Aga J.G 04.10.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Andrzejka jak fajnie u Ciebie widze że prace idą do przodu w bardzo szybkim tempie oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Dobrze, że ta historia z prętami tak się zakończyła, bo szkoda by było płacić podwójnie za to samo.Potwierdza to tylko fakt, że nikomu nie można wierzyć, wszystko trzeba sprawdzać po pięć razy, nawet takie rzeczy o których byś nie pomyślała, że trzeba sprawdzać. Jednak budowanie, to droga przez mękę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.10.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Jednak budowanie, to droga przez mękę.... A ilu świadomie albo i nie tę mękę wybiera Bo na końcu tej męki jest cos bardzo bardzo pięknego Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.10.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 JEJKU!! TO TRZYMAM KCIUKASY!! Strop to wazna rzecz i trudna... Mam nadzieję że przejdzie bezboleśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.10.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Powodzonka, idziemy prawie łeb w łeb, będę trzymać kciuki za dobrą pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Powodzonka na jutrzejszy dzień i dużo, duuużo słoneczka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.10.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Trzymam kciuki!!!! U nas slicznie - mam nadzieję, że u Ciebie Andrzejko też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 DZięki wielkie Pogoda jest superancka, słoneczko świeci Na budowie jeszcze nie dziś nie byłam ale jak nikt nie dzwoni i nie alarmuje to chyba dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.10.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 U nas też przepiękne słoneczko A ja dzisiaj nie pojadę na działkę ech A tam zmiany, których nie widziałam jeszcze... ogrodzenie z siatki, wprawdzie leśnej, ale dobre i to No i robi się prąd A brak wiadomości, to dobre wiadomości Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Andrzejka trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Andrzejka nie martw się będzie dobrze Zalejecie resztę w poniedziałek i po kłopocie Miło poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Dzięki Aga Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.10.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Andrzejko z niecierpliwoscią czekałam na wieści o Twoim stropie Nie zamartwiaj się Głowa do góry W poniedzialek wieczorem będziesz pisać, że juz po wszystkim No, nareszczie wiem, jak wyglądasz Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 08.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Zdaje sobie sprawę ze to irytujące ale..Tak na spokojnie... Dni są juz krótsze niż latem, to i ciągłość prac mniejsza Po mimo problemów(żwir, dojazd itp.) zrobiliście bardzo dużo- Nie problem zalać stro w jeden dzień przy betonie przemysłowym z pompą ... W poniedziałek majstry dokończą dzieło i w piątek zapomnisz o problemie..pojawią się nowe zagwozdki do rozwiązania.... Zaoszczędzisz trochę kasy..Masz np. drzwi zwenętrzne " za darmo" Pogoda sprzyja ( pomimo kalendarza ) mógł pdać deszcz, wiać wiatr i inne atrakcje i nie zrobili by 1/3 całości... Reasumując wszystkie za i przeciw-" ZA" ..jest zdecydowanie więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.10.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 dlaczego nie wzieliście gruchy z pompą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.10.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 W poniedzialek wieczorem będziesz pisać, że juz po wszystkim No, nareszczie wiem, jak wyglądasz Mam taką nadzieję Aniu A ja dzisiaj nie pojadę na działkę ech A tam zmiany, których nie widziałam jeszcze... ogrodzenie z siatki, wprawdzie leśnej, ale dobre i to No i robi się prąd Ogrodzenie to wazna rzecz tym bardziej po tych wizytach Prąd się robi Fajno Zaoszczędzisz trochę kasy..Masz np. drzwi zwenętrzne " za darmo" Pogoda sprzyja ( pomimo kalendarza ) mógł pdać deszcz, wiać wiatr i inne atrakcje i nie zrobili by 1/3 całości... Alfreda te argumenty najbardziej do mnie przemawiaja Dzięki za wyliczankę, może i masz trochę racji kobieto dlaczego nie wzieliście gruchy z pompą?? Ze względów fonansowych Za gruchę zapłaciłabym 4000 zł za sam beton, do tego pompa 1000-1500 złociaków zależy od czasu, najbliższa betoniarnia jest porawie 80 km od mojej budowy A tak, cement 2000 zł, zwir 600 zł, wsparcie w ludziach 300 zł-łacznie z jedzeniem a więc rachunek jest prosty Chociaż w pewnych momentach to bardzo żałowałam tego skąpstwa No ale pieniądz się skończył już teraz ba nawet brakuje na ostatnią fakturę, a dach cały czas przede mną No i majstrowi nie wszystko przeciez zapłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 09.10.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Za gruchę zapłaciłabym 4000 zł za sam beton, do tego pompa 1000-1500 złociaków zależy od czasu, najbliższa betoniarnia jest porawie 80 km od mojej budowy O rany . To faktycznie współczuje. Ceny, które podajesz są po prostu przerażające. U mnie grucha + pompa będzie kosztować mniej więcej połowe samej gruchy u Ciebie . Przy Twoich cenach tez bym pewnie krecil na budowie. Ale tak jak pisze alfreda - glowa poboli jeszcze pare dni a potem bedziesz sie tylko smiac z tego - ja np. mam teraz bolaczke z kominem, ale wiem, ze ostatecznie wyjdzie ok - i u Ciebie ze stropem tez tak bedzie! ps. zostawialas jakies przepusty w stropie (na kanalize, wode, prad, rury do ogrzewania kominkowego, itp.)? Pytam, bo u mnie wylewanie w przyszlym tygodniu najpewniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.10.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Andrzejko, to nie skąpstwo, ale oszczędność! Tak sie wydaje, że to "tylko" np 1000 więcej. Ale przez całą budowę nazbiera się niezła sumka "Wszystko mija, nawet najdłuzsza żmija" Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Andrzejka skapstwo to by było gyby różnica wynosila 200 zł., wtedy można się zastanawiać i nawet za wygodę dopłacić te 2 stówki ale gdy różnice idą w tysiącach to już nie jest skąpstwo tylko oszczędnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts