ania67 25.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 No i jest początek "marysinej czapeczki" Gęba mi sie smieje - cieszę sie baaaaardzoooo No a widok- przepiękniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.10.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Andrzejko nie martw się, powinniście zdążyć z czpeczką dla Maryśki, więźbę już prawie masz a reszta powinna pójść szybko. Nie łam się ja też myślę o czapce a jeszcze stropu nie mam chyba mąż mnie optymizmem zaraził Trzymam kciukasy ps. komin wentylacyjny super a o widokach nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Dzięki dziewczyny Nie mogłam sie doczekac tej marysinej czapy Bałam się ze będzie spiczasta i przytłaczająca ale chyba będzie ok Nie łam się ja też myślę o czapce a jeszcze stropu nie mam chyba mąż mnie optymizmem zaraził Monka tak już jest, ze wybiegasz myślami na przyszłośc Dobrze, ze masz takiego męża z optymistycznym spojrzeniem na świat To pomaga U nas mój mąż zawsze jest na nie z dużymi inwestycjami Jak kupowaliśmy nowe autko to też kjwękał, ze nie damy rady itp a jakoś poszło choc nie wiem do końca czy było to dobre posuniecie a teraz z domem jak jest jakiś problem to tez kwęka chciałaś to teraz masz ale ja już się przyzwyczaiłam wiem że taki jest a ja lubie się porywac na coś- oczywiście w granicach rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Andrzejka a ten Twój mąz to czasami z moim nie zklonowany Ile ja się musialam natrudzić żeby go namówić, dobrze że teraz jakoś idzie do przodu Przez tą czapeczkę Marysi zapomniałam napisać jakie piekne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Andrzejka a ten Twój mąz to czasami z moim nie zklonowany Ile ja się musialam natrudzić żeby go namówić, dobrze że teraz jakoś idzie do przodu Przez tą czapeczkę Marysi zapomniałam napisać jakie piekne widoki A ja to myślę, ze faceci mają inne widzenie świata Oni wszyscy tacy sami No może nie wszyscy a większość I boją sie takich wyzwań A kobietki muszą ich ciągnąc do przodu A co do widoków to gdzie mi tam z takimi do twoich sie równać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Andrzejka a ten Twój mąz to czasami z moim nie zklonowany Ile ja się musialam natrudzić żeby go namówić, dobrze że teraz jakoś idzie do przodu Przez tą czapeczkę Marysi zapomniałam napisać jakie piekne widoki A ja to myślę, ze faceci mają inne widzenie świata Oni wszyscy tacy sami No może nie wszyscy a większość I boją sie takich wyzwań A kobietki muszą ich ciągnąc do przodu A co do widoków to gdzie mi tam z takimi do twoich sie równać Andrzejka nei przesadzaj z tymi widokami, ja tylko fotografuje te lepsze Ale obiecuje ze przy najbliżeszjokazji na poprawe humoru Forumowicza sfotografuje ten według mnie najgorszy widok Co do mężów ważne że nie bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ciekawa jestem co to będzie za najgorszy widok Co do mężów ważne że nie bije To fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ciekawa jestem co to będzie za najgorszy widok Co do mężów ważne że nie bije To fakt czekaj cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 andrzejka napisał: Ciekawa jestem co to będzie za najgorszy widok Cytat: Co do mężów ważne że nie bije To fakt dodałabym że dobrze że nie bije i nie pije(regularnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 26.10.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 A ja to myślę, ze faceci mają inne widzenie świata Oni wszyscy tacy sami No może nie wszyscy a większość I boją sie takich wyzwań A kobietki muszą ich ciągnąc do przodu A co do widoków to gdzie mi tam z takimi do twoich sie równać No nieeee, co za podejście?!! Absosmerfnie się nie zgadzam z taką opinią Andrzejka. Prawdą jest, że na forum dzienniki to głównie "babska" rzecz, ale ilu facetów ciągnie całe budowy samotnie, a płeć piękna tylko pokazuje paluszkiem - ten kolor chcę tu, a ten tu..o i jeszcze te duperelki mają być tam i tam... Bez przesadyzmu proszę. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 26.10.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Az glupio mi sie wlaczac w dyskusje... Ale co tam... udam, ze o facetach nic zlego nie przeczytalem (a zwlaszcza o tych zonatych) . Szczegolnie, ze tu wazne rzeczy sie dzieja, ktore przegapilem - przeciez od wczoraj Twoj dom przestal rosnac w gore!! Co mogl, to juz urosl, teraz co najwyzej moze troche usiasc (bez zlosliwosci - to podobno normalne ). No chyba, ze jeszcze ten komin troche sie podniesie. Tak czy inaczej, to wazny dzien byl wczoraj u Ciebie! Gratuluje! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 No nieeee, co za podejście?!! Absosmerfnie się nie zgadzam z taką opinią Andrzejka. Prawdą jest, że na forum dzienniki to głównie "babska" rzecz, ale ilu facetów ciągnie całe budowy samotnie, a płeć piękna tylko pokazuje paluszkiem - ten kolor chcę tu, a ten tu..o i jeszcze te duperelki mają być tam i tam... Bez przesadyzmu proszę. Az glupio mi sie wlaczac w dyskusje... Ale co tam... udam, ze o facetach nic zlego nie przeczytalem (a zwlaszcza o tych zonatych) Wy sie mieścicie w tych nielicznych Dzięki Wbrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Forumowicze i mężowie forumowiczek to same chlubne wyjątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Forumowicze i mężowie forumowiczek to same chlubne wyjątki Forumowicze to jak najbardziej a co do mężów forumowiczek to trzeba indywidualnie rozstrzygać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 E,tam. Porządni Ci nasi mężulkowie,tylko z innej planety,podobno z Marsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 [ Andrzejka nei przesadzaj z tymi widokami, ja tylko fotografuje te lepsze Ale obiecuje ze przy najbliżeszjokazji na poprawe humoru Forumowicza sfotografuje ten według mnie najgorszy widok Co do mężów ważne że nie bije Jak Ty sfotografujesz ten najgorszy widok, to obiecuję, że też to zrobię i jestem pewna, że WYGRAM Fajnie Wam, mężowie Was nie biją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 i jeszcze jakby było mało tego piją nieregularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 [ Andrzejka nei przesadzaj z tymi widokami, ja tylko fotografuje te lepsze Ale obiecuje ze przy najbliżeszjokazji na poprawe humoru Forumowicza sfotografuje ten według mnie najgorszy widok Co do mężów ważne że nie bije Jak Ty sfotografujesz ten najgorszy widok, to obiecuję, że też to zrobię i jestem pewna, że WYGRAM Fajnie Wam, mężowie Was nie biją..... Nie wiem nie wiem czy wygrasz, ja musze poczekac na dobry momemnt żeby było widac w czym rzecz Żabcia a co Twoj czasami bije ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 [ Andrzejka nei przesadzaj z tymi widokami, ja tylko fotografuje te lepsze Ale obiecuje ze przy najbliżeszjokazji na poprawe humoru Forumowicza sfotografuje ten według mnie najgorszy widok Co do mężów ważne że nie bije Jak Ty sfotografujesz ten najgorszy widok, to obiecuję, że też to zrobię i jestem pewna, że WYGRAM Fajnie Wam, mężowie Was nie biją..... Nie wiem nie wiem czy wygrasz, ja musze poczekac na dobry momemnt żeby było widac w czym rzecz Żabcia a co Twoj czasami bije ??? Jestem pewna, że i tak nie wygrasz!!!!! A mąż mówi, że jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 [ Andrzejka nei przesadzaj z tymi widokami, ja tylko fotografuje te lepsze Ale obiecuje ze przy najbliżeszjokazji na poprawe humoru Forumowicza sfotografuje ten według mnie najgorszy widok Co do mężów ważne że nie bije Jak Ty sfotografujesz ten najgorszy widok, to obiecuję, że też to zrobię i jestem pewna, że WYGRAM Fajnie Wam, mężowie Was nie biją..... Nie wiem nie wiem czy wygrasz, ja musze poczekac na dobry momemnt żeby było widac w czym rzecz Żabcia a co Twoj czasami bije ??? Jestem pewna, że i tak nie wygrasz!!!!! A mąż mówi, że jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije.... Zabciu pozyjemy zobaczymy Zresztą ja pisałam że to dla mnei najgorszy widok, może forumowicze uznają inaczej Co do wątroby chyba sie trzeba za nią wziąśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts