Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Andrzejko :D :D :D

Jestem pod wrażeniem Twojego domku :o Pięknie rosnie :D

Czy dobrze widzę, że domek rośnie na wzniesieniu? :o

A jaki bedziesz miała strop?

Jak tam inspekcja męza 8) ?

Pozdrawiam :D

Samotna budowniczowa :cry: :roll:

Hej Aniu :p :p :p

Rośnie w tempie umiarkowanym :wink:

Tak jest na wzniesieniu choć do twojej skarpy to mi daleko :wink: :wink: no ale co górka to górka :wink:

Strop bedzie wylewany z gruchy monolityczny 8)

Inspekcja mężą ok tylko nie podobają mu się drzwi garażowe :( Twierdzi że są za wąskie a mi sie wydaje że 2, 40 m to jest ok, zastanawiamy sie czy je poszerzać :-?

Aniu nie smuć się niedługo sobota :wink:

Niech żyją górki :D :D :D

Pytałam sie o strop, bo zastanawiałam sie po co szalunki, ale teraz juz wiem 8)

My poszerzyliśmy wjazd do garażu z 2.40 do 2.60. Myślę, że warto się nad tym zastanowić!

Sobota się zbliża małymi krokami :cry: ale nie ma wyjścia. Zabawa sie skończyła :wink: :roll: Domek zaczęty, trzeba zarobic na resztę- tylko to euro :evil: Mam nadzieję, że w sobotę nie będzie padać deszcz, bo trzeba smarować dysperbitem ile się da :D

Mężowie zazwyczaj maja rację w takich sprawach 8) :wink: :lol:

Mój poszerzył bramę i nawet sie mnie nie zapytał :lol: :-? miał za to mniej do murowania :lol:

Za pocieszanie Anulki :wink: nagroda- zdjęcia w albumie :D obiecane :D

Wprawdzie tylko trzy, ale są, brakuje jeszcze zdjęć stropu z zalanym wianuszkiem :D ale jeszcze są w aparacie :wink:

Aha, gratulki z okazji nabycia cyfrówki :wink: :D

Anulka :p są faktycznie twoje zdjęcia :p

Dzięki :p Bardzo imponująco to wygląda 8)

Nie wiedziałam,że masz tak bliskich sąsiadów :roll: :roll:

Aha, gratulki z okazji nabycia cyfrówki

Dzięki :p , to prezent od męża 8)

Teraz będzie zdjęć u mnie że hej :p

Zastanawia mnie u ciebie zdjęcie pt "reszta" czy to brama garzażowa jest zamurowana czy tylko tak mi się wydaje :-?

Andrzejko zdjątka pooglądałaś :D świetnie :D

Sasiadów mam po drugiej stronie drogi i z prawej, i lewej strony :roll: czyli ze wszystkich stron. A ci sąsiedzi, których domek widzisz na zdjeciach, to super sasiedzi :D a właściwie juz nasi znajomi. Bardzo nam pomogli.

Brama garazowa, to pomysl moich chłopaków :wink: na tanie zabezpieczenie tymczasowe :D z bloczków bez zaprawy :wink: :D

Prezent superasty :D :D :D i potrzebny przy budowaniu domku- czyt. niezbędnik :D

Gerion bardzo narzekamy na euro, z wiadomych wzgledów 8) :wink: .Ty zaplcisz za dachówkę mniej, a ja dachówki nie kupię, bo zabraknie kasy :roll:

Ps Andrzejko biegne do Twojego dziennika :D

Andrzejka co to za drzwi (firma)?

A żebym to ja wiedziała :oops: :oops: :oops: Narazie interesuje mnie tylko wygląd :-? no i cena :-? a ta choć nie mała ale przy 10 tys za okrągłe jest do przyjęcia 8)

Może Aga ma rację i jest to firma CAL :roll: :roll: :roll:

Zaraz polatam w internecie i poszukam 8)

Sasiadów mam po drugiej stronie drogi i z prawej, i lewej strony czyli ze wszystkich stron. A ci sąsiedzi, których domek widzisz na zdjeciach, to super sasiedzi a właściwie juz nasi znajomi. Bardzo nam pomogli.

Jakoś wczesniej nie było ich widać na fotkach :-? Dobrze że fajni z nich ludzie :p To ważne 8)

Brama garazowa, to pomysl moich chłopaków na tanie zabezpieczenie tymczasowe z bloczków bez zaprawy

Czyli mnie wzrok nie mylił że coś tu nie tak 8) :wink: Sprytne twoje chłopy 8)

Pozdrówka dla męża

Wow dzięki :p Ucieszy się :p

Opowiadałam mu o tobie 8) O was :wink:

Fajne łuczki, zapewne spodobają się mojej Żonce również....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To bardzo się cieszę 8) :wink: Jeszcze nic straconego u was :wink: :wink: :wink:

Za pocieszanie Anulki :wink: nagroda- zdjęcia w albumie :D obiecane :D

Wprawdzie tylko trzy, ale są, brakuje jeszcze zdjęć stropu z zalanym wianuszkiem :D ale jeszcze są w aparacie :wink:

Czy można również pooglądać te fotki? :)

Myślę, ze Andrzejka sie nie pogniewa :wink:

Tytuł albumu "moje miejsce na ziemi" autor- anus02 :D

Bardzo proszę :D :D :D

Andrzejko, chłopaki-spryciaki, najpierw zostawili otwór na bramę, a póżniej zamurowali :lol:

Sasiadów przybywa :-? 8) Obok mnie juz jest nastepny piwniczny wykop i dzisiaj tyczył sie domek, a na dodatek okazało sie, ze to moja znajoma 8)

Mój mąż tez śledzi Wasze postępy w budowie i chętnie czyta Twoje wieści z budowy 8) :D

Oj, myslę, że nasze spotkanie niechybnie nadejdzie 8) :D :D

Paaaaaa