rafałek 07.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Taaaaaa, ludziska ciągle się dziwią skąd młodzi mają pieniądze na dom, a sami nie potrafią podjąc ryzyka. Lepiej być biernym i ciągle krytykować. Dodłownie to nikt nam nic nie mówi, ale z kontekstu można też to wywnioskować... - oj gryzie to ludzi gryzie. Szczególnie jak przyjedzie np. "majster starej daty" a TY masz jeszcze wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Andrzejka za 100 dolcow to niezłą chatę można mieć Cóż ludzie już tak mają, a my musimy to znosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Andrzejka za 100 dolcow to niezłą chatę można mieć A co tam zaszaleję Za tyle kasy coś znajdę http://www.amanda-toy.pl/obrazki_domek/dom_miniatura_.jpghttp://www.amanda-toy.pl/obrazki_domek/Obraz_007a_m.jpghttp://www.amanda-toy.pl/obrazki_domek/Obraz_033a_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Andrzejka bardzo fajne domki i z wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.08.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Andrzejka, życzę powodzenia i będę trzymać kciuki za pomyślność inwestycji i będę śledzić Twój dziennik, bo widzę że na podobnym etapie budowlanym jesteśmy. Pomysł z piaskownicą -bomba !!, bo mój mały ciągle zakopuje coś w górce piachu do murowania i obawiam się, że te rzeczy w końcu wylądują w betoniarce. I co wtedy ? Ale tej kasiory zatopiłaś w fundamentach i to w różnej walucie ho, ho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No to jak już są bloczki to coś trzeba będzie z nimi zrobić! Ruszy oj, ruszy, gratulacje. Moi synowie do dzisiaj bawia się w usypanej po prostu górce piasku. Budują tunele, wieże itp. Lepszej piaskownicy sobie dla nich nie wyobrażam, zero ograniczeń A sąsiadką się nie przejmuj. Zapomni (mam nadzieję) i wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A ja naiwana myślałam że to poczciwa pani Głupimi babami nie ma co się przejmować, szczególnie jak się jest pomysłodawcą i wykonawcą najfajniejszej piaskownicy w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.08.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale tej kasiory zatopiłaś w fundamentach i to w różnej walucie ho, ho. Nie stać mnie na oszcędzanie w banku to chociaz tu zaszalałam i przez chwilę poczułam jakie to wspaniałe uczucie rzucać się piniędzmi Moi synowie do dzisiaj bawia się w usypanej po prostu górce piasku. Budują tunele, wieże itp. Lepszej piaskownicy sobie dla nich nie wyobrażam, zero ograniczeń Jagna mężczyżni nie lubia ograniczeń bo to zdobywcy a dziewczynki pewnie chcą mieć jasne granice własnego terytorium Głupimi babami nie ma co się przejmować, szczególnie jak się jest pomysłodawcą i wykonawcą najfajniejszej piaskownicy w okolicy. Dzięki ale nie sprawdzałam jeszcze jakie piaskownice sąsiedzi mają Może moja to się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Hej Andrzejko No i jak tam? Ruszyliście z tymi bloczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Hej Andrzejko No i jak tam? Ruszyliście z tymi bloczkami? Mam taką nadzieję Nie byłam dziś na budowie niestety ale miały sie już budowac fundamenty Więc jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Bądz dobrej myśli, napewno są i jutro będzie niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Bądz dobrej myśli, napewno są i jutro będzie niespodzianka Oby to była dobra niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 08.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Nawiązując do tej sąsiadki i poziomu domu: My mamy działkę ok. 2 metrów niżej od drogi (w odległości ok. 30 metrów, bo nasza działka jest druga od drogi). Ponieważ zaczęliśmy budowę jako pierwsi, więc dom podnieśliśmy o ok. 1,5 metra ponad poziom naszego gruntu. Sąsiedzi z pierwszej działki najpierw wydziwiali, że tak dużo podnieśliśmy, a potem sami (chyba ze złości bo nie widzę innego wytłumaczenia) postawili dwie warstwy bloczków więcej niż my. No, ale ta złość nie wyszła im na zdrowie: co wydali na piach do zagęszczania fundamentów, to wydali Tak więc takie różne komentarze trzeba zwyczajnie puścić koło uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Bądz dobrej myśli, napewno są i jutro będzie niespodzianka Oby to była dobra niespodzianka Trzeba myśleć pozytywnie!!! Żadnych zmartwień na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.08.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Andrzejko Jak tam Wasze fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 No właśnie jak fundamenty??? Urlopujesz czy co...U Ciebie zawsze dużo, szybko a tu cisza....Odezwij się bo smutno tu bez Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.08.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Andrzejko Jak tam Wasze fundamenty Szkoda gadać Trzeba myśleć pozytywnie!!! Nawet jeśli pogoda nie nastraja do pozytywnego myślenia Odezwij się bo smutno tu bez Ciebie.... Bardzo mi miło I już się odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Hej Andrzejko To faktycznie jakiś koszmar pogodowy Miejmy nadzieję, że pogoda sie w najbliższych dniach poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.08.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Już jest lepiej nie wieje i nie pada Aniu wszystko chyba usiłuje mnie zatrzymać Nie taka była umowa Razem miałyśmy zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.08.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Już jest lepiej nie wieje i nie pada Aniu wszystko chyba usiłuje mnie zatrzymać Nie taka była umowa Razem miałyśmy zaczynać Mam nadzieję że ta pogoda poprawi sie na dobre W sobote u nas wjedzie pan z koparką i zacznie sie kopanie Jestem z siebie dumna, bo ja sama załatwiłam kopareczkę, z panem oczywiście, i nawet byłam z nim dzisiaj na ogledzinach działki ( a ze głupi ma zawsze szczęscie to pan przyjechał po mnie swoim wautem i odwiózł mnie do domu ) Wczoraj widziałam dziennik budowy. Na okładce mam narysowany domek, a pod obrazkiem napis MARYSIA i od razu pomyślałam o Tobie Myslę, że to jest dobry znak pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts