mnie niestety nikt nie wspiera Aniu a szkoda Cieszę się , że ty masz chociaż lepiej Życzę jak najszybszego otrzymania pozwoleń na budowę Dzięki Wybrałem w końcu najsolidniejszego i jestem zadowolony Ja niestety mam obawy co do tej solidniści Obym się mylila ale nie ma wątpliwości co do ceny za robotę I weź tu bądź mądry Chyba jedno i drugie nie bardzo może iść w parze Petroniuszu super masz majstra jak wszystko tak dokladnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Andrzejko obstawiam Twoją wygraną w walce No i życzę Ci żebyś jak najszybciej dostała taki jeden ważny papierek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mnie niestety nikt nie wspiera Jak to nikt??? A my? My Cię wspieramy i trzymamy kciuki mocno, mocno za pomyślne załatwianie wszystkich papierkowych spraw i za walkę z Panem od wody też!!!! Trzymaj się i walcz dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Andrzejko widzisz Tobie sie z adaptacja udalo super!!!! Z cała resztą będzie też dobrze i nie myśl inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Andrzejko obstawiam Twoją wygraną w walce Walczyć nawet nie musialam ale dzięki za dobry typ zwycięzcy My Cię wspieramy i trzymamy kciuki mocno, mocno za pomyślne załatwianie wszystkich papierkowych spraw i za walkę z Panem od wody też!!!! Trzymaj się i walcz dzielnie. Soniczka wieeeeelkie dzięki widzisz Tobie sie z adaptacja udalo super!!!! Aniu uda się jak będę miala w ręku projekt po adaptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Walka na lini Andrzejka- pan Wodociąg wygrana!!! Pan od wody poddał sie bez walki Andrzejko cóż dopiero taka adaptacja! W poniedziałek odbierasz piękny, zaadaptowany projekcik- absolutnie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 POWODZENIA w adaptacji jak i uzyskaniu pozwolenia Ciekawe jest to że różne , odpowiedzialne za to osoby wrzucają na luz- ale tylko jak chodzi o NASZE sprawy, bo jak o kasę to zazwyczaj sprawa inaczej wygląda....Dziwne... Jakoś tak, wydaje mi się że jesteśmy na podobnym poziomie zaawansowania...kibicuję Ci ( Wam) z całego serca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Jakoś tak, wydaje mi się że jesteśmy na podobnym poziomie zaawansowania...kibicuję Ci ( Wam) z całego serca.. Alfreda na podobnym ty mnie wyprzedzasz znacznie bo o jeden ważny, najważniejszy papierek Ja ci również kibicuję Aaaalllllll.......freeeeee...............daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaalllllll.......freeeeee...............daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaalllllll.......freeeeee...............daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaalllllll.......freeeeee...............daaaaaaaaaaaaaaaaaaa W poniedziałek odbierasz piękny, zaadaptowany projekcik- absolutnie Aniu oby twoje absolutnie bylo absolutnie prawdziwe w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.06.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Ale mi pięknie kibicujesz!!1- Niebo lepij niż ja Jestem pod wrażeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.06.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Bardzo mi się Twój projekt podoba, dobrze się stało, że zrezygnowałaś z Adeli na korzyść Marysi. To poddasze było nieciekawe. A widok z Twojej działki na niezabudowaną stronę - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Śliczną masz działkę Andrzejko i tak niedaleko do lasu. Podjęłam decyzję - biorę ten od strony niepobudowanych sąsiadów, nie ważne czy z balkonem czy bez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.06.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Andrzejko no, no bardzo sie cieszę, że pokazałaś nam zdjęcia działeczki no i córeczki Czy nikt nie zasłoni tego widoku na teren "bez sąsiadów"? Hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejka piekna działeczka, fajnie że nam ją pokazałaś - warto było czekać Teraz tylko czekać na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejka: ladne widoczki... teraz skoro nauczylas sie wklajac zdjecia to mam nadzieje ze bedzie ich wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podjęłam decyzję - biorę ten od strony niepobudowanych sąsiadów, nie ważne czy z balkonem czy bez . Sonika bez balkonu - niestety ale wybieraj ten który najbardziej ci się podoba Dzięki wszystkim za dobre slowa - piękna taka bardzo to ona nie jest ale mi się podoba Nie pokazalam wam najgorszej strony z widokiem na rozdzielnię prądu Na początek chcialam się pochwalić tymi lepszymi widokami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejko cóż dopiero taka adaptacja! W poniedziałek odbierasz piękny, zaadaptowany projekcik- absolutnie pa Niestety nie odebralam jeszcze projektu po adaptacji Aniu Nawet nie mialam jak zadzwonić i ponaglić ale jutro się wezmę za to Absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 06.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejka, działka fajniuteńka A tym, że nie każda strona ma fantastyczny widok, to się nie przejmuj - ten na niezabudowaną stronę z pewnością rekompensuje ten na rozdzielnię. W końcu każda jedna działka ma lepsze i gorsze widoki A następny grill u nas obowiązkowo z Twoim udziałem Zobaczysz, że my też mamy widoki o różnym natężeniu piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja myślałam, że będziesz miała lepiej ode mnie i pochwalisz się, że masz już projekt No, nic zasada nr 1 nie łam się, nigdy nie jest tak żle, aby nie mogło być gorzej Absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejka, działka fajniuteńka A tym, że nie każda strona ma fantastyczny widok, to się nie przejmuj - ten na niezabudowaną stronę z pewnością rekompensuje ten na rozdzielnię. W końcu każda jedna działka ma lepsze i gorsze widoki A następny grill u nas obowiązkowo z Twoim udziałem Zobaczysz, że my też mamy widoki o różnym natężeniu piękna Dzięki Ja tam u was widzę tylko piękne widoki z brzózkami w roli glownej A o grilu u was to pomażyć mogę Ta odleglość No ale kto wie Szczególnie jak na biebrzańskich bagnach wypędza gorzaleczkę godną waszych ust Zamówienie już zlożone Aniu a niby dlaczego ja mam mieć lepiej niż ty Nie ma tak dobrze Może tak trzeba, raz ja poczekam na ciebie raz ty na mnie Oczywiście nie z wlasnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts