ania67 06.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejko będziemy sie doganiać, raz Ty będziesz z przodu, a póżniej ja A do mety to może tak razem Ps żałuję, że mieszkasz tak daleko fajna kumpela z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I ja żaluję No ale dobrze, że mamy to forum Co nie Aniu ja myślę, że kiedyś się spotkamy, w każdym bądź razie serdecznie cię zapraszam oczywiście z rodzinką Na Mazury czasami nie jeździecie Bo ode mnie do Augustowa 40 km A i Bagna Biebrzańskie są cudne A i Puszcza Bialowieska też jest bliziutko Dalej mam wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejko nigdy nie byłam na Mazurach Wiem, że są to piękne miejsca.Za zaproszenie dziękuję bardzo, bardzo...serdecznie Kto wie To miłe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Aniu zapraszam http://www.suwalszczyzna.com.pl/galeria/img_a/o_glow.jpg Auuugustowskie noce, parne i gorące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Andrzejko litości Ty wiesz, że uwielbiam takie widoki Cuuuuuudnnnieee!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejka nosek do góry! Podpisanie umowy z ZE, to nie w kij dmuchał (jak wiemy ). A poza tym tempo masz zupełnie przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 hej hej Umowa z ZE to już COŚ A projekt??? No cóz za dużo szczęścia by było naraz Chyba chcesz zacząć tak jak ja- zgoda! będzie rażniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Z projektem to bylo do przewidzenia Nie odleżal swego choc juz od miesiąca leży Aniu z wielką przyjemnością zaczekam na ciebie Co dwie inwestorki to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A mój projekt dojrzewa juz od marca Dojrzewa jak ser szwajcarski, albo leżakuje jak wino Mam nadzieję, że wyjdzie mu to na dobre Ok trzeba trzymać się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wykwintny bardzo bedzie Aniu a może związki czekających na budowlane papiery by zalożyc A jak tam zdjecia jest cos nowego Lecę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nic nowego muszę bardziej sie postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Staraj sie bo czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W tym tygodniu nie obiecuję, bo mam zabiegany tydzięń. Udzielam sie społ. u synka w szkole w związku z imprezą z okazji zakończenia podstawówki. A jutro wraca mój mąż, nie widziałam Go już od dwóch tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A to co innego Syn i mąż obowiazkowo musza mieć pierwszeństwo Dwa tygodnie A co ja mam powiedzieć jak ponad miesiąc a mam wrażenie, ze znacznie dlużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejko naprawdę nie wiem, jak Ty dajesz sobie z tym radę Wiem, wiem...że trzeba, że nie ma innej rady... Podziwiam Ciebie Bo ten czas tak się dłuży. Dzieciom brak Taty. Mój syn jak był młodszy, to płakał do poduszki prawie noc w noc. Myślałam, że mi serce pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jest czasami ciężko nie powiem ale jak coś chcemy mieć to nie ma wyjścia Aniu aby do przodu Mam nadzieję, że kiedyś będę mogla troche zwolnic i odpocznę wtedy Dzieci to przeżywaja tez mocno ale już chyba się przyzwyczily do tych wyjazdów Najgorsze są chwile, kiedy plan się wali Np teraz niania mi powiedziala, ze od wtorku przez miesiąc nie będzie odbierać córki z przedszkola No i klops. Nie wiem co wymyślę chodzi doslownie o godzinkę- dwie do mego przyjścia z pracy Kolejnej niani już nie chcę bo i tak dosyć ich bylo Ale jakoś to będzie bo musi być Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejko mam nadzieję, że sobie jakoś dasz radę Coś bedziesz musiała wymyśleć No właśnie nie ma wyjścia Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Oj dziewczyny Wy jesteście naprawdę silne. Jak mój Misiek na 3 -4 dni wyjeżdza na jakieś szkolenie - to mnie skręca. A wy wytrzymujecie 2 tygodnie czy miesiąc? NIe zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Andrzejko jesteś bardzo wytrwała i dzielna i znakomicie sobie dajesz radę. Nic się nie martw - wszystko się jakoś ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Andrzejko Serdeczne gratulki z powodu przysposobienia projektu do potrzeb rodziny Teoria Nurniego , kolejny krok do przodu Tak, nota bene, zamarzyło mi się , aby parapetówy tak urządzać , w kolejnych wybudowanych domkach " Z forum" więc do dzieła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts