Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

To pewnie jest jak z drzwiami standardowymi. Tak jak w przypadku tych "zwykłych" liczy się dokładność wykonania. Ale jak dziewczyny wyżej mówią - ja bym chyba potraktowało to jako palec boży. Zaoszczędzisz dzięki temu na pewno z 2-3 tys.(no zależy jakie chcesz mieć drzwi). Sorry, ale ja po naszym roku budowania mam kompletne zboczenie na punkcie kosztów :-?

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie macie rację dziewczyny :-?

Tym bardziej że przypadkiem zobaczyłam cudne drzwi prostokątne ale z szybkami w formie łuku 8) Bardzo mi przypadłu do gustu :p I chyba nie takie drogie bo ok 3 tys :-? Wiem że kroś z forumowiczów takie ma tylko nie mogę sobie przypomnieć teraz kto :-? :oops:

I może nie byłoby tak źle :-?

A zresztą :( kształt drzwi to szczegół estetyczny a chodzi przecież o całokształt :-?

No tak tylko....................... :( :wink:

A tak poza tym to donoszę, że mąż już wrócił i odsypia drogę :p

:p :p :p :p :p :p

Hej Andrzejko :D :D :D

No to samych miłych chwil z mężem :wink: :D :wink: :D

Te prostokątne drzwi i z łukowatymi szybkami to dobre rozwiązanie. A teraz to wspólnie z mężem podejmiecie decyzję :D

U nas deszcz, brrrrrrr

A dzisiaj chcieliśmy zalać wieniec :evil: Zalewamy jutro, a w międzyczasie smarowanie dysperbitem. Ekipa dzisiaj uległa zmianie, teraz pracuje mąż z bratem.Pojechali mimo deszczu...

Od poniedziałku będę smutną, bezrobotną, nie mogącą znależć sobie miejsca, samotną..... budowniczową :cry: :cry: :cry:

Pozdrowionka :D :D :D

Wow Aguś Dzieki

ale czy ja wiem, czy tak naprawdę dobrze sobie poradziałam

Oceniam siebie na 3+ ewentualnie 4- Oczywiście w skali od 2 do 5

Andrzejka ja tam Wystawiam Ci 5 :lol:

Uważam że poradziłaś sobie bardzo dobrze :)

Jeśli chodzi o drzwi to uważam tak jak dziewczyny będzie taniej i tego się trzymaj :) A pieknie bedzie i nez okrągłych drzwi :)

Cos podobnego ale nie do końca :-?

Mniej więcej takiehttp://www.drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_578s8j.jpg ale tamte jakoś ładniej wyglądały :-?

U nas deszcz, brrrrrrr

A dzisiaj chcieliśmy zalać wieniec Zalewamy jutro, a w międzyczasie smarowanie dysperbitem. Ekipa dzisiaj uległa zmianie, teraz pracuje mąż z bratem.Pojechali mimo deszczu...

U nas też strasznie leje :(

Oby jutro było w miarę pogodnie :-? Niezłą masz rodzinkę, wszyscy pomagają 8) Jeśli chodzi o drzwi to uważam tak jak dziewczyny będzie taniej i tego się trzymaj A pieknie bedzie i nez okrągłych drzwi 8)

Andrzejka ja tam Wystawiam Ci 5

No co ty :o :o :o

Na 5 to ma być perfectimo a bywało różnie :oops: :oops:

Jeśli chodzi o drzwi to uważam tak jak dziewczyny będzie taniej i tego się trzymaj A pieknie bedzie i nez okrągłych drzwi

Macie racje doświadoczone Panie budowniczowe :wink:

Tego będę się trzymać 8)

Ten Facio jak dziecko...ja cę i cę.......I ja ..Też cę zdjęcia!!!!

A drzwi Soniki też mi akurat bardziej pasują! Są na tyle "intymne" że nie wszystko widać, lecz to chcę, to zobaczę! Chyba pokrętnie jakoś wyszło. :)

Chodzi o to że otwierają się na "wejście" gości i innych wizytujących, ale są na tyle intymne że nie każdy może inwigilować wnętrze chałupki.....no jakoś tak...

Ja chcę zdjęcia !! :( :wink: 8)

Będą 8) cierpliwości 8)

Jeszcze będziecie ich mieli dość :-? :wink:

A co do drzwi to fakt Sonikowe są bradzo ładne i takie eleganckie 8) dostojne 8) a jednocześnie urokliwe 8)

Mąż pojechał na inspekcję na budowę :-? :-? :-?

Syn mi doniósł że prawdopodobnie drzwi od garazu kazał poszerzać :(

Poczekam jak wróci :-? ale coś mi się wydaje, ze może być nieciekawie :-?