andrzejka 28.10.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Co za ciekawy rozwój tematu mężowskiego Pije bije wątrobę chroni przed gniciem Idę szukac na forum waszych fotek najgorszych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 28.10.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Gratuluję więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 SUPER!SUPER!GRATULACJE WIEZBY DACHOWEJ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Ja również przyłączam się do gratulacji! Cenę za więźbę to mieliście SUPERACKĄ- Przyznam się że o takiej to ja jeszcze nie słyszałam . Ale strasznie fajnie że są jeszcze TACY ludzie. Prawda że domek po..jest jakiś inny niż przed? Taki "prawie DOM?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.10.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Ja również przyłączam się do gratulacji!!!! Mam wrażenie, że podając cenę więźby zapomniałaś wpisać jedno zero!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.10.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 To ja nie będę gorszy i też pogratuluje więźby . No i ceny - naprawdę zaskakująca... . A co do okna w dachu, to walcz - moim zdaniem okno takie, to główna zaleta posiadania poddasza! . ps. a gdzie zdjęcia?? bez nich czuje się jak ślepiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 28.10.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Gratulacje, to masz już prawie dach ! , cieszę się Twoim szczęściem, bo u mnie niejaki zastój i wciąż czekam na cieślę. A jak chcesz załamać męża, to mu powiedz, że niejaka pontypendy, to będzie miała 13 okien dachowych i żadnego deszczu się nie boi ! Więc może na to jedno w sypialni sie zgodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Dzięki wszystkim Mam wrażenie, że podając cenę więźby zapomniałaś wpisać jedno zero!! Nie zapomniałam jakoś tak wyszło ps. a gdzie zdjęcia?? bez nich czuje się jak ślepiec Będą, będą A jak chcesz załamać męża, to mu powiedz, że niejaka pontypendy, to będzie miała 13 okien dachowych i żadnego deszczu się nie boi ! Myślę, ze to będzie koronny argument Prawda że domek po..jest jakiś inny niż przed? Taki "prawie DOM?" Oj prawda, prawda Szczególnie poddasze nabiera innego wymiaru i można nareszcie ocenić jak to mniej więcej wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Andrzejka gratuluje więźby Ciesze się z tego okna dachowego ja w swoich już jestem zakochana i nie mogę się doczekać kiedy będę oglądać pzrez nie gwiazdy A bębniący deszcz bardzo lubię, przypomną się młodzieńcze lata i noce spędzone pod namiotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A bębniący deszcz bardzo lubię, przypomną się młodzieńcze lata i noce spędzone pod namiotem DZięki A te słowa o latach pod namiotem tez wykożystam jakby coś Bo parę ładnych wakacji pod namiotem spędziliśmy z mężem I to chyba powinno sie dobrze kojazyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A bębniący deszcz bardzo lubię, przypomną się młodzieńcze lata i noce spędzone pod namiotem DZięki A te słowa o latach pod namiotem tez wykożystam jakby coś Bo parę ładnych wakacji pod namiotem spędziliśmy z mężem I to chyba powinno sie dobrze kojazyć Widzisz to masz już atut, powiedz że będzie tak jak wtedy Nam się też dobrze kojarzy a że nasz sypialnia będzie malutka i będzie w niej tylko to okno to już prawie jak namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Andrzejko wybacz ale nie mam tych zdjec na dzisiaj, bo dopiero jutro wybierami sie na dzialke. Ale pamietam o tym co obiecalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.10.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Andrzejko Definitywnie mnie wyprzedziłaś I wiesz co? bardzo sie cieszę I z całego serducha Tobie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Andrzejko wybacz ale nie mam tych zdjec na dzisiaj, bo dopiero jutro wybierami sie na dzialke. Ale pamietam o tym co obiecalam. Nie ma sprawy czekam cierpliwie Aniu bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Andrzejko, cieszę się razem z Tobą z więżby i z ceny oczywiście. Szkoda, że komin trzeba poprawiać, ale nic się nie martw, tak to juz jest na budowie . Dobrze, że pogoda sprzyja , już niedługo będziesz mieć cały dach - SUPER . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.10.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Andrzejka-domek z więżbą,to dopiero widok.Powoli domek nabiera końcowych kształtów.Co do daszku nad drzwiami-to niewidujemy na codzień ubranych w same deseczki,i może dlatego to dziwnie wygląda,a po pokryciu całości nabierze zachwycającego wyglądu-gorąco w to wierzę. A Julka - gwiazdeczka -pastereczka z kózkami-sielski widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/2407_348.ts1130691566477.jpgoto obiecane zdjecia sasiadki domu z brazowa blachodachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/2405_348.ts1130691524637.jpgNie moglam z bliska bo sasiadki nie bylo w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/2406_348.ts1130691544615.jpg Tutaj nieststy ta piekna stodola duzo zaslania ale i tak troche wydac. Jak sobie obejrzysz to ja usunę te zdjęcia bo i tak nie mam pozwolenia sąsiadki na publikacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Andrzejka piekne zdjęcia Córcia z kózkami ślicznie wygląda Co do daszku to wiesz jak jest mój ganek też mi sie nie podał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts