ania67 23.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzięki Andrzejko Oby pogoda sie tylko poprawiła, bo dzisiaj lało... Ty też jesteś bardzo dzielna i super dajesz sobie radę Ja też trzymam kciuki za Twoją budowę Tak trzymaj i nie daj się Pa Ps. Dzisiaj zdjeliśmy szalunki i mamy wodę i ... wodomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale wodomierz chowacie na noc Bo my chowamy Zdarzyło się na sąsiedniej bydowie że go zabrali Cieszę sie że woda jest już na waszej budowie pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Nie chowamy Jest zamaskowany Nam z budowy z soboty na niedzielę buchneli 6 bloczków Do tej pory wodę braliśmy od uczynnych sąsiadów, ale co swoje, to swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.08.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Nie zdążyliście zwieżć materoiałów i juz buchneli Ci ludzie to jednak są Rozumiem teraz maskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 AndrzejkoPierwsze koty za płoty..Pierwsze śliwki robaczywki.... TERAZ TYLKO LEPIEJ!!! Limit trudow i przeciwności wyczerpany!!! Naprawdę , teraz tylko z górki.... A co do kontaktów bezpośrednich w hurtowniach...Tylko tak!!! Przez telefon nie widać i upust trudno dostać ! Skąd oni (hurt.) mają wiedzieć że to nie konkurencja lub kochany inaczej US nie inwigiluje??? DASZ RADĘ KOBIETO!! Wierzę w Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Andrzejko, co tam u Ciebie??? Czy z górki.... Mam nadzieję, że wszystko ok. Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Andrzejka taka jestem zalatane że gdzieś przeoczyłam Twoje kłopoty Głowa do góry dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Czy z górki.... Można powidzieć że z górki ale czasmi przez pagórki A co u ciebie Aniu się dzieje DASZ RADĘ KOBIETO!! Wierzę w Ciebie!!! Dzięki Juz teraz nie mam wyjścia bo to by była totalna porażka Jak tylko kwękam dla męża, ze czasami mam dośc to zawsze mówi to był mój pomysł a on mówił, że to nie takie proste A co w zyciu jest proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Andrzejka taka jestem zalatane że gdzieś przeoczyłam Twoje kłopoty Głowa do góry dasz radę Aga teraz mogę ci napisac jakie tam kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Andrzejko, zrób sobie przed zalaniem zdjęcia kanalizacji - przydaje się jeśli po zalaniu nie będziesz mogła się którejś rurki doszukać. Przećwiczone przez mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Andrzejko, zrób sobie przed zalaniem zdjęcia kanalizacji - przydaje się jeśli po zalaniu nie będziesz mogła się którejś rurki doszukać. Przećwiczone przez mnie Myślałam o tym ale nie zdążyłam niestety Zostało wszystko zasypane zanim dotarłam po pracy na budowę Ale naniosę na projekcie plan przebiegu rur gdy jeszcze jest w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A Ty bidulko wszystko sama musisz załatwiać. Gdy mój mąż wyjechał na tydzień, to byłam tak zestresowana, że nie mogłam spać. Wiem, jak trudno wszystkiego dopilnować i wszystko załatwic, nie mówiąc już o podejmowaniu decyzji. Ale świetnie sobie radzisz! Pustaki załatwiłaś, fundament prawie gotowy... Żeby wszystko szło zgodnie z planem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witaj Andrzejko Cieszę się, że u Ciebie z górki, chociaż czasem przez pagórki A u mnie? Praca wre Sciany z bloczków. fund. rosną od czwartku, a stan na sobotę wieczór, to jedna ze ścian ma już 1.10 W takim tempie jak dotychczas to piwniczka będzie wymurowana w tym tygodniu W tym tygodniu ma przyjechać pan od stropu i będzie przymiarka Już teraz widać, jakie będą pomieszczenia, jestem zadowolona A moje pierwsze wrażenia po wylaniu ław-: jaki ten dom będzie duży" Gonię więc Ciebie, tak jak pisałam wcześniej Z tą różnicą, że Ty będziesz wylewać podłogę, a ja kłaść strop. Dalej uważam, że świetnie dajesz sobie radę A pustaczki śliczniutkie Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ale świetnie sobie radzisz! Dalej uważam, że świetnie dajesz sobie radę Ale kadzicie dziewczyny ale mi to bardzo się podoba Dzieki Aniu to u ciebie odwrotnie jakoś ja jak zobaczyłam ławy to się przeraziłam, ze domek będzie mini mini No fakt u ciebie za to będzie piwnica do wykożystania a ja będę musiała sie zadowolić parterem i poddaszem Ciesze się , że moje pustaki podobają ci się Życzę dalszych postępów na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Fajnie że prace w toku. Ja po mimo zaawansowania prac posadzek na gruncie jeszcze NIET!! U nas klepisko...Wodę leją co by się utwardziło!! Cieszę się że u Ciebie do przodu.... Co by do środy.. Powodzonka życzę z całego serca, tym bardziej że Ty w trudnych, przełomowych chwilach wsparciem dla mnie byłaś.... Dzięki Ci dobra Kobieto..Dzięki... Zawsze dobre słowo od Ciebie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 29.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 a ja papiery... a Ty już tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 a ja papiery... a Ty już tak daleko... Nie smuć się papiery też trzeba pokonać Przyjdzie i na ciebie czas A ja jakie tam daleko Przeciez to dopiero początek Życze ci szybkiego załatwienia tych papierów Dzięki Ci dobra Kobieto..Dzięki... Zawsze dobre słowo od Ciebie Alfredziu cała przyjemnośc po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witaj Andrzejko Gratulacje z okazji wylania pierwszej posadzki A pamiętasz nasze wątpliwości przed tą całą zadymą budowlaną? Kiedy to było? ech! No, to Andrzejko niech od środy Wasze mury rosną i rosną, równiutko i szybciutko Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A pamiętasz nasze wątpliwości przed tą całą zadymą budowlaną? Kiedy to było? ech! Jakie wątpliwości Szczerze mówiąc pomału zapominam A było to przeciez tak niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja też nie pamiętam Teraz to tylko, dylematy inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts