Aga J.G 17.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ja do dzisiaj latam z miarą, cały czas coś mierzę i psrtykam fotki Dobrze ze ekipa się nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ja do dzisiaj latam z miarą, cały czas coś mierzę i psrtykam fotki Dobrze ze ekipa się nie dziwi Ja pewnie będe robić fotki jak już ekipa opuści plac budowy No chyba, że popracuję nad soba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A co przy ekipie nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 ja wciąż fotografuję, zwłaszcza tę moją łazienkę. Chyba dlatego, że nie mam nic innego do fotografowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Andrzejka, a gdzie zdjęcia górek i dolin??? No, to teraz pójdzie juz z górki No właśnie Andrzejko, czekamy na zdjątka!!! Kto czeka ten się doczeka Żeby nie było, że nie czekam...http://www.olkalybowa.republika.pl/CA0H2T3G.jpg...ta w jasnej sukience to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Andrzejka, a gdzie zdjęcia górek i dolin??? No, to teraz pójdzie juz z górki No właśnie Andrzejko, czekamy na zdjątka!!! Kto czeka ten się doczeka Żeby nie było, że nie czekam...http://www.olkalybowa.republika.pl/CA0H2T3G.jpg...ta w jasnej sukience to ja. ta czwarta od końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A co przy ekipie nie można Można , można tylko tłumaczyc by im dużo trzeba no a i tak pomyślą, że hopla mam No ale to mój hopl czy hopel no i na moim własnym terenie No nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Andrzejka, a gdzie zdjęcia górek i dolin??? No, to teraz pójdzie juz z górki No właśnie Andrzejko, czekamy na zdjątka!!! Kto czeka ten się doczeka Żeby nie było, że nie czekam...http://www.olkalybowa.republika.pl/CA0H2T3G.jpg...ta w jasnej sukience to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A co przy ekipie nie można Można , można tylko tłumaczyc by im dużo trzeba no a i tak pomyślą, że hopla mam No ale to mój hopl czy hopel no i na moim własnym terenie No nie Ja tam się hoplem nie przejmuje i tak większośc twierdzi że mam Na opunkcie tej budowy to co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.07.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jaaaaka piekna dziewuszka z tej Twojej Julianki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pewnie urodę odziedziczyła po mamusi.... A piesek też słodziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Andrzejko, gratulacje. W końcu zaczyna się coś dziać, strasznie miłe uczucie jak zobaczysz wielką dziurę a potem wlany w nią beton. I ten pierwszy wmurowany bloczek. To tak jak narodziny dziecka. A propos - śliczna ta Twoja córcia. Za synową byłaby w sam raz. A synów mam dwóch - do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.07.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dzięki dziewczyny Julianka była dziś dzielna bardzo po swojemu mierzyła działkę i wyznaczała dom Najlepsze było jak krokami liczyła odległość A synów mam dwóch - do wyboru. Tylko ciekawe co oni na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Przy wytyczeniu fundamentów nasza chałupka też wydawała się mała. Ale gdy ściany zaczęły rosnąć okazało się, że jest ogromna. To tylko złudzenie, na pewno się w niej pomieścicie. Cieszę się razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.07.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Skoro tak mówsz to pewnie tak jest Masz ten etap już za sobą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Andrzejko, moje ulubione pomieszczenie gospodarcze wyglądało po wytyczeniu na maleńkie. Po wykopaniu ław fundamentowych na jeszcze mniejsze. Teraz tam jest dużo miejsca, a po otynkowaniu, pomalowaniu i zagospodarowaniu będzie gigantyczne To tylko takie wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Andrzejko A pamietasz nasze wątpliwości??? Myślę, że uciekły sobie w nieznane Córcia słodziutka Działka się Tobie powiększyła pierwszy wpis do dziennika Lo matko znowu same dobre wiadomosci Oby tak dalej................ pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A co u ciebie Czasami napisz coś czy jeszcze długo czekac masz Dzięki Ja cały czas czekam na wiadomości dobre od ciebie Myślę, ze będziesz miała okazję mnie dogonic jeszcze bo kasa się skończy jeszcze przed zakończeniem fundamentów więc może być przestój ale jak wcześniej zapierałam się przed kredytem mieszkaniowym- nie trawię hipotek to teraz zaczynam myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Widzę, że Maszyna zaczyna nabierać prędkości. Ani się obejrzysz, ajk będziesz biegać po pokojach, dobierać kolory fug, kupować firanki. A mąż... mąż będzie kosił trawę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dla mnie to jak żywioł fala poszła w ruch i płynie Narazie płynie I mam nadzieję ,że jakoś to będzie Będzie dobrze zobaczysz. Strasznie się cieszę,że u Ciebie fala poszła w ruch http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/00000006%5B1%5D.gif. Córeczkę masz prześliczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts