andrzejka 10.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No nie żartuj poważnie Marysia Szkoda, ze mi się nie trafił taki dziennik budowy Fajnie by było Ale znak to napewno dobry Gratuluje załatwienia Pana Koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Poważnie Dodam jeszcze, że tak ma na imie moja teściowa Zdjęcia super, juz nie muszę sobie Twojej budowy wyobrazać już wiem jak Twój plac boju wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Andrzejko, widzę, że u Ciebie prace idą pełną parą i masz super pomocników. A z tą piaskownicą, to świetny pomysł - Polak, a właściwie Polka - POTRAFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Andrzejko wiem jak jest z pogodą trzymam kciukasy ,będzie dobrze w końcu przestanie padać Piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 11.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jak czytam o wichurze w twoim rejonie to dziękuję Bogu, że nas ominęły takie nawałnice jak na dachu była tylko folia. Okropne burze szły bokiem, a u nas tylko zachaczały resztką sił. U nas jak były zalane ławy też trochę popadało i glinę cała rodzina wybierała biegiem w deszczu, żeby ograniczyć jej spływ na beton. Czyli po deszczu czeka was sprzątanie. Zresztą nie pierwsze i nie ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.08.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Rzeczywiście jest za co dziękować, znajomi zmieniali dach i w pośpiechu zakrywali folią ale na nic to było całe piętro mają zalane Widok straszny Co do porządków to już zrobione Glina wybrana i papa schnie jak na razie- nie będziemy jej zmieniać bo nie jest uszkodzona Mam nadzieję, ze jutro choć jeden bloczek fundamentowy stsnie na ławach bo już mnie............ hm nie mogę się doczekać Zastanawiam się czy do zimy mamy jeszcze szansę zdążyć z dachem w takim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jak cena jest najlepsza, to trzeba brać! A mąż, jak policzy, że się opłaca, to sam tam pobiegnie Chcą dodatkowo 5 zł za wyładowanie palety??? To wychodzi prawie 45zł za jeden transport więcej! Może dlatego pustaki są tańsze! Pierwszy raz słysze o takich opłatach..... Takich palet bedzie b. dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Andrzejko, doczekałaś się. Twój domek zaczyna rosnąć. Czekam na dalsze zdjęcia i życzę Tobie i wszystkim budującym lepszej pogody, bo ostatnio jakoś tak listopadowo się zrobiło. Tylko patrzeć jak śnieg poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Andrzejko, doczekałaś się. Twój domek zaczyna rosnąć. Czekam na dalsze zdjęcia i życzę Tobie i wszystkim budującym lepszej pogody, bo ostatnio jakoś tak listopadowo się zrobiło. Tylko patrzeć jak śnieg poleci. Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee chcę jeszcze śniegu Dopiero co zaczął rosnąc niech jeszcze podrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Ja też chcę jeszcze trochę letniego słoneczka, tak chociaż do pażdziernika. Tylko ta pogoda za oknem strasznie mnie dołuje.Ale nie martw się, jak tylko Twój domek wyszedł z ziemi,. teraz ani się obejrzysz jak szybko urośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Gratulki. Niech domek rośnie szybciutko, żeby dzielnie się oparł jak przyjdą te okropne słoty jesienne. Bo ja nie przyjmuję do wiadomości, że już jest po lecie. No i bardzo dobra wiadomość z ceną za przyłączenie. Oby stało się to nawykiem na Waszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 I ja bym chciała żeby weszło to w nawyk Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Andrzejko bardzo się cieszę że domek rożnie niech rośnie szybciutko My fundamenty ocieplilismy odrazu nic się nie niszczy oczywiście od zewnatrz też są już obsypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Andrzejko bardzo się cieszę że domek rożnie niech rośnie szybciutko My fundamenty ocieplilismy odrazu nic się nie niszczy oczywiście od zewnatrz też są już obsypane No ale ta część wystająca nie obsypana nie niszczy się Potem odkopywac to trochę nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Nic sie nie niszczy, ale u nas już żaden cięzki sprzet nie bedzie jeździł typu koparka A materiał przyjeżdza ciężarówkami z HDS więc nic pod sam dom nie podjeżdża Folia kubełkowa jest u góry tak połapana żeby nie odstawała i jest schowana pod papa która wystaje z izolacji fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 U mnie ocieplać będziemy aż przykryjemy dachem. Tak nam poradził szef. Twierdzi, że w czasie prac często się niszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Przy naszym gruncie to byśmy pływali razem z całym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 U nas też ocieplenie wykonane przed zasypaniem. Na razie zniszczeń i destrukcji owych nie widać.A co do piachu ..nas tona wyniosła ok. 15 PLN więc Twoja cena wydaje się okazyjna, przynajmniej dla mnie . Fajnie że murki poszły do góry , ciesz się i pomimo wszystko celebruj każda chwilę..Ja nie dałam rady i teraz żałuję że to tak szybko poszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 13.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dołączam się do głosów: ocieplaj teraz. Naprawdę ocieplenie nie powinno się zniszczyć. Dzisiaj widziałam w akcji naszą Anię (za co jej się oberwało ): stała na styropianie i wyciągała z domu przez okno Filipa. A więc tak około 70 kg nie było w stanie uszkodzić styropianu, który oczywiście jest położony zgodnie ze wszystkimi prawidłami sztuki budowlanej (przyczepiony kołkami, obłożony siatką, otynkowany i dodatkowo zaizolowany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Hej Andrzejko Niech domek rośnie- cudnie Ja tez ocieplałabym teraz! Andrzejko od dzisiaj juz będę Ciebie gonić- Zaczeliśmy: dzisiaj wykop, wtorek- wytyczanie ław Pan koparkowy zrobił piękny wykop- mistrzostwo świata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts