andrzejka 21.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Hej Andrzejko, ostatnio rozpisałam konkurs na pilnowanie Funi budowy, zajrzyj do Jej komentarzy jak będziesz chciała to Ci paru podeślę... poczekaj zaraz sprawdzę czy kogoś nie mam... Sprawdzona ekipa, polecam http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify1/14%5B5%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify1/6%5B2%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify1/1.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify1/2.gif Olkalkybowa jesteś niesamowita Tego mi wlaśnie bylo trzeba Jak postawię po jednym takim stróżu w każdym rogu dzialki to nawet źdzebelka trawki nikt nie ruszy Nie mówiąć o zbliżaniu się do skrzynki Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Gratulacje, kiedy ruszacie z budową Dzięki Kiedy ruszamy Najpewniej we wrzesniu ale mnie ciągle korci, żeby fundamenty zrobić w lipcu A jak to będzie zobaczymy ale jesień pewnie nasza Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Gratulacje Andrzejko!Nie dziwię Ci się, że chcesz ruszyć szybciej z budową. My od chwili decyzji o budowie chcemy też to zrobić szybko!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.06.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Hej Andrzejko Witam pierwszego dnia lata Tu i tam znajdziesz to co chcialas zobaczyć A jeżeli chodzi o projekt... w zasadzie juz skończony. Tylko jeszcze jakaś pani kończy strop Dokumentacja w starostwie zostanie złożona w czwartek- mam nadzieję Bardzo mi zależało, aby to było jutro-mamy rocznice ślubu - ale nam sie nie spieszy( już nigdy nikomu tak nie powiem never Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Hej Aniu Tu i tam nic nie znalazlam coś mi się pokręcilo z nazwą twojego albumu ale to tu znalazlam Super wygląda Dla mnie to prawie calkiem inny domek Fajnie A wjazd do garażu będzie od odrodu Te zmiany chyba dobrze mu zrobily A z okazji rocznicy dla was życzenia Bądźcie wciąż dla siebie i ziarnem pieprzu,i szczyptą soli, i tym co cieszy,i tym co boli. Trwajcie razem,gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie. i kwiaty http://www.roze.pl/images/wiazanki/15.jpg Pozdrawiam i trzymam kciuki za zlożenie dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Andrzejko Sprawiaś mi ogromną radość i zrobiłaś niesamowitą niespodziankę tymi życzeniami Bardzo, ale to bardzo i z całego serca TOBIE dziękuję- także w imieniu męża ( którego nie ma ) za życzenia i pękne kwiaty Jeżeli chodzi o mój domek, to prawda, jest inny niz przed adaptacją. Tak, wjazd do garażu od ogradu. Cieszę się, że Tobie sie podoba Teraz to naprawdę mój domek Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Ps Mi też pomyliła się nazwa albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Szkoda, że musisz bez męża spędzać rocznicę slubu ale na pocieszenie ci powiem, ze ja też tak mialam nie raz Mi też pomyliła się nazwa albumu No cóż czlowiek jest omylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 26.06.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Andrzejko- rewelacja, pozwolenie w kilka dni...chyba masz niezły wpływ na urzędników. Oby tak dalej! Powodzenia! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.06.2005 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Andrzejko,i jak z tym lipcem - będziesz zaczynać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Andrzejko Co u Ciebie?Wskakuj tu szybciutko Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Andrzejko, i jak z tym lipcem - będziesz zaczynać??? Mąż za tydzień-dwa tygodnie będzie to przemyślimy jeszcze wszystko i postanowimy Dobrze by bylo gdyby fundamenty postaly trochę a nie od razu wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wskakuj tu szybciutko Hop siup Jestem Lepiej powiedz co u ciebie Jest Bo juz boje się pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ha, ha ja też sie bałam dzisiaj zadzwonić W piątek dzwoniłam i... d...blada NIC Ktos tam wyjechał itd, a będzie we wtorek- czyli dziś :evil:Dzwonię więc i............... OD WCZORAJ PAPIURY SA ZLOZONE W STAROSTWIE!!! NARESZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Nareszcie Aniu gratulki To teraz czekamy A na kiedy można się spodziewac pozwolonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Dzięki U nas pozwolonko ok miesiąca Czekamy Andrzejko Ciekawa jestem co tez postanowicie z małżonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ciekawa jestem co tez postanowicie z małżonkiem Ja też Będę chyba forsowac lipiec ale co na to mąż Zazwyczaj to ja się porywam z motyką na slońce a on studzi czasami nawet skutecznie moje zapaly Obaczymy Ja już po prostu nie mogę chodzę przez dzień na dzilkę i obsewuję ją o różnych porach dnia Jest piękna a już szczególnie przy zachodzacym slońcu Ale to chyba normalne Zachwyt nad swoim kawalkiem ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.06.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Forsuj lipiec Andrzejko, w końcu ja chce zacząć w sierpniu, a miałyśmy razem budować Myślę, że my kobitki myślimy inaczej, a panowie inaczej. A w rezultacie i tak wychodzimy na swoje Ja gdybym mogła, to też robiłabym częste wycieczki na działeczkę- doskonale Ciebie rozumiem Zachwyt jak najbardziej na miejscu Ps. mam nadzieję, że zaczniemu w sierpniu. Przez to, że sie nam nie spieszyło, to teraz bardzo nam sie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 30.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Trzymam kciuki i zazdroszcze.A projekt domu--cudowny,a pomysł z beleczkami-bardzo bliski memu sercu Problemy z wyborem pokoju u mnie takie same.Narazie goła ziemia a bitwa o pokoje z balkonem też sie juz odbyła.I nie było delikatnie,wręcz krew sie polała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzięki I nie było delikatnie,wręcz krew sie polała Mam nadzieję, ze uda mi się tego uniknąc Agnieszko nie gniewasz się za moje marudzenie w twoich komantarzach Ale widzę że link jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 30.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 alez wcale sie nie gniewam,i dziekuje za podpowiedz.Dzieki temu więcej osób przeczyta mój dziennik i może podsunie mi jakies pomysły w trakcie budowy.Natychmiast zamiesciłam linka,co zreszta widać Będę uwaznie obserwowac Twoje poczynania.A u Ciebie bitwy jeszcze nie było bo córunia jak widac na zdjęciu-jak aniołek.Z biegiem czasu dzieciom rosna maleńkie różki---u mojej trójki w każdym razie tak sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts