Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Ale wiecie co dziewczyny zastanawiam się dlaczego niektórzy Panowie jednak widzą coś interesującego w forum skoro tu piszą :roll:

Zupełnie nie wiem jak Go przekonać.

Oj ciężko ich czasmi przekonać :roll: Jak sie uprą, ze mają rację to gorzej niż z oslem :wink: :lol:

Sonika a może jeszcze przemyśli wszystko :roll: i pzryzna ci rację :roll: :roll:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko Ogromne gratulacje postawy, chęci i kolejnych udanych realizacji marzeń!! :lol: :lol: Jesteś niesamowita :lol: :lol: Zaczynałaś trochę później a terminy ( naszych budów) się coraz bardziej zazębiają...Doganiaszmnie i to w jakim stylu..NO, NO NO...

My zgłosiliśmy rozpoczęcie budowy na 12 lipca.

A mąż ?? Cóż.. przy Twoich możliwościach... mediacyjnych, już nie raz się wykazałaś... :lol: :lol: :lol: Sukces MUROWANY :lol: :lol: :lol:

Mój mężulek jest już w drodze do domku po ponad dwumiesięcznym wyjeździe :p :p

Wreszcie będzie można spokojnie ustalić parę rzeczy dotyczących budowy a szczególnie jedną :roll: :roll: :roll: tzn. datę rozpoczęcia :wink:

No i wlaśnie rozpocząl się moj dwu-tygodniowy urlop a więc :p

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p

Nie wiem z czego bym się bardzie cieszyła, z męża :wink: , urlopu czy rozpoczęcia :D :D :D

Andrzejka, chyba mamy takie same dzienniki budowy. Ja też mam na końcu reklamę "Muratora".

A jak tam negocjacje co do terminu rozpoczęcia prac? A w sianokosach mężuś pomaga? Niech się powoli do kosiarki przyzwyczaja. Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy dzienniczka.

No ładnie, tak rozbestwiać męża. Czytam Twój dziennik i widzę, że nareszcie zaczynacie budowę. Super uczucie gdy się patrzy jak coś zaczyna rosnąć. Czekam na ciąg dalszy i życzę szybkiego budowanka.

NO GRATULACJE !!!!! :lol: :lol:

Już jakiś czas temu wyznałm podziw i uznanie!!!

Jakiś czas temu miałaś ok. miesiąca opóźnienia względem naszej budowy..... A teraz raptem JEDEN dzień nas dzieli...HO HO HHOO....

Jak tak dalej pójdzie to my będziemy dachówkę kłaść a Wy przeprowadzać się !!!!! Czego Wam z całego sercs życzę... :lol: :lol: :lol: