andrzejka 03.10.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Po zdjęciach wnioskuję że..TY DALEJ ŁAZISZ PO NIEZABEZPIECZONYCH PODDASZACH!!!! Żadnej nauczki ani wyciągniętych wniosków!!! Ale w sumie jestem w stanie zrozumieć..Te emocje, adrenalinka i zwykła RADOŚĆ!!! To motywuje i cieszy . Alfreda dzięki ogromne za zrozumienie Jednak budującego tylko taki zrozumie Moi znajomi mają mnie za trochę nawiedzoną w temacie budowlanym Ale ja wiem swoje Zdjęcia obejrzałem Poproszę o więcej. Ja równiez prosze o wiecej Na te deski pójdzie jeszcze stal? Bo ja znam się tylko na terivie.... Tak pójdzie jescze stali co nie miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Udanej pogody i jeszcze bardziej udanego stropu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Udanej pogody i jeszcze bardziej udanego stropu! Narazie nie dziękuję by nie zapeszyć Podziękuję jak już będzie po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 A my czekamy na zdjecia z kolejnego etapu budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Andrzejka ja napisze tylko jedno trzymam kciukasy I jeszcze dodam że bardzo się cieszę z Twoich postępów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.10.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 wiesz tak sobie przegladam Twój dziennik i dochodzę do wniosku, że przecież nie tak dawno u mnie było dokładnie tak samo...ale to szybko idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.10.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Hej Andrzejko Mam nadzieję, że pogoda dopisze i w tym tygodniu powiedzie się akcja-STROP A sosenki w salonie, no cóż niedługo święta i będzie można przystroić drzewka. Twoje zdjątka obejrzałam-ładne A moje będą w najblizszym czasie Pozdrawiam ps ja tez uwielbiam tematy budowlane i moge gadać i gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Za kciukasy dziękuję - nie dziekuję Aniu dawno cię tu nie było chyba na forum Co u ciebie słychać A moje będą w najblizszym czasie Już nie mogę sie doczekaĆ wiesz tak sobie przegladam Twój dziennik i dochodzę do wniosku, że przecież nie tak dawno u mnie było dokładnie tak samo...ale to szybko idzie! pewnie inaczej to wygląda jak juz możesz mieszkac Dla mnie to się wydaje strasznie odległe Ale cóż żyie składa sie z czekania Podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.10.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Byłam Mój mąż niespodziewanie w czwartek zawital i pojechał wczoraj Troche się u mnie działo We wtorek zadzwoniła moja sąsiadka i powiedziała, że ktoś kręcił się na naszej budowie, zaglądał w okna Sąsiad poszedł sprawdzić gostka, a gostek w nogi No to kto to był i dlaczego uciekał Zlodziej!!! Pojechałam ok 19.00 obadać co i jak. podjechałam i mój domek do połowy biały czyt. styropian Zapomniałam o złodzieju z radości. Bo oto mój Teść, okazało sie z męża bratem,postanowili znowu zadziałać jako niewidzialna łapka.Nawet ścianę pod tarasem ofoliowali i podsypali ziemią. W piątek wstwiliśmy żelazne drzwiRobimy też dołki pod ogrodzenie z siatki leśnej-koniec z bezkarnym łażenie złodziejaszków, psów i innej zwierzyny Podsypywanie fundamentu w toku. W piątek byli też panowie od prądu i mierzyli, i wbijali czerwone kołeczki. BEDZIE PRĄD tra, la la Wczoraj kuzynka obiecała mi kwiatki i będe sadzić je w ogródeczku-jak ja to uwielbiam Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.10.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Widzę Andrzejko, ze u Ciebie juz prawie gotowy strop!Czy w tym roku planujecie zadaszyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Mam taką nadzieję Jestemy umówieni na koniec października na krycie dachu Co do stropu to sprawdzałam dziś dokładnie Możńa tańczyć z podskokami i przytupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.10.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No, no Andrzejko mozna powiedzieć,że to pierwszy dach.Super uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No wspaniałe a do tego ta powierzchnia wydaje mi sie tak ogromna że szok Pewnie to wrażenie się skończy jak dach powstanie ale teraz jest super Żeby to było lato to można by wspaniale się opalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.10.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 opalać w paski hi, hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 opalać w paski hi, hi, hi czemu w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.10.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No pomyślałam sobie, że belki a między nimi szczelinki.....co ja gadam Zdecydowanie wole rozmawiac niz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 04.10.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 To lubię .... ZDJĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.10.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 opalać w paski hi, hi, hi czemu w paski no tak teraz jarzę przecież można opalać sie na stropie Leżąc na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 opalać w paski hi, hi, hi czemu w paski no tak teraz jarzę przecież można opalać sie na stropie Leżąc na nim Tak jest chodziło o opalanki na stropie a raczej na deskach przygotowanych do zalania stropu Tylko szkoda, że nastały chłody jesienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.10.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Oby tylko nie padało U nas dzisiaj swieciło słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts