andrzejka 18.09.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Widzę, że niedługo będzie strop! Ma, taką nadzieję że niedługo choć niedługo to pojęcie względne Majster powiedział że dwa tygodnie będzie robił szalunki na strop CZy to norma Wątpię No ale cóż kiedyś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 19.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Andrzejka Super, nareszcie można poogladać Twój domek i widzę, że nasze budowy idą w podobnym tempie Trzymam kciuki i więcej zdjęć proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.09.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Widzę, że domek ładnie rośnie. Dobrze, że mąż już wraca. Razem zawsze łatwiej uporać się ze wszystkim. A Ty tyle już sama zrobiłaś! Dzielna z ciebie babka. Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.09.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Andrzejka pieknie rosnie Twój domek Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Hej Andrzejko Jestem pod wrażeniem Twojego domku Pięknie rosnie Czy dobrze widzę, że domek rośnie na wzniesieniu? A jaki bedziesz miała strop? Jak tam inspekcja męza ? Pozdrawiam Samotna budowniczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Super, nareszcie można poogladać Twój domek i widzę, że nasze budowy idą w podobnym tempie Masz rację, jesteśmy na tym samym etapie Dzięki wszystkim http://members.lycos.co.uk/wwgo2/assets/images/sm-c__6_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Hej Andrzejko Jestem pod wrażeniem Twojego domku Pięknie rosnie Czy dobrze widzę, że domek rośnie na wzniesieniu? A jaki bedziesz miała strop? Jak tam inspekcja męza ? Pozdrawiam Samotna budowniczowa Hej Aniu Rośnie w tempie umiarkowanym Tak jest na wzniesieniu choć do twojej skarpy to mi daleko no ale co górka to górka Strop bedzie wylewany z gruchy monolityczny Inspekcja mężą ok tylko nie podobają mu się drzwi garażowe Twierdzi że są za wąskie a mi sie wydaje że 2, 40 m to jest ok, zastanawiamy sie czy je poszerzać Aniu nie smuć się niedługo sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Niech żyją górki Pytałam sie o strop, bo zastanawiałam sie po co szalunki, ale teraz juz wiem My poszerzyliśmy wjazd do garażu z 2.40 do 2.60. Myślę, że warto się nad tym zastanowić! Sobota się zbliża małymi krokami ale nie ma wyjścia. Zabawa sie skończyła Domek zaczęty, trzeba zarobic na resztę- tylko to euro Mam nadzieję, że w sobotę nie będzie padać deszcz, bo trzeba smarować dysperbitem ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kurs EURO faktycznie może zdołować ale cóż nie mamy na to wpływu Mówisz że poszerzaliście bramę garazową Może mój mąż ma rację A na sobotę zęczę dużo słoneczka http://members.lycos.co.uk/wwgo2/assets/images/sm-c__14_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Mężowie zazwyczaj maja rację w takich sprawach Mój poszerzył bramę i nawet sie mnie nie zapytał miał za to mniej do murowania Za pocieszanie Anulki nagroda- zdjęcia w albumie obiecane Wprawdzie tylko trzy, ale są, brakuje jeszcze zdjęć stropu z zalanym wianuszkiem ale jeszcze są w aparacie Aha, gratulki z okazji nabycia cyfrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Anulka są faktycznie twoje zdjęcia Dzięki Bardzo imponująco to wygląda Nie wiedziałam,że masz tak bliskich sąsiadów Aha, gratulki z okazji nabycia cyfrówki Dzięki , to prezent od męża Teraz będzie zdjęć u mnie że hej Zastanawia mnie u ciebie zdjęcie pt "reszta" czy to brama garzażowa jest zamurowana czy tylko tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 20.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dziewczyny czemu narzekacie na Euro? Kurs jest świetny, dawno tak nisko nie było! Wyceniono mi dachówkę przy 4,15, a zapłacę przy 3,98 4 procent rabatu od tak sobie Andrzejka co to za drzwi (firma)? pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Andrzejka domek rośnie pieknie Pstrykaj fotki pstrykaj Drzwi bardzo fajne co to za firma Wyglądają mi na firmę CAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Andrzejko zdjątka pooglądałaś świetnie Sasiadów mam po drugiej stronie drogi i z prawej, i lewej strony czyli ze wszystkich stron. A ci sąsiedzi, których domek widzisz na zdjeciach, to super sasiedzi a właściwie juz nasi znajomi. Bardzo nam pomogli. Brama garazowa, to pomysl moich chłopaków na tanie zabezpieczenie tymczasowe z bloczków bez zaprawy Prezent superasty i potrzebny przy budowaniu domku- czyt. niezbędnik Gerion bardzo narzekamy na euro, z wiadomych wzgledów .Ty zaplcisz za dachówkę mniej, a ja dachówki nie kupię, bo zabraknie kasy Ps Andrzejko biegne do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Yes, Yes, Yes są łuczki No a " kompromis" bardzo mi się podoba No, no Andrzejko zdjecia mówią same za siebie A widoki z okien...najpiekniejsze, bo Twoje Ps.Pozdrówka dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Mam nadzieję, że nie macie jeszcze dość zdjęć Nie mamy chcemy więcej Fajne łuczki, zapewne spodobają się mojej Żonce również.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Za pocieszanie Anulki nagroda- zdjęcia w albumie obiecane Wprawdzie tylko trzy, ale są, brakuje jeszcze zdjęć stropu z zalanym wianuszkiem ale jeszcze są w aparacie Czy można również pooglądać te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Andrzejka co to za drzwi (firma)? A żebym to ja wiedziała Narazie interesuje mnie tylko wygląd no i cena a ta choć nie mała ale przy 10 tys za okrągłe jest do przyjęcia Może Aga ma rację i jest to firma CAL Zaraz polatam w internecie i poszukam Sasiadów mam po drugiej stronie drogi i z prawej, i lewej strony czyli ze wszystkich stron. A ci sąsiedzi, których domek widzisz na zdjeciach, to super sasiedzi a właściwie juz nasi znajomi. Bardzo nam pomogli. Jakoś wczesniej nie było ich widać na fotkach Dobrze że fajni z nich ludzie To ważne Brama garazowa, to pomysl moich chłopaków na tanie zabezpieczenie tymczasowe z bloczków bez zaprawy Czyli mnie wzrok nie mylił że coś tu nie tak Sprytne twoje chłopy Pozdrówka dla męża Wow dzięki Ucieszy się Opowiadałam mu o tobie O was Fajne łuczki, zapewne spodobają się mojej Żonce również.... To bardzo się cieszę Jeszcze nic straconego u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Za pocieszanie Anulki nagroda- zdjęcia w albumie obiecane Wprawdzie tylko trzy, ale są, brakuje jeszcze zdjęć stropu z zalanym wianuszkiem ale jeszcze są w aparacie Czy można również pooglądać te fotki? Myślę, ze Andrzejka sie nie pogniewa Tytuł albumu "moje miejsce na ziemi" autor- anus02 Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Andrzejko, chłopaki-spryciaki, najpierw zostawili otwór na bramę, a póżniej zamurowali Sasiadów przybywa Obok mnie juz jest nastepny piwniczny wykop i dzisiaj tyczył sie domek, a na dodatek okazało sie, ze to moja znajoma Mój mąż tez śledzi Wasze postępy w budowie i chętnie czyta Twoje wieści z budowy Oj, myslę, że nasze spotkanie niechybnie nadejdzie Paaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts