Funia 10.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Tysiaczek za adatację to całkiem nieźle.U nas było 2 + uzgodnienia (strażak, geolog, energetyka) kolejne 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 [Tak, nota bene, zamarzyło mi się , aby parapetówy tak urządzać , w kolejnych wybudowanych domkach " Z forum" więc do dzieła..... Już dziś serdecznie zapraszam Swoją drogą dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Tysiaczek za adatację to całkiem nieźle. U nas było 2 + uzgodnienia (strażak, geolog, energetyka) kolejne 2. A mąż dziś znowu zmyl mi glowę, że od razu tysiaka zaplacilam ale sytuacja szczerze mówiac byla dość skomplikowana i nie dawala możliwości negocjacji Tak mi się wydawalo przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Nic się nie martw tysiączkiem - to nie jest dużo. Ważne, że pewien etap masz za sobą. Naprzód Andrzejko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.06.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Andzejko suuuupeeeerrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! masz już swój zadaptowany projekt Bardzo się cieszę swoją drogą tysiak to mało My za swój- na gotowo- zapłacimy 2200+500 piwnica. Ps Mój będzie za tydzień w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Andrzejko, a może by tak jakiś mały skanik tego cuda pokazać? Proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Aggi z chęcia tylko nie bardzo wiem co byś chciala widzieć Proszę o sprecyzowanie życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.06.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Ta ja poproszę rzuty i elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Andrzejko gratuluję adaptacji projektu Co do ceny to mi się wydaje bardzo niska bo u nas to samo kosztuje dużo drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.06.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No, Andrzejko to ogromny krok do przodu a data jest dla Ciebie szczęsliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 I tym sposobem minus na koncie jest coraz większy i większy no ale to drobny szczególik aby tylko wszystko szlo do przodu I to się może podobać . Cieszmy się w końcu nasze marzenia się spełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Andrzejka trzymam kciuki żeby pozwolenie na budowę było szybko i bez żadnych kłopotów Oczywiście ogromne gratulki z okazji złożenia wniosku A kasa cóż ma to do siebie że wypływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Andrzejko mam nadzieję, że trzynastka będzie dla Ciebie szczęśliwa i szybko dostaniesz upragniony kwitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.06.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzięki wam dziewczyny Bardzo się cieszę, że nareszcie przebrnęlam etap kompletowania dokumentacji Aniu mam nadzieję, ze w sobotę twój projekt będzie też gotowy Cieszmy się w końcu nasze marzenia się spełniają. Masz rację Olkalybowa nasze marzenia są bezcenne Andrzejko mam nadzieję, że trzynastka będzie dla Ciebie szczęśliwa i szybko dostaniesz upragniony kwitek I ja mam taką nadzieję Jestem chyba niepoprawną optymistką A kasa cóż ma to do siebie że wypływa Aga wyplywa i to w slusznej sprawie a nie na jakieś tam fiu-bździu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Własnie Andrzejka z racji że w słusznej sparwie to nie możemy narzekać, tzreba się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Tak się cieszę, że gromadzenie papierkologii masz już za sobą . Może urząd nei będzie "taki" i szybciutko wyda pozwolenie. Jakby co, to na wszelki wypadek trzymam mocno kciuki!!!!! A z kasą, to my tak mamy tutaj wszyscy. Nic się nie martw - zawsze jakoś to potem jest, dłużej czy krócej - najważniejsze żeby choć kroczek do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dzięki za kciukaski Sonika I ja mam niesmialo nadzieję, ze będzie szybko pozwolonko Chociaż plan ulegnie pewnie nieco zmianie, mialy być w lipcu fundametnty a potem we wrześniu ciąg dalszy ale coś nie bardzo chyba jest takie rozwiązanie bo w lipcu to mąż ewentualnie tylko na tydzień przyjedzie a to chyba trochę malo na fundamenty w dobrym stanie Zaczynam się zastanawiac czy nie odlożyć wszystkiego na wrzesien jak już mąż będzie sam mógl pilnować swoim strasznie upierdliwie dokladnym okiem wszystkiego Czytając dzienniki widze że naprawde trzeba mieć nadzór inwestorski i na chwilę nie odpuszczac kontroli Nie Aguś No ale nie mówię że mi się nie spieszy żeby jak najszybciej mieć pozwolonko Nie Aniu Jak to bylo Nigdy nie mów że ci się nie spieszy Nie ma chyba sensu gnać na pośpiech z tą budową szczególnie widząć, że sama nie jestem w stanie mieć pieczy nad wszystkim Pozdrawiam wszystkich serdelecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Hej Andrzejko To prawda!!! Nigdy nie należy mówić, że się nie Tobie sie nie spieszy Ja też wolałabym poczekać na męża A ja nadzór będę miała z głowy, bo domek bedzie budował mój mąz i teść Jeszcze dam do wyceny projekt jednej ekipie(druga, która ewent. miała budować, zostala zdyskwalikowana) Tak więc Ty-wrzesień, ja- sierpień- to tak jakby w jednym czasie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Andrzejka jak to mówią pańskie oko konia tuczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jeszcze dam do wyceny projekt jednej ekipie(druga, która ewent. miała budować, zostala zdyskwalikowana) Z jakich powodów jeśli można Cena czy coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts