Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko, nie mogę wejść do Twojego dziennika, więc staram się poskładać sobie do kupy komentarze i wywnioskowac co u Ciebie. Co do skąpstwa to zgadzam się z przedmówcami. 1000zł to KUUUPA kasy. A jeśli chodz i przepusty to się nie martw. Wszystko da się zrobić po wylaniu stropu - no chyba że Ty masz monolityczny..

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

Andrzejko, bardzo mi przykro, że tak się porobiło i przez to masz taki nastrój...Nie martw się. Niedługo zapomnisz, że były jakieś problemy ze stropem. A powiem Ci, że drzwi sobie upatrzyłaś przepiękne! O takich marzyłam :p Będzie wszystko dobrze, zobaczysz.

Witaj Andrzejko!Podziwiam Cię za kierownikowanie budową Twojej Marysi.Ja swoją buduję z ekipą i wydawało mi się że kosztuje mnie to tyle emocji ale w porównaniu z decyzjami ktore Ty podejmujejesz ,moje problemy są niczym.Co prawda nie wiem jak dalej bedzie z forsą bo po zakonczeniu stanu surowego otwartego (i zabiciu otworów dechami)kupka z oszczędnosciami zmalała prawie do zera,no ale przeciez jest jeszcze zima i mieszkanko do sprzedania.....Jeszcze raz wyrazy uznania

Cześć! :D

Nareszcie wiem, jak wygladasz! W końcu się ujawniłaś! Teraz dużo fajniej będzie mi pisać. Już się nie dziwię, że wspinasz się po rusztowaniach.....Widać po figurze, że jesteś wysportowana! :wink:

Tylko jakim cudem spadłaś???? :-? Pewnie przez ten apatat trzymany w ręku....

A co do stropu, to mam nadzieję, że dzisiaj prace zostaną zakończone. I 1000 zł w kieszeni! A o problemach szybko zapomnisz!

Aha, dzieciaczki tez słodkie!

Dzięki za wsparcie duchowe wszystkim 8)

Wszystko da się zrobić po wylaniu stropu - no chyba że Ty masz monolityczny

Niestety Agnes ja właśnie mam monolit :( :-?

A powiem Ci, że drzwi sobie upatrzyłaś przepiękne! O takich marzyłam

Jagna bardzo się cieszę, ze ci sie poobaja 8)

Podziwiam Cię za kierownikowanie budową Twojej Marysi

Witaj Aniumaniu w moich skromnych progach 8) :p

Jakie tam kierownikowanie, po prostu pilnowanie swego 8) Gdybym była bogata jabi dyby dam :roll: to nie kierownikowałabym tam :wink:

jak miło cię zobaczyć i twoje pociechy (ja też mam chłopca i dziewczynkę !)

Pontypendy nie ma to jak parka :wink:

Co do chodzenia po stropie to narazie mam opory psycghologiczne :-? czy aby wytrzyma :-? :roll:

...jak się coś postanowiło to już nie pora żałować...tylko tak robić żeby było dobrze...

Mądre słowa doswiadczonej budowniczej :p

Nareszcie wiem, jak wygladasz! W końcu się ujawniłaś! Teraz dużo fajniej będzie mi pisać. Już się nie dziwię, że wspinasz się po rusztowaniach.....Widać po figurze, że jesteś wysportowana!

Zaba specjalnie dla ciebie się ujawniłam 8) :wink:

ha ha :lol: :lol: :lol: ja wysportowana to byłam kiedyś teraz to jakieś marne resztki tego zostały i pewnie stąd ten upadek :-? Niestety :wink:

wiem że każdy przepust można zrobić później....

Bogus dzięki za pocieszenie 8)

Odnośnie stropu :-? Wczoraj skończyli i dojrzewa w jesiennym słońcu 8)

mam nadzieję, że jakoś będzie 8)

Andrzejko,

super prezentuje się domek ze stropem, a najbardziej podobają mi się te dwa małe, półokrągłe okienka. Co tam będzie?

Cieszę się także, iż wreszcie wiem jak wyglądasz :D :D - super Babka z Ciebie :D :D :D , a Dzieciaczki masz wspaniałe :D :D :D .

Trzymam kciuki za dalsze prace - niby idzie pomału, ale do przodu, a to najważniejsze :D :D .