ania67 24.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Alfreda, roznice w cenach sa duże. A u nas B-20 kosztuje 250 z dojazdem+ 268 pompa.Różnica to praktycznie przepasc!!! Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Jestem OGŁUSZONA!!! Ciekawe od czego zależy Taaakaaa... rozbiezność cen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.09.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Jestem OGŁUSZONA!!! Ciekawe od czego zależy Taaakaaa... rozbiezność cen??? Myślę, ze od tego że w najbliższej okolicy jest mało takich betoniarni u nas Najbliższa w odległości 50 km ale nie mają pompy a następna to już około 80 km od mojej budowy a więc cenią sie i już No cóz jak ktoś mieszka w takiej okolicy to często za to płaci miedzy innymi taką ceną a sytacji takich jest o wiele więcej bo dużo rzeczy najbliżej to te nieszczęsne 80 km A smarowanie...jedziemy na działkę w wiadomym celu.Na działce stoi zaparkowany samochod teścia A domek... czarny Teść był wczoraj, pojechał do domu-aby nie robic nam kłopotu- i przyjechał dzisiaj nad ranem. Niespodzianka Domek-piwnica został jeszcze raz wysmarowany i połozyliśmy folie na strop-czarną. Nasz domek-piwnica jest cały- oprocz zamurowanego garazy i drzwi-czarny. Zdjecia czarnego domku- wkrotce A to wam niespodziankę zrobił, fajny ten twój teść Na zdjęcia czekam Za pozdrowionka serdeczne dzięki Przypuszczam że do brązowego dachu nietrudno będzie dobrać poszczególne elwmenty wykończenia elewacji. Ale UWAŻAJ!!!!! Alfreda i tego się boję Do tego jak obejżałam jeszcze kilka domków o brązowych dachach to jest brąz i brąz czasmi nieduża różnica w odcieniu a dach wygląda zupełnie inaczej Juz sama nie wiem Myślę cały czas intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Ty bidulko!!!! Nie pamiętałaś pewnie, że w naszym wieku.... , każde takie "akrobacje" muszą być poprzedzone rozgrzewką...... Ale na szczęście, na zadrapaniach się skończyło. Ciekawi mnie jeszcze jak namówiłaś swojego syna, żeby pozował do zdjęć. Moi zawsze uciekają w takich sytuacjach, bardzo nie lubią fotografowania. Myślałam, że przynajmniej na ostatnim zdjęciu Ciebie zobaczę....przynajmniej te obdarte części ciała.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 26.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Coś z tą niedzielą nie tak, prawda? Ty miałaś lądowanie awaryjne, a mi przy czyszczeniu desek tak się noga złożyła, że ledwo (wyjąc z bólu) ją wyprostowałem...starość nie radość Szkoda łokci i fotek, mam nadzieję, że na Wybory dotarłaś? To przerażające jak mało ludzi stać na to, by poświęcić pół godziny raz na cztery lata ... Co do betonu - faktycznie dość słono, ja za B20 płaciłem 213zł, no ale się dogadałem na 7% VAT. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Andrzejko, dobrze ze nic poważniejszego sie Tobie nie stało. A zdjęć to fakt, szkoda Pozdrówka Ps. Podoba mi sę Twoja okolica i widoczki, bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.09.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Co do betonu - faktycznie dość słono, ja za B20 płaciłem 213zł, no ale się dogadałem na 7% VAT. I w związku z tym będziemy lac ręcznie a nie z gruchy Prawdopodobnie w sobotę ale w czy w tą Policzyłam, że zaoszczędzimy na tym ok 1000 PLN Trzeba będzie nakręcić 100 betoniarek betonu ale cóż jak kasy brakuje Jakoś damy radę Podoba mi sę Twoja okolica i widoczki, bardzo ładnie Ciesze się bardzo A co do upadku to dopiero dziś czuję te stłuczenia kończyn dolnych i górnych Jak to mówią stara a ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No, no kaskader w Forum! A tak poważnie, to pilnuj zdrowia kobito, bo to największy skarb. A zdjęcia ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.09.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Szkoda że skasowalaś to zdjęcie w" locie" Podobnież te są najlepsze, te z tzw. zaskoczenia!! ( zeskoczenia) A tak poważnie to się pilnuj i nie szarżuj!!! No bo kto będzie budowy doglądal, a później na forum relacjonował???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.09.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Matko co Ci strzeliło do głowy?? Ja bardzo lubię oglądać zdjęcia ale nie wymagam aż takiego poświęcenia andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Hej hej Andrzejko jak tam łapki i nóżki : mam nadzieję, ze ok. Co tam 100 betoniarek jak kasa zaoszczędzona w kieszeni Pewnie, że dacie radę Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.09.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No, no kaskader w Forum! Marny chyba ze mnie kaskader jak z rusztowania zeskoczyc nie potrafię Szkoda że skasowalaś to zdjęcie w" locie" Też bardzo żałuję tego zdjęcia Matko co Ci strzeliło do głowy?? Ja bardzo lubię oglądać zdjęcia ale nie wymagam aż takiego poświęcenia andrzejko A żeby to człowiek mógł kontrolować wszystko co mu strzeli do głowy to byłoby chyba zbyt nudno zeby wszystko było przemyślane i zaplanowane Tak bardzo chciałam pokazać wam moja budowę z góry a tu nici Ale wczoraj zrobiłam sobie spacer po scianach co prawda na zewnętrzne nie doszłam bo strach mnie obleciał ale po działowych chodziłam a co Widoki piękne mam Warto Hej hej Andrzejko jak tam łapki i nóżki : mam nadzieję, ze ok. , Nie jest żle ale poobijana jestem cała, nie wiem jak tak można było wyrżnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Andrzejko, niezłe akrobacje wyczyniasz moja miła . Całe szczęście, że nic złego Ci sie nie stało. Czy jutro zalewacie strop? Trzymam kciuki żeby pogoda u Ciebie dopisała, bo u nas deszcz i straaaasznie ponuro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Czy jutro zalewacie strop? Trzymam kciuki żeby pogoda u Ciebie dopisała, bo u nas deszcz i straaaasznie ponuro . Niestety nie jutro U nas też pogoda nie jest zbyt łaskawa oststnimi czasy dla budujących i trochę opóźnienia będzie Pewnie w przyszłym tygodniu zalejemy jak deszcze nie będa lały Ale dziś już spacerowałam po swoim poddaszu Co prawda bez dachu ale i tak duża radocha była. Widoki wspaniałe i powierzchnia wydaje sie być całkiem nie mała Ogólnie bardzo mi sie podoba W salonie zalało po nocnym deszczu posadzkę i stoją teraz kałuże Mam kilka nowych fotek ale koputer w domu padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 No jak Ty chodzisz po poddaszu bez stropu to ja się nie dziwię późniejszym akrobacjom Zwłaszcza po deszczu... Szkoda, że nie zdążyliście w zeszłym tygodniu ze stropem, to teraz byście mieli podlewanie stropu za darmo. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.10.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 No jak Ty chodzisz po poddaszu bez stropu to ja się nie dziwię późniejszym akrobacjom Zwłaszcza po deszczu... Szkoda, że nie zdążyliście w zeszłym tygodniu ze stropem, to teraz byście mieli podlewanie stropu za darmo. pozdrawiam Gerion Nie mogłabym przeciez odpuścić sobie takiej przyjemności Musze wszystko widziec i dokładnie zmierzyć czy gra A warto nawet dla frajdy się wdrapać SZkoda, wielka szkoda no ale cóz tak to już bywa Teraz mamy za darmo polewanie szalunków żeby się nie rozpadły od czekania na beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.10.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Po zdjęciach wnioskuję że..TY DALEJ ŁAZISZ PO NIEZABEZPIECZONYCH PODDASZACH!!!! Żadnej nauczki ani wyciągniętych wniosków!!! Ale w sumie jestem w stanie zrozumieć..Te emocje, adrenalinka i zwykła RADOŚĆ!!! To motywuje i cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.10.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Bardzo fajne fotki andrzejko tylko uważaj na siebie chodząc po tych ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 02.10.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Za pocieszanie Anulki nagroda- zdjęcia w albumie obiecane Wprawdzie tylko trzy, ale są, brakuje jeszcze zdjęć stropu z zalanym wianuszkiem ale jeszcze są w aparacie Czy można również pooglądać te fotki? Myślę, ze Andrzejka sie nie pogniewa Tytuł albumu "moje miejsce na ziemi" autor- anus02 Bardzo proszę Zdjęcia obejrzałem Poproszę o więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Andzejko, wcale sie Tobie nie dziwię. Też wchodzę wszędzie, bo ciekawość mnie zżera. Trzymam kciuki za jak najszybsze wylanie stropu. Na te deski pójdzie jeszcze stal? Bo ja znam się tylko na terivie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts