Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejka, a gdzie zdjęcia górek i dolin???

No, to teraz pójdzie juz z górki :)

No właśnie Andrzejko,

czekamy na zdjątka!!!

Kto czeka ten się doczeka :wink:

Żeby nie było, że nie czekam...http://www.olkalybowa.republika.pl/CA0H2T3G.jpg...ta w jasnej sukience to ja.

:D :D :D :D

ta czwarta od końca?

A co przy ekipie nie można :o :roll:

Można , można tylko tłumaczyc by im dużo trzeba no a i tak pomyślą, że hopla mam :roll: :roll:

No ale to mój hopl :roll: :roll: czy hopel :roll: :roll: no i na moim własnym terenie :p No nie :roll: :roll:

Ja tam się hoplem nie przejmuje i tak większośc twierdzi że mam :wink: :) :roll: :o Na opunkcie tej budowy to co mi tam 8)

Andrzejko, gratulacje. W końcu zaczyna się coś dziać, strasznie miłe uczucie jak zobaczysz wielką dziurę a potem wlany w nią beton. I ten pierwszy wmurowany bloczek. To tak jak narodziny dziecka. A propos - śliczna ta Twoja córcia. Za synową byłaby w sam raz. A synów mam dwóch - do wyboru.

Przy wytyczeniu fundamentów nasza chałupka też wydawała się mała. Ale gdy ściany zaczęły rosnąć okazało się, że jest ogromna. To tylko złudzenie, na pewno się w niej pomieścicie. Cieszę się razem z Tobą.

A co u ciebie :roll: :roll:

Czasami napisz coś :roll: czy jeszcze długo czekac masz :roll:

Dzięki :p

Ja cały czas czekam na wiadomości dobre od ciebie :-? Myślę, ze będziesz miała okazję mnie dogonic jeszcze bo kasa się skończy jeszcze przed zakończeniem fundamentów więc może być przestój ale jak wcześniej zapierałam się przed kredytem mieszkaniowym- nie trawię hipotek :( to teraz zaczynam myśleć :roll: :roll: :wink: