pontypendy 03.11.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Grafitowy dach ? Dla mnie suuuuper, na pewno będzie prezentował się rewelacyjnie. Przyznam się, że też rozważam taki kolor dachu, tym bardziej Twoja decyzja mnie cieszy Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.11.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 DZięki Tęż myślisz nad grafitem To fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 03.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Oj tak, przytargałam nawet do domu ostatnio dachówkę, którą dostałm w składzie, żeby naradzić się z mężem. Von Muller suwakowa w kolorze grafitowym. I tak leży sobie biedaczka w przedpokoju, a ja co przechodze to na nią zerkam i podoba mi się coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Andrzejko czekamy na zdjecia tego grafitu... Ale juz na dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.11.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Andrzejko czekamy na zdjecia tego grafitu... Ale juz na dachu... Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Andrzejka koszt naszego dachu też przeszedł nasze oczekiwania, ale doszliśmy do wniosku, że dach nad głową to bardzo ważna sprawa I wyszło jak wyszło ale dach jest piekny i jestem z niego bardzo zadowolona, mam nadzieję ze posłuży nam długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Andrzejka-trzymam kciuki za to okno dachowe,my będziemy mieli dwa,po jednym na jednej części dachu(na przeciwko siebie-od wszchodu i zachodu),bo tak mamy w projekcie.Czekamy na zdjątka dachu-grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.11.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Andrzejko mnie też te ceny szokują. Niby cena sztuki, czegoś tam, niska, a okazuje się ,że za każdą pierdółkę trzeba sporo zapłacić....No i zawsze trzeba coś dokupić, bo brakuje... Teraz tylko czekam, żeby skończyli już ten dach, zapłacę i spróbuję zapomnieć, ile mnie kosztował Też tak zrób! A na okno dachowe może pożycz od kogoś?? Nie martw się! To tylko pieniądze! Zdrowie najważniejsze! a co do geodety, to nie kumam, co chciałaś przez to powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A na okno dachowe może pożycz od kogoś?? Nie martw się! To tylko pieniądze! Zdrowie najważniejsze! a co do geodety, to nie kumam, co chciałaś przez to powiedzieć? A ciekawe kto chciałby pozyczyć mi okno dachowe Oj chyba nie tak łatwo znaleźć takiego jelonka Zawsze powtarzam że pieniądz rzecz nabyta tylko jak trzeba wziąść kilka tysiączków więcej kredytu to już inna sprawa No ale będzie dach A co do geodety to chciałam powiedzieć, że mam w dzienniku budowy ale tym papierowym który stanowi dokument budowy naszego domu tylko ten jedyny wpis I nie wiem czy to tak powinno być czy nie CZy na tym etapie nie pownno być zrobionych jeszcze kilka wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.11.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A co do geodety to chciałam powiedzieć, że mam w dzienniku budowy ale tym papierowym który stanowi dokument budowy naszego domu tylko ten jedyny wpis I nie wiem czy to tak powinno być czy nie CZy na tym etapie nie pownno być zrobionych jeszcze kilka wpisów Ja też mam tylko jeden wpis, gdy wytyczał mi budynak na działce. Chyba potrzebny będzie przy odbiorze budynku, na samym końcu..... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 No to mnie uspokoiłaś jak ty masz tak samo to chyba w normie Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.11.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Andrzejko, czy dobrze rozumiem, ze poza wpisem geodety nie masz w dzienniku zadnych innych wpisow? (np. ze lawy gotowe do zalania, ze lawy zostaly zalane, ze zakonczono murowanie scian, ze rozpoczeto wykonanie stropu itp. itd)?? Moim zdaniem to bardzo nie dobrze: w razie kontroli mozesz miec duze nieprzyjemnosci. U mnie inspektor nadzoru bardzo pilnuje tych wpisow, bo mowi, ze urzednicy dosc czesto zagladaja na budowe w tej sprawie. Jak to on okreslil - nie ma prostrzego sposobu na zarabianie kasy - przywalaja kare i juz. Tak wiec koniecznie wymuś na kierowniku budowy uzupelnienie dziennika i to jak najszybciej!!! (na szczescie mozna to spokojnie zrobic i nikt sie nie zorientuje - tylko nad datami trzeba troche poglówkowac ). A co do dachu - niestety jest to najdrozszy element stanu surowego i nic sie na to nie poradzi - trzeba to zaakceptowac i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.11.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Hej Andrzejko Dylemat budowlańca- kasa!!! Ale ten piękny, grafitowy dach....jak bedzie juz dach zrobinoy, to problem pieniezny bedzie zapomniany Andrzejko, nikt nam nie obiecywał, ze będzie łatwo Nie lepiej było gdzieś pojechac, zaszaleć...po co nam to było ŻARTOWAŁAM Mam koleżankę, która co roku jedzie na super wakacje, czesto na rózne wycieczki, kawiarenki,kawki itp. A ja jej nie zazdroszcze, bo ona wraca zawsze do mieszkania, które dzieli z rodzicami. A ja wolę wydawać kasiorkę na cegły, cement więżbę i już! Jestem szalona...zwariowałam i odbiło mi... Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.11.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 No tak Aniu coś za coś Albo szaleństwa i przyjemności albo swój dom No chyba że stać kogoś na jedno i drugie Ale to chyba nie nas Jestem szalona...zwariowałam i odbiło mi... No no to się nazywa samoocena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.11.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Andrzejka-twój mężulek to widać świetny dyplomata. A dach i tak będzie piękny bez względu na kolor dachówki bo to będzie WASZ DACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.11.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Andrzejko, czasami trzeba na siebie spojrzeć krytycznie A w ramach szaleństwa, na wakacje, zapraszam na Zachod- do Gorzowa wlkp No dobra, ale co to bedzie za kolor dachu Tajemniczo sie robi Czyżby powrót do brązu??? Pozdrowionka dla Waszej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Ale nas ta andrzejka trzyma w napieciu...do konca nie bedziemy wiedziec ktory to kolor, az pstryknie zdjecia gotowego dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 07.11.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 No wlasnie, jaki w koncu bedzie Twoj dach?? Chyba nie kazesz czekac do pojawienia sie fotek... ps. wymusiłaś na kierowniku uzupełnienie braków w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 czekam na finał tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Nie łam się Andrzejko jaki by nie był to napewno będzie piękny, bo Twój ps. ja też zaczynałam od grafitu potem był brąz a w rezultacie będę miała miedziany a kiedyś mówiłam że każdy kolor może być byle nie czerwony czy jakiś podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts