Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tysiaczek za adatację to całkiem nieźle.

U nas było 2 + uzgodnienia (strażak, geolog, energetyka) kolejne 2.

A mąż dziś znowu zmyl mi glowę, że od razu tysiaka zaplacilam :evil: ale sytuacja szczerze mówiac byla dość skomplikowana i nie dawala możliwości negocjacji :roll: :roll: Tak mi się wydawalo przynajmniej :roll: :wink:

Dzięki wam dziewczyny :p :p

Bardzo się cieszę, że nareszcie przebrnęlam etap kompletowania dokumentacji :p

Aniu mam nadzieję, ze w sobotę twój projekt będzie też gotowy 8)

Cieszmy się w końcu nasze marzenia się spełniają.

Masz rację Olkalybowa nasze marzenia są bezcenne :p

Andrzejko mam nadzieję, że trzynastka będzie dla Ciebie szczęśliwa i szybko dostaniesz upragniony kwitek

I ja mam taką nadzieję :p :p Jestem chyba niepoprawną optymistką :roll: :roll: :roll: :wink:

A kasa cóż ma to do siebie że wypływa

Aga wyplywa i to w slusznej sprawie a nie na jakieś tam fiu-bździu :wink: 8)

Tak się cieszę, że gromadzenie papierkologii masz już za sobą :D .

Może urząd nei będzie "taki" :wink: i szybciutko wyda pozwolenie.

Jakby co, to na wszelki wypadek trzymam mocno kciuki!!!!! :D :D :D

A z kasą, to my tak mamy tutaj wszyscy. Nic się nie martw - zawsze jakoś to potem jest, dłużej czy krócej - najważniejsze żeby choć kroczek do przodu.

Dzięki za kciukaski Sonika :p

I ja mam niesmialo nadzieję, ze będzie szybko pozwolonko :p

Chociaż plan ulegnie pewnie nieco zmianie, mialy być w lipcu fundametnty a potem we wrześniu ciąg dalszy ale coś nie bardzo chyba jest takie rozwiązanie bo w lipcu to mąż ewentualnie tylko na tydzień przyjedzie a to chyba trochę malo na fundamenty w dobrym stanie :roll: :roll: :roll:

Zaczynam się zastanawiac czy nie odlożyć wszystkiego na wrzesien jak już mąż będzie sam mógl pilnować swoim strasznie upierdliwie dokladnym okiem :wink: :lol: wszystkiego 8)

Czytając dzienniki widze że naprawde trzeba mieć nadzór inwestorski i na chwilę nie odpuszczac kontroli :-? Nie Aguś :wink:

No ale nie mówię że mi się nie spieszy żeby jak najszybciej mieć pozwolonko 8) Nie Aniu :wink: Jak to bylo :roll: Nigdy nie mów że ci się nie spieszy :wink:

Nie ma chyba sensu gnać na pośpiech z tą budową szczególnie widząć, że sama nie jestem w stanie mieć pieczy nad wszystkim :roll: :roll:

Pozdrawiam wszystkich serdelecznie :p

Hej Andrzejko :D :D :D

To prawda!!! Nigdy nie należy mówić, że się nie Tobie sie nie spieszy :-?

Ja też wolałabym poczekać na męża :D

A ja nadzór będę miała z głowy, bo domek bedzie budował mój mąz i teść :D Jeszcze dam do wyceny projekt jednej ekipie(druga, która ewent. miała budować, zostala zdyskwalikowana)

Tak więc Ty-wrzesień, ja- sierpień- to tak jakby w jednym czasie :D :D :D

Pozdrawiam :D