andrzejka 24.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Zapewniam, że "nagi komin" tez potrafi być piekny Jako milosniczka widoków wszelakich nie moge inaczej rzec- widok z sypialni przecudny Ps. w albumiku są nowe zdjęcia Dzięki A albumik jak tylko wrócę do domku z przyjemnością pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.10.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Andrzejka-komin piękny,smukły jak topola-nawet jeżeli w negliżu. A widok z sypialni jak marzenie. Trzymam cały czas kciuki.Będzie ok-aby do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.10.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ps. w albumiku są nowe zdjęcia Aniu super fotki Masz piękne miejsce na dom No i solidne przyziemie - jak mawia moja przyszła sąsiadka na podpiwniczenie wysokie A co do konika polnego to u mnie też podobny skikałał po budowie Kasia64 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Dzieki Andrzejko za mile słowa Te zdjecia nie sa juz niestety aktualne Aktualnych brak, bo aparat w reklamacji. A duzo sie zmienilo Juz nie ma głębokiego dołu wokól ścian, "troche zasypalismy", do tej pory weszło 8 wywrotek po 20 ton.Mamy ogrodzoną działkę z trzech stron siatką lesną(czwarta strona+ brama w przyszłosci, moze niedalekiej). No i bardzo ważne- posiadamy piekna, biała skrzyneczkę z energetyki( niestety nie dostaliśmy jej w prezencie) Zdjęcia zrobie po odebraniu aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.10.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 hej Andrzejka, w końcu dotarłam do Twojego dziennika. Domek jest super ( z tego samego biura projektowego co mój ). Z rodziną to ... jak już wiesz , proponuję za Gerionem - szczera rozmowa powinna pomóc a jak nie... U mnie też była taka sytuacja, co prawda nie z rodziną. Szczera rozmowa niewiele pomogła, ale przynajmniej ja wiem, że postąpiłam zgodnie ze swoim sumieniem. Ja zaczynałam w tym samym czasie co Ty, rok wcześniej. Blachodachówkę zaczęli układać w drugiej połowie listopada, skończyli w styczniu - na drugi dzień sypnął śnieg i złapał mróz - jakoś się udało. Myślę, że nie powinnaś się zamartwiać - to i tak nie pomoże a jak sama na pewno wiesz jest bardzo męczące. Szkoda pozytywnej energii, jeszcze będzie bardzo potrzebna . Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się udało. A zielonego krona wklejam jutro Trzymaj się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.10.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 do tej pory weszło 8 wywrotek po 20 ton Nie dosyć że na wielkiej górze - jak dla mnie bo u mnie niziny głównie to jeszcze dowozicie ziemi aż tyle Ale tak na serio to imponująco wyglądały te góry piachu Skrzyneczki gratuluję bo to ważna rzecz A co z aparatem czyżby nadmierna eksploatacja tylko jak tak to mało co nam z tego pokazałaś ale i tak sie cieszę z tego co pokazałaś No cóż nie mam wyjścia czekam na nowe aktualne fotki Mbp dzięki Na krona czekam z niecierpliwością Co do rodziny to narazie mąż przejął dowodzenie i rozmowy szczerej nie było ale prace jakoś idą i jeszcze mam nadzieję, ze może zdążymy Co do zamartwiania to może i masz rację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 24.10.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 No, czyli z przygodami, ale najwazniejsze ze do przodu! . Trzymajmy kciuki za jutrzejsza pogode (podobno ma padac) - tak zeby u Ciebie prace mogly isc do przodu, a u mnie zeby swiezo wylanego stropu nie zniszczylo . A komin wentylacyjny - super!! Ostatni bloczek jest po prostu bezkonkurencyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.10.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Dzieło Juli-rewelacja Andrzejko nie mielibyście zdązyć z dachem?- n i e m o ż l i w e Dacie radę!!! A od srody zapowiadają piękna pogodę Przecież MY nigdy sie nie poddajemy ps.No tak, oprócz budowy łącza nas tez koniki polne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.10.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Andrzejko, w aparacie nie wytrzymał budowy taki pstryczek- elektryczek Góry piachu wygladały super, wywrotki jechały jedna za drugą.Swoją droga jeszcze tak szybko nie wydawałam stówy za stówką A obsypywanie piwnicy- rewelka.Padałam ze zmęczenia. Jednen raz dosłownie.Sasiadka przyszła pogadać, je stałam oparta o łopatę.Łopata sie dziwnie obsunęła, a je wpadłam pewną częscie ciała w dołek wyglądalo to przekomicznie Zdjęcia będą wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 To zdjecie Julci, bardzo ladne. Co za slodkie dziecko...A co z dachowką? Jaki kolor w koncu wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 25.10.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko, cieszę się, że robota posuwa się do przodu, masz oparcie w mężusiu, więc razem dacie radę To zdjecie Julci, bardzo ladne. Co za slodkie dziecko... A co z dachowką? Jaki kolor w koncu wybralas? Popieram Julcia jest słoda ! I dołączam się do pytania Zeljki, o kolor dachu - jednak brązowy, czy może inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejka bardzo ładny komin wentylacyjny taki słoneczny A jak orginalnie wykończony Z dachem napewno dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejka bardzo ładny komin wentylacyjny taki słoneczny A jak orginalnie wykończony Z dachem napewno dacie radę na pewno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jak taka pogoda się utrzyma , to zdążycie! A co do kominów, to płytki klinkierowe wychodzą niedrogo. Na 2 kominy kupiliśmy 5 m2, a można już kupić za 20 zł za m2. Do tego dochodzi jeszcze klej i fuga. A może zostaw ten ostatni pustak kominowy bez obróbki...Wygląda niepowtarzalnie! Córcia słodziutka, pewnie przylepka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 DZięki wszystkim za ciepłe słowa Ostatni bloczek jest po prostu bezkonkurencyjny Całkiem przypadkiem prawdopodobnie .No tak, oprócz budowy łącza nas tez koniki polne CZyli coraz więcej A co z dachowką? Jaki kolor w koncu wybralas? Zeljka niestety będzie to blachodachówka a co do koloru to zdecyduję ostatecznie jak zobaczę ten brąz na żywo a żeby było to możliwe trzeba się wybrać do miasta wojewódzkiego Niestety mieszkam na zad....u A co do kominów, to płytki klinkierowe wychodzą niedrogo. Na 2 kominy kupiliśmy 5 m2, a można już kupić za 20 zł za m2. Do tego dochodzi jeszcze klej i fuga. A może zostaw ten ostatni pustak kominowy bez obróbki...Wygląda niepowtarzalnie! No tak tylko mąż twierdzi, ze nie zrobi tego sam a ja wiem że zrobi Znaleźć kogoś tak z dnia na dzień niestety nie łatwo u nas a majster ... bez słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejka piekna ta Twoja więźba Raz dwa i będziesz miala dach nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko moja sąsiadka zrobiła sobie brązowa blachodachówke i wygląda bardzo ładnie. Nie ma prawie różnicy pomiędzy jej blachodachowka i nasza dachówka. Trzeba się przyrzec aby dostrzec różnice. Jak mi się uda w sobotę zrobię zdjęcie jej dachu i Ci pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Przecudnie wygląda poranek w Twoich stronach!No i doczekałaś się! Robi Ci się dach!Zobaczysz jakie poddasze będzie piękne i przestronne!!!!( w domach z dwuspadowym dachem jest dużo ładniejsze, niż w domach o dachach wielospadowym)Cieszę się razem z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 25.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejka, wstyd mi bardzo ale zostawiłam aparat na budowie i nie mogę wkleić zielonego krona dziś . Obiecuję zrobić to jutro. Niestety nie otwierają mi się Twoje ostatnie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko moja sąsiadka zrobiła sobie brązowa blachodachówke i wygląda bardzo ładnie. Nie ma prawie różnicy pomiędzy jej blachodachowka i nasza dachówka. Trzeba się przyrzec aby dostrzec różnice. Jak mi się uda w sobotę zrobię zdjęcie jej dachu i Ci pokaże... Bardzo proszę Pomoże mi to bardzo w wyborze Zaba dzięki Mbp czekam jutro w takim razie Co do zdjęć nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts