andrzejka 09.10.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 ps. zostawialas jakies przepusty w stropie (na kanalize, wode, prad, rury do ogrzewania kominkowego, itp.)? Pytam, bo u mnie wylewanie w przyszlym tygodniu najpewniej.... Zostawiłam przepust ale tylko na kanalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.10.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Andrzejko, nie mogę wejść do Twojego dziennika, więc staram się poskładać sobie do kupy komentarze i wywnioskowac co u Ciebie. Co do skąpstwa to zgadzam się z przedmówcami. 1000zł to KUUUPA kasy. A jeśli chodz i przepusty to się nie martw. Wszystko da się zrobić po wylaniu stropu - no chyba że Ty masz monolityczny..Pozdrowienia serdeczneAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Andrzejko, bardzo mi przykro, że tak się porobiło i przez to masz taki nastrój...Nie martw się. Niedługo zapomnisz, że były jakieś problemy ze stropem. A powiem Ci, że drzwi sobie upatrzyłaś przepiękne! O takich marzyłam Będzie wszystko dobrze, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniamania 09.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witaj Andrzejko!Podziwiam Cię za kierownikowanie budową Twojej Marysi.Ja swoją buduję z ekipą i wydawało mi się że kosztuje mnie to tyle emocji ale w porównaniu z decyzjami ktore Ty podejmujejesz ,moje problemy są niczym.Co prawda nie wiem jak dalej bedzie z forsą bo po zakonczeniu stanu surowego otwartego (i zabiciu otworów dechami)kupka z oszczędnosciami zmalała prawie do zera,no ale przeciez jest jeszcze zima i mieszkanko do sprzedania.....Jeszcze raz wyrazy uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 09.10.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Andrzejko, jak miło cię zobaczyć i twoje pociechy (ja też mam chłopca i dziewczynkę !) głowa do góry, będzie dobrze bo tak być musi ! zobaczysz niedługo wejdziesz na swój strop (jak ja dzisiaj u siebie uczyniłam) i będziesz podziwiać okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Andrzejko nie martw się...nie takie rzeczy wyskakują podczas całego procesu budowy...jak się coś postanowiło to już nie pora żałować...tylko tak robić żeby było dobrze...trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Cześć! Nareszcie wiem, jak wygladasz! W końcu się ujawniłaś! Teraz dużo fajniej będzie mi pisać. Już się nie dziwię, że wspinasz się po rusztowaniach.....Widać po figurze, że jesteś wysportowana! Tylko jakim cudem spadłaś???? Pewnie przez ten apatat trzymany w ręku.... A co do stropu, to mam nadzieję, że dzisiaj prace zostaną zakończone. I 1000 zł w kieszeni! A o problemach szybko zapomnisz! Aha, dzieciaczki tez słodkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.10.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Przepustami się nie łam - sam tymi ręcami kułem w betonie B20 (zbrojonym) i wiem że każdy przepust można zrobić później.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Dzięki za wsparcie duchowe wszystkim Wszystko da się zrobić po wylaniu stropu - no chyba że Ty masz monolityczny Niestety Agnes ja właśnie mam monolit A powiem Ci, że drzwi sobie upatrzyłaś przepiękne! O takich marzyłam Jagna bardzo się cieszę, ze ci sie poobaja Podziwiam Cię za kierownikowanie budową Twojej Marysi Witaj Aniumaniu w moich skromnych progach Jakie tam kierownikowanie, po prostu pilnowanie swego Gdybym była bogata jabi dyby dam to nie kierownikowałabym tam jak miło cię zobaczyć i twoje pociechy (ja też mam chłopca i dziewczynkę !) Pontypendy nie ma to jak parka Co do chodzenia po stropie to narazie mam opory psycghologiczne czy aby wytrzyma ...jak się coś postanowiło to już nie pora żałować...tylko tak robić żeby było dobrze... Mądre słowa doswiadczonej budowniczej Nareszcie wiem, jak wygladasz! W końcu się ujawniłaś! Teraz dużo fajniej będzie mi pisać. Już się nie dziwię, że wspinasz się po rusztowaniach.....Widać po figurze, że jesteś wysportowana! Zaba specjalnie dla ciebie się ujawniłam ha ha ja wysportowana to byłam kiedyś teraz to jakieś marne resztki tego zostały i pewnie stąd ten upadek Niestety wiem że każdy przepust można zrobić później.... Bogus dzięki za pocieszenie Odnośnie stropu Wczoraj skończyli i dojrzewa w jesiennym słońcu mam nadzieję, że jakoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Andrzejka to niech dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.10.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 oooo, jak dobrze, ze już po stropie tzn po kłopocie ze stropem Następny krok ku wlasnemu domkowi do przodu Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 oooo, jak dobrze, ze już po stropie tzn po kłopocie ze stropem Następny krok ku wlasnemu domkowi do przodu Jak to mówią małymi kroczkami do przodu Przydałyby sie czasami siedmio milowe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 14.10.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Andrzejka, gratulacje z powodu stropu Kolejny etap już za Tobą... W ogóle domek prezentuje się bardzo ładnie I dzieci też bardzo udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Andrzejko, super prezentuje się domek ze stropem, a najbardziej podobają mi się te dwa małe, półokrągłe okienka. Co tam będzie? Cieszę się także, iż wreszcie wiem jak wyglądasz - super Babka z Ciebie , a Dzieciaczki masz wspaniałe . Trzymam kciuki za dalsze prace - niby idzie pomału, ale do przodu, a to najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.10.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Andrzejka gratulki stropu Trzymam kciukasy za ścianki kolankowe I dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.10.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Hej Andrzejko Trudne chwile za Tobą, a teraz masz już "dach nad glową" I pora na następny etap - kolankowy Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Dzięki dziewczyny najbardziej podobają mi się te dwa małe, półokrągłe okienka. Co tam będzie? Sonika za jednym okienkiem będzie łazienka a za drugim schody na poddasze I pora na następny etap - kolankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Etap stropowy minął! To już jesteś w domu Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.10.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 To już jesteś w domu Sercem i myślami to już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Śliczne te okienka i wcale nie są kiczowate - no coś Ty , no chyba że wieżyczki też będziesz miała , ale jakoś w to nie wierzę . A będą się otwierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts