AgnesK 15.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 To pewnie jest jak z drzwiami standardowymi. Tak jak w przypadku tych "zwykłych" liczy się dokładność wykonania. Ale jak dziewczyny wyżej mówią - ja bym chyba potraktowało to jako palec boży. Zaoszczędzisz dzięki temu na pewno z 2-3 tys.(no zależy jakie chcesz mieć drzwi). Sorry, ale ja po naszym roku budowania mam kompletne zboczenie na punkcie kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Pewnie macie rację dziewczyny Tym bardziej że przypadkiem zobaczyłam cudne drzwi prostokątne ale z szybkami w formie łuku Bardzo mi przypadłu do gustu I chyba nie takie drogie bo ok 3 tys Wiem że kroś z forumowiczów takie ma tylko nie mogę sobie przypomnieć teraz kto I może nie byłoby tak źle A zresztą kształt drzwi to szczegół estetyczny a chodzi przecież o całokształt No tak tylko....................... A tak poza tym to donoszę, że mąż już wrócił i odsypia drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Hej Andrzejko No to samych miłych chwil z mężem Te prostokątne drzwi i z łukowatymi szybkami to dobre rozwiązanie. A teraz to wspólnie z mężem podejmiecie decyzję U nas deszcz, brrrrrrr A dzisiaj chcieliśmy zalać wieniec Zalewamy jutro, a w międzyczasie smarowanie dysperbitem. Ekipa dzisiaj uległa zmianie, teraz pracuje mąż z bratem.Pojechali mimo deszczu... Od poniedziałku będę smutną, bezrobotną, nie mogącą znależć sobie miejsca, samotną..... budowniczową Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Wow Aguś Dzieki ale czy ja wiem, czy tak naprawdę dobrze sobie poradziałam Oceniam siebie na 3+ ewentualnie 4- Oczywiście w skali od 2 do 5 Andrzejka ja tam Wystawiam Ci 5 Uważam że poradziłaś sobie bardzo dobrze Jeśli chodzi o drzwi to uważam tak jak dziewczyny będzie taniej i tego się trzymaj A pieknie bedzie i nez okrągłych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.09.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Andrzejko, a nie chodziło Ci o takie drzwi jak ma AgaJG czy Ori_noko? Jedne i drugie z CALa. Rozumiem Twoja radość z przyjazdu mężusia - mój będzie jutro wieczorem, lub w niedzielę rano Może nawet cały tydzień w domu zagości Miłego bycia razem:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Cos podobnego ale nie do końca Mniej więcej takiehttp://www.drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_578s8j.jpg ale tamte jakoś ładniej wyglądały U nas deszcz, brrrrrrr A dzisiaj chcieliśmy zalać wieniec Zalewamy jutro, a w międzyczasie smarowanie dysperbitem. Ekipa dzisiaj uległa zmianie, teraz pracuje mąż z bratem.Pojechali mimo deszczu... U nas też strasznie leje Oby jutro było w miarę pogodnie Niezłą masz rodzinkę, wszyscy pomagają Jeśli chodzi o drzwi to uważam tak jak dziewczyny będzie taniej i tego się trzymaj A pieknie bedzie i nez okrągłych drzwi Andrzejka ja tam Wystawiam Ci 5 No co ty Na 5 to ma być perfectimo a bywało różnie Jeśli chodzi o drzwi to uważam tak jak dziewczyny będzie taniej i tego się trzymaj A pieknie bedzie i nez okrągłych drzwi Macie racje doświadoczone Panie budowniczowe Tego będę się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ja mam drzwi z łuczkiem, ale nie wiem czy o takie Ci chodzi Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 http://www.drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_578s8j.jpg Takie? http://foto.onet.pl/upload/44/6/_404453_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Właśnie takie choć w tych co widziałam w sklepie to przeszklenie było aż do dołu Ale takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Te Soniki mi się bardziej podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ja chcę zdjęcia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ten Facio jak dziecko...ja cę i cę.......I ja ..Też cę zdjęcia!!!! A drzwi Soniki też mi akurat bardziej pasują! Są na tyle "intymne" że nie wszystko widać, lecz to chcę, to zobaczę! Chyba pokrętnie jakoś wyszło. Chodzi o to że otwierają się na "wejście" gości i innych wizytujących, ale są na tyle intymne że nie każdy może inwigilować wnętrze chałupki.....no jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ja chcę zdjęcia !! Będą cierpliwości Jeszcze będziecie ich mieli dość A co do drzwi to fakt Sonikowe są bradzo ładne i takie eleganckie dostojne a jednocześnie urokliwe Mąż pojechał na inspekcję na budowę Syn mi doniósł że prawdopodobnie drzwi od garazu kazał poszerzać Poczekam jak wróci ale coś mi się wydaje, ze może być nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 No Andrzejko,jaka z Ciebie dzielna kobietka, bez męża pod ręką,z dziećmi i pracą na głowie DOM POSTAWIŁAŚpGRATULACJE!!!Teraz z mężem pójdzie szybciej i łatwiej.Trzymam kciuki,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 DZięki Ale do postawienie to jeszcze trochę brakuje No ale zawsze to jakiś początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.09.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Andrzejka,odwaliłaś kawał dobrej roboty,wyszłaś z podziemi(fundamentów)ściany rosną i to jest to!Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 17.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ja chcę zdjęcia !! Będą cierpliwości Jeszcze będziecie ich mieli dość Jeszcze ich nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.09.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Już są facio tak jak Andrzejka obiecała słowna kobitka jest Ale Maryśka wyrosła i jak fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Są zdjęcia !! BRAWO Dziękuję i proszę o więcej i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.09.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Widzę, że niedługo będzie strop! Tyle sama zbudowałaś! Gratuluję i życzę bezproblemowego budowania! Nie martw się bałaganem, u mnie też taki jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts