Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem OGŁUSZONA!!! Ciekawe od czego zależy Taaakaaa... rozbiezność cen??? :o :o

Myślę, ze od tego że w najbliższej okolicy jest mało takich betoniarni u nas :(

Najbliższa w odległości 50 km ale nie mają pompy :-? a następna to już około 80 km od mojej budowy a więc cenią sie i już :(

No cóz jak ktoś mieszka w takiej okolicy to często za to płaci miedzy innymi taką ceną a sytacji takich jest o wiele więcej bo dużo rzeczy najbliżej to te nieszczęsne 80 km :(

A smarowanie...jedziemy na działkę w wiadomym celu.Na działce stoi zaparkowany samochod teścia A domek... czarny Teść był wczoraj, pojechał do domu-aby nie robic nam kłopotu- i przyjechał dzisiaj nad ranem. Niespodzianka Domek-piwnica został jeszcze raz wysmarowany i połozyliśmy folie na strop-czarną. Nasz domek-piwnica jest cały- oprocz zamurowanego garazy i drzwi-czarny.

Zdjecia czarnego domku- wkrotce

A to wam niespodziankę zrobił, fajny ten twój teść :p

Na zdjęcia czekam 8) 8)

Za pozdrowionka serdeczne dzięki :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Przypuszczam że do brązowego dachu nietrudno będzie dobrać poszczególne elwmenty wykończenia elewacji. Ale UWAŻAJ!!!!!

Alfreda i tego się boję :( Do tego jak obejżałam jeszcze kilka domków o brązowych dachach to :-? :-? :-? jest brąz i brąz czasmi nieduża różnica w odcieniu a dach wygląda zupełnie inaczej :-? :-? :-?

Juz sama nie wiem :-? :-? :-?

Myślę cały czas intensywnie :roll: :roll: :-?

Ty bidulko!!!!

Nie pamiętałaś pewnie, że w naszym wieku.... :oops: , każde takie "akrobacje" muszą być poprzedzone rozgrzewką......

Ale na szczęście, na zadrapaniach się skończyło.

Ciekawi mnie jeszcze jak namówiłaś swojego syna, żeby pozował do zdjęć. Moi zawsze uciekają w takich sytuacjach, bardzo nie lubią fotografowania.

Myślałam, że przynajmniej na ostatnim zdjęciu Ciebie zobaczę....przynajmniej te obdarte części ciała.... :oops: :lol:

Pozdrawiam :D

Coś z tą niedzielą nie tak, prawda? ;-)

Ty miałaś lądowanie awaryjne, a mi przy czyszczeniu desek tak się noga złożyła, że ledwo (wyjąc z bólu) ją wyprostowałem...starość nie radość ;-)

Szkoda łokci i fotek, mam nadzieję, że na Wybory dotarłaś? To przerażające jak mało ludzi stać na to, by poświęcić pół godziny raz na cztery lata ...

Co do betonu - faktycznie dość słono, ja za B20 płaciłem 213zł, no ale się dogadałem na 7% VAT.

pozdrawiam

Gerion

Co do betonu - faktycznie dość słono, ja za B20 płaciłem 213zł, no ale się dogadałem na 7% VAT.

I w związku z tym będziemy lac ręcznie a nie z gruchy :-? :-?

Prawdopodobnie w sobotę ale w czy w tą :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Policzyłam, że zaoszczędzimy na tym ok 1000 PLN :-?

Trzeba będzie nakręcić 100 betoniarek betonu ale cóż jak kasy brakuje :-? :-? :-?

Jakoś damy radę 8)

Podoba mi sę Twoja okolica i widoczki, bardzo ładnie

Ciesze się bardzo :p :p :p :p

A co do upadku to dopiero dziś czuję te stłuczenia kończyn dolnych i górnych :-? :( :(

Jak to mówią stara a ....................... :wink: :wink: :wink:

No, no kaskader w Forum!

Marny chyba ze mnie kaskader jak z rusztowania zeskoczyc nie potrafię :cry: :cry: :cry: :cry:

Szkoda że skasowalaś to zdjęcie w" locie"

Też bardzo żałuję tego zdjęcia :cry: :cry:

Matko co Ci strzeliło do głowy??

Ja bardzo lubię oglądać zdjęcia ale nie wymagam aż takiego poświęcenia andrzejko

A żeby to człowiek mógł kontrolować wszystko co mu strzeli do głowy :roll: :roll: :roll: to byłoby chyba zbyt nudno zeby wszystko było przemyślane i zaplanowane :-? :-? :-?

Tak bardzo chciałam pokazać wam moja budowę z góry a tu nici :-? :-?

Ale wczoraj zrobiłam sobie spacer po scianach co prawda na zewnętrzne nie doszłam bo strach mnie obleciał ale po działowych chodziłam :-? a co 8)

Widoki piękne mam :p Warto 8)

Hej hej Andrzejko jak tam łapki i nóżki : mam nadzieję, ze ok.
,

Nie jest żle ale poobijana jestem cała, nie wiem jak tak można było wyrżnąc :-? :-?

:roll: :roll: :roll:

Czy jutro zalewacie strop? Trzymam kciuki żeby pogoda u Ciebie dopisała, bo u nas deszcz i straaaasznie ponuro :( :( :( .

Niestety nie jutro :cry: :cry: :cry:

U nas też pogoda nie jest zbyt łaskawa oststnimi czasy dla budujących i trochę opóźnienia będzie :cry: Pewnie w przyszłym tygodniu zalejemy jak deszcze nie będa lały :-?

Ale dziś już spacerowałam po swoim poddaszu :p Co prawda bez dachu ale i tak duża radocha była. Widoki wspaniałe i powierzchnia wydaje sie być całkiem nie mała 8) Ogólnie bardzo mi sie podoba 8)

W salonie zalało po nocnym deszczu posadzkę i stoją teraz kałuże :(

Mam kilka nowych fotek ale koputer w domu padł :cry: :cry: :cry: :cry:

No jak Ty chodzisz po poddaszu bez stropu to ja się nie dziwię późniejszym akrobacjom ;-) Zwłaszcza po deszczu...

Szkoda, że nie zdążyliście w zeszłym tygodniu ze stropem, to teraz byście mieli podlewanie stropu za darmo.

pozdrawiam

Gerion

Nie mogłabym przeciez odpuścić sobie takiej przyjemności :-?

Musze wszystko widziec i dokładnie zmierzyć czy gra :-?

A warto nawet dla frajdy się wdrapać 8)

SZkoda, wielka szkoda no ale cóz tak to już bywa :-? :(

Teraz mamy za darmo polewanie szalunków :( :wink: żeby się nie rozpadły od czekania na beton :wink: 8)

Za pocieszanie Anulki :wink: nagroda- zdjęcia w albumie :D obiecane :D

Wprawdzie tylko trzy, ale są, brakuje jeszcze zdjęć stropu z zalanym wianuszkiem :D ale jeszcze są w aparacie :wink:

Czy można również pooglądać te fotki? :)

Myślę, ze Andrzejka sie nie pogniewa :wink:

Tytuł albumu "moje miejsce na ziemi" autor- anus02 :D

Bardzo proszę :D :D :D

Zdjęcia obejrzałem 8) Poproszę o więcej. :p

Pozdrawiam