Jagna 26.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Andrzejko, widzę, że u Was to trochę jak u nas: decyzje raz podjęte mogą ulec zmianie w terminie dowolnym i przez dowolną ilość osób. Ugh, skąd ja to znam? Ale będzie dobrze, zobaczysz. Fundament z bloczków ponoć faktycznie tańszy. Ale nie wiem. A beton polewać. To wiem. Ale ma padać. Ale nie wiem na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Nawet nie wiedziałam, i po takim czasie Musze poczytać też chyba Ale to tak sami z siebie czy jakaś hmmm dobra dusza doniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Chyba sami z siebie.działki w tym samym czasie od tej samej osoby kupiło 16 osób.Dostaliśmy takie druki do wypełnienie jaka działka, rodzaj, uzbrojenie itp.Ponoć mają 3 miesiące na odpowiedz. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.07.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Hej Andrzejko Nastepny etap za Tobą Masz już ławy A ja mam POZWOLENIE NARESZCIE oczywiscie nie obyło sie bez problemów Chciałam dowiedzieć się tef. w środę, czy jest już poz.Trafiłam na jakąś okropnie niemiłą babkę, były jakies uwagi, a ona tak ze mną rozmawiała, że do dzis jestem w szoku Osobiscie pozwolenia nie odebrałam. Odebrała je, i wszystko wyjaśniła,dzisiaj p. od adaptacji. Twoje zyczenia imieninowe się sprawdziły, bo projekt jest odebrany z datą 26.07, czyli w moje imieninki- dzieki za życzenia Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Andrzejka bardzo się cieszę że prace postępują Trzymam kciuki za dalsze etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.07.2005 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 A ja mam POZWOLENIE NARESZCIE oczywiscie nie obyło sie bez problemów Chciałam dowiedzieć się tef. w środę, czy jest już poz.Trafiłam na jakąś okropnie niemiłą babkę, były jakies uwagi, a ona tak ze mną rozmawiała, że do dzis jestem w szoku Osobiscie pozwolenia nie odebrałam. Odebrała je, i wszystko wyjaśniła,dzisiaj p. od adaptacji. Twoje zyczenia imieninowe się sprawdziły, bo projekt jest odebrany z datą 26.07, czyli w moje imieninki- dzieki za życzenia Pa Aniu gratulacje wielkie Nareszcie masz To teraz co odczekacie i ruszacie A z tego szoku po niemiłej rozmowie to już wychodź Nie warto sobie psuć nastroju przez takie wredne babsztyle Ja już się przyzwycziłam do tego, stosuję zasadę było minęło albo jest obecnie ale przecież zaraz minie Oczywiście są sytuacje które ani jak nie chcą się jej podporządkowac i swidrują cały czas i jak bumerang wracają wciąż ze świeżością wc pikera no ale odganiać trzeba niemiłe wspomnienia urzędnicze Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.07.2005 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Andrzejka bardzo się cieszę że prace postępują Trzymam kciuki za dalsze etapy Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.07.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Andrzejko DZIEKI za gratulacje i dobre rady Masz rację, nie ma co sie przejmować babsztylami i tym podobnymi urzednikami Ja również Ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 GRATULACJE Witam po przerwie i... co czytam.... " Ławeczki " mamy !!!!! piękniście Prawda że to niesamowite uczucie jak się pojawiają " zaczątki" naszych planów , marzeń.....Czasami ktoś chce nam " wodę z mózgu " zrobić - mnogość rad i porad jest PORAŻAJĄCA....Ale nic to -NASZE MARZENIA ZACZYNAJĄ SIĘ SPEŁNIAĆ!!!!!! I to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Uczucie wspaniałe Żeby nie to forum to pomyślałabym że jestem porządnie szurnęta a tak wiem że takich jest więcej - bez obrazy oczywiście Dzięki Alfreda za gratulki Jednym słowem Inwestorzy wszystkich budów łączcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 31.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Hej Andrzejko Ja tez dołączam do grona pozytywnie zakręconych pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Gratulacje Andrzejko! Teraz to już pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja również przyłączam się do gratulacji! życzę bezproblemowego budowania..( jeżeli to w ogóle możliwe..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Andrzejko- Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Dzięki wszystkim Narazie u mnie cisza Ławy dojżewają w oczekiwaniu na założenie wody, bo to murowania ścian fundamentowych własna woda potrzebna jest Do polewania ław sąsiad pożyczył nam wodę Ba w ramach nawiązania dobrych stosunków sąsiedzkich podarował Sąsiadka oprowadziła mnie po swoim powstającym domku i nawet zaciągnęła do obecnego mieszkania Dopadły mnie trochę kompleksy Czy ja przypadkiem nie buduję kurzej chatki baby jagi Jakieś takie małe te nasze wykopy a i cały domek też wydaje się mini, mini w porównaniu do 3 kondygnacji sąsiadów Przyziemnie, parter i poddasze a wszystko jak pełne kondygnacje No cóż każdy według własnych potrzeb i przede wszystkim możliwości Dla mnie najważniejsze jest miejsce na łóżko no i oczywiście swoje podwórko A reszta to szczegóły We środę ma być woda i jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Andrzejko Gratuluję pomysłowości Super piaskownica a Julka jaka zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 NO..NOOO ktoby się spodziewal...Tą "Prowizoryczną" piaskownicę trza opatentować jako model podwórkowo- salonowy ( po zakończonej zabawie szufladopiaskara idzie do domu) Gratulacje pomysłowości!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Andrzejko, cierpliwości.....Jeszce zdążysz się zmeczyć ta budową! A najgorsze są te niespodziewane wydatki Chyba mam następny dołek budowlany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 NO..NOOO ktoby się spodziewal...Tą "Prowizoryczną" piaskownicę trza opatentować jako model podwórkowo- salonowy ( po zakończonej zabawie szufladopiaskara idzie do domu) Gratulacje pomysłowości!!!!! Wiesz że nie przyszło mi to do głowy Dzięki a Julka jaka zadowolona O i to bardzo ucieszona Andrzejko, cierpliwości..... I kto to mówi A chciałaś sledzic co robi wasza ekipa Chyba mam następny dołek budowlany..... Te dołki to chyba niedłączny element procesu budowlanego Życzę jak najszybszego wyjścia z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.08.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Piaskownica suuper, corcia slodka jak cukierek.., a domek bedzie tez...Wszystko w swoim czasie! Trzymanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts