Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Andrzejko, widzę, że u Was to trochę jak u nas: decyzje raz podjęte mogą ulec zmianie w terminie dowolnym i przez dowolną ilość osób. Ugh, skąd ja to znam? Ale będzie dobrze, zobaczysz. Fundament z bloczków ponoć faktycznie tańszy. Ale nie wiem. A beton polewać. To wiem. Ale ma padać. Ale nie wiem na pewno. :roll:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Andrzejko :D :D :D

Nastepny etap za Tobą :D

Masz już ławy :D

A ja mam POZWOLENIE :D :D :D NARESZCIE :D :D :D

oczywiscie nie obyło sie bez problemów :-? Chciałam dowiedzieć się tef. w środę, czy jest już poz.Trafiłam na jakąś okropnie niemiłą :evil: babkę, były jakies uwagi, a ona tak ze mną rozmawiała, że do dzis jestem w szoku :o :evil:

Osobiscie pozwolenia nie odebrałam. Odebrała je, i wszystko wyjaśniła,dzisiaj p. od adaptacji.

Twoje zyczenia imieninowe się sprawdziły, bo projekt jest odebrany z datą 26.07, czyli w moje imieninki- dzieki za życzenia :D :D :D

Pa

A ja mam POZWOLENIE :D :D :D NARESZCIE :D :D :D

oczywiscie nie obyło sie bez problemów :-? Chciałam dowiedzieć się tef. w środę, czy jest już poz.Trafiłam na jakąś okropnie niemiłą :evil: babkę, były jakies uwagi, a ona tak ze mną rozmawiała, że do dzis jestem w szoku :o :evil:

Osobiscie pozwolenia nie odebrałam. Odebrała je, i wszystko wyjaśniła,dzisiaj p. od adaptacji.

Twoje zyczenia imieninowe się sprawdziły, bo projekt jest odebrany z datą 26.07, czyli w moje imieninki- dzieki za życzenia :D :D :D

Pa

Aniu gratulacje wielkie :p :p :p :p :p Nareszcie masz :p To teraz co odczekacie i ruszacie :roll: :roll:

A z tego szoku po niemiłej rozmowie to już wychodź :wink: Nie warto sobie psuć nastroju przez takie wredne babsztyle :evil:

Ja już się przyzwycziłam do tego, stosuję zasadę było minęło albo jest obecnie ale przecież zaraz minie 8) Oczywiście są sytuacje które ani jak nie chcą się jej podporządkowac i swidrują cały czas i jak bumerang wracają wciąż ze świeżością wc pikera :wink: no ale odganiać trzeba niemiłe wspomnienia urzędnicze :-?

Pozdrawiam serdecznie 8)

GRATULACJE :D :D :D

Witam po przerwie i... co czytam....

" Ławeczki " mamy !!!!! piękniście

Prawda że to niesamowite uczucie jak się pojawiają " zaczątki" naszych planów , marzeń.....Czasami ktoś chce nam " wodę z mózgu " zrobić - mnogość rad i porad jest PORAŻAJĄCA....Ale nic to -NASZE MARZENIA ZACZYNAJĄ SIĘ SPEŁNIAĆ!!!!!! I to jest najważniejsze :D :D :D

Dzięki wszystkim :p

Narazie u mnie cisza 8) Ławy dojżewają w oczekiwaniu na założenie wody, bo to murowania ścian fundamentowych własna woda potrzebna jest :-? Do polewania ław sąsiad pożyczył nam wodę :p Ba w ramach nawiązania dobrych stosunków sąsiedzkich podarował :-?

Sąsiadka oprowadziła mnie po swoim powstającym domku i nawet zaciągnęła :wink: do obecnego mieszkania :o

Dopadły mnie trochę kompleksy :oops: :oops: Czy ja przypadkiem nie buduję kurzej chatki baby jagi :roll: :-? Jakieś takie małe te nasze wykopy a i cały domek też wydaje się mini, mini w porównaniu do 3 kondygnacji sąsiadów :-? :-? Przyziemnie, parter i poddasze a wszystko jak pełne kondygnacje :roll: No cóż każdy według własnych potrzeb i przede wszystkim możliwości 8) :( 8)

Dla mnie najważniejsze jest miejsce na łóżko :roll: :wink: no i oczywiście

swoje podwórko 8) A reszta to szczegóły :-? :wink:

We środę ma być woda i jedziemy dalej :p :wink:

NO..NOOO ktoby się spodziewal...Tą "Prowizoryczną" piaskownicę trza opatentować jako model podwórkowo- salonowy ( po zakończonej zabawie szufladopiaskara idzie do domu) Gratulacje pomysłowości!!!!! :D

Wiesz że nie przyszło mi to do głowy :roll: :-? :wink: Dzięki 8)

a Julka jaka zadowolona

O i to bardzo ucieszona :p

Andrzejko, cierpliwości.....
I kto to mówi :roll: :roll: :roll:

A chciałaś sledzic co robi wasza ekipa :lol: :lol: :lol: :wink:

Chyba mam następny dołek budowlany.....

Te dołki to chyba niedłączny element procesu budowlanego :roll: :roll: :roll: Życzę jak najszybszego wyjścia z niego 8)