Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Pontypendy to ty byłaś tak blisko mnie i dopiero teraz mówisz to

Z Augustowa do mnie jest 40 km i też można potem jechać do Bstoku i dalej

Oj ty ty

Ale pewnie i latem tu przyjeżdzacie często

A może i przed latem Zapraszam zawsze bardzo serdecznie

Tylko 40 km ??? Andrzejka to ja następnym razem wpraszam się do Ciebie. Dam znać kiedy będziemy znowu jechać do Augustowa. :lol:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, ze kolorek dachu wybrany przez męża się podoba 8) Ciesze się 8)

Dla mnie też coraz bardziej zresztą :-? :wink:

A ja tam nie uwierze, ze to ostateczny kolor dopoki nie zobacze zdjec dachowki na dachu, no ewentualnie na placu budowy

:lol: :lol: :lol: Niedowiarek :roll:

Jaki problem jest z tymi schodami?

Problem był taki, ze majster sam nie bardzo wiedział jak zaszalowac i dopiero po prawie tygodniu prób bez skutku doszedł do wniosku, że musi ktoś mu pomóc :-?

Dam znać kiedy będziemy znowu jechać do Augustowa.

Czekam 8) Widzisz jak to bliziutko :p

Może nie będzie taki elegancki jak grafitowy, ale z pewnością cieplejszy i przytulniejszy

To fakt, że cieplejszy 8)

Domek wygląda bardzo ładnie. Będzie mu pasowała ta ceglasta dachówka. Chyba bardziej niż grafitowa. Grafity są piękne, ale na dużych, rozłożystych domach, według mnie. A Wasz jest taki "cacuśny", prosi się o ciepło i przytulność.

Mam nadzieję, że już niedługo odpoczniesz i pomyślisz sobie, że warto było. Cierpliwości.

Andrzejka-przychylam się do opinii Jagny co do koloru dachu.

Domek prezentuje się słodko-jak chatka z piernika to i kolor dachu w tym tonie powinien być. :p

Swoją drogą patrząc wstecz ,jak dużo za Wami-dom stoi dumnie i czeka na przykrycie.A tak niedawno było pole i ściernisko a teraz prawie San Francisco.Trzymam kciuki!!! :lol: 8) :lol: 8) :p

Grafity są piękne, ale na dużych, rozłożystych domach, według mnie. A Wasz jest taki "cacuśny", prosi się o ciepło i przytulność.

I mój mężulek tak uważa z tymi grafitami :-? :-? :-? :roll: Chyba coś w tym jest :-? Cacuśny powiadasz :p :p To fajno :wink: 8)

Swoją drogą patrząc wstecz ,jak dużo za Wami-dom stoi dumnie i czeka na przykrycie.A tak niedawno było pole i ściernisko a teraz prawie San Francisco

Wiesz Kasiu niedawno też tak pomyśłałam jak popatrzyłam na nasz dom i czasami aż trudno w to uwierzyć a jednak jest i stoi :p

Chatka z piernika powiadasz 8) :p :wink:

Cieszę się że masz już schody

Aga i ja bardzo sie cieszę :p

Jeszcze jakiś czas i będzie można mieszkać

:roll: :roll: :roll: :-?

Tak, tylko kiedy to będzie :roll:

Andrzejko, Wasz domek nawet bez dachówki wygląda ślicznie :D

Faktycznie domek jest w stanie zaawansowanym :D

Juz przy wyborze ekipy bud. przeczuwałaś, że z rodziną najlepiej to....

trudno, trzeba to jakoś przeboleć :-? :roll:

Super, że masz juz schodki :D

A ja dzisiaj ledwo klikam( bola mnie łapy) od przerzucania, podrzucania,przewalania gliny.dzisiaj taz była fadroma i w trzy godziny przerzuciła tony gliny.Zdjecia z akcji wkrótce 8)

A jeszcze na dodatek mąz miał stłuczkę wracając do domu :cry: :roll:

Pozdrawiam całą Rodzinkę :D

Dzięki za miłe słowa o naszym domku 8)

Aniu czekam na fotki 8)

Współczuję z powodu tej stłuczki :-? Całe szczęście,ze mężowi nic się nie stało 8)

Bo chyba nie :roll: :roll: Napewno nie :-? 8) Napisałabyś coś chyba :roll: :roll:

DZięki za pozdrowienia i wzajemnie 8)

Kasiu szkoda, zę ja nie piekę takich pysznych pierniczków na święta :roll: :-? :oops: :-?

8)

Andrzejko, mąz cały i zdrowy :D ( gość z drugiego sam. też 8) )

Ucierpiał samochodzik :cry: Dwia lampy, gryl i klapa :-?

Na szczęscie policja niemiecka pozwoliła mimo stłuczonejlampy(ala jaszcze jakoś świecącej) na dalsza jazdę( a było jeszcze sporo km do przejachania)

Nasza Rodzinka dziękuje za pozdrowienia :D :D :D

Ja w kwesti dachu, koloru... Wydawalo mi się że BRĄŻ to jedyny interesujący mnie kolor dachu.... Jak doszło do wyceny to..... z ulgą zgodzilam się na propozycję " dachówkarza " promocja, upusty itp.....

Ostało się na miedzianym ( Roben ) I dzisiaj gdy dachu leży juz jakiś czas ... i słoneczko i deszczyk....TO MIEDZIANY JEST PIĘKNY I ....TANI BYŁ!!! A domek pięknie rośnie i nabiera klasy !! GRATULACJE!!!

Nie wiem tylko, czy komin od frontu nie jest tyćko za niski?

Andrzejko, Slicznie wygląda Wasz domek, jak z bajki....Zawsze takie rysowałam jak byłam dzieckiem...Bardzo proporcjonalny, dużo okien, taki cieeplutki.

Rozumię, że jesteście zmęczeni. Jak będziesz miała doła, to popatrz sobie, ile już zbudowaliście i ciesz się. Przecież to Wasze! Opłacało się zmęczyć. Już niewiele zostało do zrobienia. Niedługo pokażesz nam zdjęcia z pięknym daszkiem :D

A potem odpoczniecie.....a wiosną znowu się zacznie....

Z tym zmęczeniem , odpoczywaniem to też jest różnie....

U nas jak praca wrała (liczba mnoga od wre :D )to denerwowałam się z powodu natłoku zajęć!!! A teraz jak już drugi miesiąć stoi ( i czeka na lepsze, bogatsze czasy) To mi jest cholernie smutno.... że chałupka taka sama, zapomniana sobie stoi... :cry: Ja już bym chciała wiosenkę..i pieniążki kochane ze sprzedaży mieszkanka.....I ten cały rejwach wokół tego.....Trzymaj się i pomimo wszystko ciesz się, bo WYKONALIŚCIE OGROMNĄ PRACĘ !!!! :D :D i DO TEGO PIĘKNĄ I JEDYNĄ W SWOIM RODZAJU !!!!

Andrzejko, Slicznie wygląda Wasz domek, jak z bajki....Zawsze takie rysowałam jak byłam dzieckiem...Bardzo proporcjonalny, dużo okien, taki cieeplutki.

Rozumię, że jesteście zmęczeni. Jak będziesz miała doła, to popatrz sobie, ile już zbudowaliście i ciesz się. Przecież to Wasze! Opłacało się zmęczyć. Już niewiele zostało do zrobienia. Niedługo pokażesz nam zdjęcia z pięknym daszkiem :D

A potem odpoczniecie.....a wiosną znowu się zacznie....

Żaba :p :p dzięki za miłe słowa :oops: :oops: :-? 8)

Oj zacznie się, zacznie 8)

Obiecałam dziś mężowi na budowie, ze za rok o tej porze to napewno będziemy mieszkać :-? :roll: :-?

I ja w to szczerze wierzę :-? :roll: Myślę, ze mąż nie bardzo :(

WYKONALIŚCIE OGROMNĄ PRACĘ !!!! i DO TEGO PIĘKNĄ I JEDYNĄ W SWOIM RODZAJU !!!!

Alfredziu czasami sama nie wierzę, że to naprawdę nasz dom :o :o :o :wink:

Ale przecież my wszyscy wykonujemy kawał dobrej roboty budując swoje domy :p :p

Pozdrówka wielcy budujący 8) :wink: