ania67 13.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Hurrraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą Wiedziałam, że się uda poszło jak burza Myślę, że jutro będa jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No i u Ciebie trzeba się napić http://www.olkalybowa.republika.pl/szampan.jpg.GRATULACJE I ŚCISKAM MOCNO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Andrzejka OGROMNE GRATULKI Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.07.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Dzięki Dziś o 17 wielka chwila Narazie siedzę w domu i przeliczam beton na ławy i fundamenty Mieliśmy kręcić betoniarką ale to chyba nie warto czytaj nie taniej A z gruchą to jest problem tego typu, że najbliższa betoniarnia jest od nas 50 km no i oczywiście wszyscy doliczają za transport A przy kręconym własnoręcznie dochodzą koszty dodatkowe I weź tu bądz mądry mąż nie miał wyjscia i skapitulował Na to wygląda Monka, zresztą nawet nie musiałam zbytnio negocjować, przedstawiłam taki plan i mąż podejżanie łatwo go zaakceptował Myślałam, że będzie chciał sam wszystkiego pilnować Jak tak dalej pójdzie to my będziemy dachówkę kłaść a Wy przeprowadzać się !!!!! Alfredo nie sądzę, zeby tak to wyglądało Ale bardzo bym chciała Myślę, że jutro będa jakieś zdjęcia Aniu zdjęcia będą ale z opóźnieniem bo niestety szkoda mi na cyfrówkę i będę korzystała ze strego Kodaka A więc opóźnienie ze względów technologicznych konieczne Co u ciebie Długo jeszcze czekamy Nie masz żadnych wieści No i u Ciebie trzeba się napić Olka no o to chlup z gwinta Andrzejka OGROMNE GRATULKI Dzięki Jak tam doliny już przegonione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.07.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Prawda że "tej" ziemi to jakoś strasznie DUUŻŻOOO.... . Wydawało się że tylko humusik....i jeszcze z deczko.....A tu takie 'Tatry" ? Ale NASZE , PRYWATNE ,,,,,Serce się raduje !!!!!!! Powodzonka w dalszych pracach budowlanych...... Czekam na dalsze postępy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.07.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Oj raduje raduje Choc to tylko zepchnięcie humusu ale jakiś znak jest i cos się zadziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Andrzejko, tak się cieszę z dobrych wiadomości - że nastąpił ten WIELKI dzień!!! Serdeczne gratulacje Z niecierpliwością będę czekać na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Andrzejko Robota zaczęta, czyli pierwsze koty za płoty Na zdjęcia będę czekać cierpliwie u mnie trzeci tydzień - minie w poniedziałek-oczekiwania na pozwolenie Nie ma rady i już trzeba czekać A jaki plan działania na kolejne dni u Ciebie? Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ja również dołączam się do gratulacji! I czekam na zdjęcia, oczywiscie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.07.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Andrzejka no co ty? Jak duża córka może bać się koparki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Andrzejka! Zgwałciliście działkę koparką?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Najważniejsze, że prace rozpoczęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Andrzejka no co ty? Jak duża córka może bać się koparki? Niby duża dziewczynka a bała się niemiłosiernie Ale w przedszkolu narysowała dziś koparkę co prawda ani jak nie przypomina koparki ale tak wyjaśniła Pani swoje bazgrołki Andrzejka! Zgwałciliście działkę koparką?! Tak jest z pełną premedytacją Najważniejsze, że prace rozpoczęte. No tak ale teraz czekamy na geodetę aby wytyczył budynek i działke bardzo dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.07.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Andrzejka ogromne gratulki, bardzo się cieszę że u Ciebie też się zaczęło Trzymam kciuki żeby szło gładko Moja córa wprost przeciwnie uwielbia koaprki i wszystkie duże sprzęty urzędujące na naszej budowie Skoki po rusztowaniach to ulubiona zabawa, nawet miała ochotę na wspinanie się po szalunkach na schody - ale skutecznie wybilismy jej to z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Andrzejka, a gdzie zdjęcia górek i dolin??? No, to teraz pójdzie juz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ja po dzialaniach koparkowego do sąsiadów musiałm dzwonić....Jedna z " górek" leży ok. 1,5m na działce owego.Niby ludziska w porządku,ale może "Pawlak z butów wyjdzie???" Rozmowa była mila, bez podtekstów ( może faktycznie im to nie przeszkadza) Ziemię wykorzystamy później do zasypania...Sąsiad już się na nią namierzał...Ale NIE DAMY.... Swojej też pilnuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Andrzejka, a gdzie zdjęcia górek i dolin??? No, to teraz pójdzie juz z górki No właśnie Andrzejko, czekamy na zdjątka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Andrzejka, a gdzie zdjęcia górek i dolin??? No, to teraz pójdzie juz z górki No właśnie Andrzejko, czekamy na zdjątka!!! Kto czeka ten się doczeka Ja też bym bardzo chciała wam zdjęcia pokazać ale są dwa powody dla których ich jeszcze nie ma w dzienniku: 1. aparat starodawny a nie cyfrówka i powiem wam, że nie pozwoliłam mężowi kupić cyfrówki bo pożałowałam kasy , wiem, że zabraknie tego co mąż dowiózł na fundamenty więć wolałam się powstrzymać z zakupem 2. mam problemy z umieszczeniem zdjęć w sieci album na onecie bardzo szybko się wypełnił a w Photosie jakoś nie potrafię Dziś byłam na działce i pstryknęłam parę fotek także kiedyś będą Mam nadzieję, że jutro geodeta zadzwoni i przyjdzie wytyczyć dom bo szkoda mi czasu i bezczynności na urlopie A i tak bardzo chciałabym już wiedzieć gdzie dokładnie będzie dom A propo zdjęć sąsiedzi dziwnie patrzą na mnie jak pstrykam zdjęcia działce, kupie piachu , szopie itp Pewnie myślą, że coś ze mną nie tak Chodzę z mapą, licze kroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Sąsiad już się na nią namierzał...Ale NIE DAMY.... Swojej też pilnuj... Jak dziki tygrys bengalski będę jej pilnować I nie dam tknąc ni ziarnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A propo zdjęć sąsiedzi dziwnie patrzą na mnie jak pstrykam zdjęcia działce, kupie piachu , szopie itp Pewnie myślą, że coś ze mną nie tak Chodzę z mapą, licze kroki skąd ja to znam różne techniki stosowałam żeby odmierzyć odległości, ze sznureczkiem lub centymetrem bo metrówka gdzieś zniknęła ale i tak najlepiej wychodziło mi odmierzanie krokami. Kiedyś zrobiłam niezłe przedstawienie grupie wyrostków, wiem ze mieli niezły ubaw a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts