pontypendy 09.11.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Pontypendy to ty byłaś tak blisko mnie i dopiero teraz mówisz to Z Augustowa do mnie jest 40 km i też można potem jechać do Bstoku i dalej Oj ty ty Ale pewnie i latem tu przyjeżdzacie często A może i przed latem Zapraszam zawsze bardzo serdecznie Tylko 40 km ??? Andrzejka to ja następnym razem wpraszam się do Ciebie. Dam znać kiedy będziemy znowu jechać do Augustowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 09.11.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 andrzejka - bardzo mi się podoba ten ceglasty dach. Może nie będzie taki elegancki jak grafitowy, ale z pewnością cieplejszy i przytulniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 11.11.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 gratuluję postępów prac K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Widzę, ze kolorek dachu wybrany przez męża się podoba Ciesze się Dla mnie też coraz bardziej zresztą A ja tam nie uwierze, ze to ostateczny kolor dopoki nie zobacze zdjec dachowki na dachu, no ewentualnie na placu budowy Niedowiarek Jaki problem jest z tymi schodami? Problem był taki, ze majster sam nie bardzo wiedział jak zaszalowac i dopiero po prawie tygodniu prób bez skutku doszedł do wniosku, że musi ktoś mu pomóc Dam znać kiedy będziemy znowu jechać do Augustowa. Czekam Widzisz jak to bliziutko Może nie będzie taki elegancki jak grafitowy, ale z pewnością cieplejszy i przytulniejszy To fakt, że cieplejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Domek wygląda bardzo ładnie. Będzie mu pasowała ta ceglasta dachówka. Chyba bardziej niż grafitowa. Grafity są piękne, ale na dużych, rozłożystych domach, według mnie. A Wasz jest taki "cacuśny", prosi się o ciepło i przytulność. Mam nadzieję, że już niedługo odpoczniesz i pomyślisz sobie, że warto było. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Andrzejka-przychylam się do opinii Jagny co do koloru dachu. Domek prezentuje się słodko-jak chatka z piernika to i kolor dachu w tym tonie powinien być. Swoją drogą patrząc wstecz ,jak dużo za Wami-dom stoi dumnie i czeka na przykrycie.A tak niedawno było pole i ściernisko a teraz prawie San Francisco.Trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Widzę Andrzejka że chatka urosła i prezentuje się bardzo ładnie, stwierdzam że czerwony dach bedzie do niej pasował Cieszę się że masz już schody Teraz czekam na czapaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.11.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Fajowy domek Wam rośnie! Jeszcze jakiś czas i będzie można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Grafity są piękne, ale na dużych, rozłożystych domach, według mnie. A Wasz jest taki "cacuśny", prosi się o ciepło i przytulność. I mój mężulek tak uważa z tymi grafitami Chyba coś w tym jest Cacuśny powiadasz To fajno Swoją drogą patrząc wstecz ,jak dużo za Wami-dom stoi dumnie i czeka na przykrycie.A tak niedawno było pole i ściernisko a teraz prawie San Francisco Wiesz Kasiu niedawno też tak pomyśłałam jak popatrzyłam na nasz dom i czasami aż trudno w to uwierzyć a jednak jest i stoi Chatka z piernika powiadasz Cieszę się że masz już schody Aga i ja bardzo sie cieszę Jeszcze jakiś czas i będzie można mieszkać Tak, tylko kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Andrzejka ta chatka tak mi się skojarzyła ze Świętami,podobny domek do Wazego zawsze piekę z piernika.Podobają i zawsze podobały mi się domy o prostej konstrukcji z dwuspadowym dachem- a polukrowany na Święta to pychotka i tylko smakowite skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.11.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Andrzejko, Wasz domek nawet bez dachówki wygląda ślicznie Faktycznie domek jest w stanie zaawansowanym Juz przy wyborze ekipy bud. przeczuwałaś, że z rodziną najlepiej to.... trudno, trzeba to jakoś przeboleć Super, że masz juz schodki A ja dzisiaj ledwo klikam( bola mnie łapy) od przerzucania, podrzucania,przewalania gliny.dzisiaj taz była fadroma i w trzy godziny przerzuciła tony gliny.Zdjecia z akcji wkrótce A jeszcze na dodatek mąz miał stłuczkę wracając do domu Pozdrawiam całą Rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Dzięki za miłe słowa o naszym domku Aniu czekam na fotki Współczuję z powodu tej stłuczki Całe szczęście,ze mężowi nic się nie stało Bo chyba nie Napewno nie Napisałabyś coś chyba DZięki za pozdrowienia i wzajemnie Kasiu szkoda, zę ja nie piekę takich pysznych pierniczków na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.11.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Andrzejko, mąz cały i zdrowy ( gość z drugiego sam. też ) Ucierpiał samochodzik Dwia lampy, gryl i klapa Na szczęscie policja niemiecka pozwoliła mimo stłuczonejlampy(ala jaszcze jakoś świecącej) na dalsza jazdę( a było jeszcze sporo km do przejachania) Nasza Rodzinka dziękuje za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 To się cieszę, ze kierowcy cali Autka trochę szkoda ale to tylko autko Ale pewnie będzie trochę problemu z wyjazdem męża z powrotem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.11.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 To się cieszę, ze kierowcy cali Autka trochę szkoda ale to tylko autko Ale pewnie będzie trochę problemu z wyjazdem męża z powrotem do pracy Przynajmniej zostanie dłużej w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.11.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ja w kwesti dachu, koloru... Wydawalo mi się że BRĄŻ to jedyny interesujący mnie kolor dachu.... Jak doszło do wyceny to..... z ulgą zgodzilam się na propozycję " dachówkarza " promocja, upusty itp.....Ostało się na miedzianym ( Roben ) I dzisiaj gdy dachu leży juz jakiś czas ... i słoneczko i deszczyk....TO MIEDZIANY JEST PIĘKNY I ....TANI BYŁ!!! A domek pięknie rośnie i nabiera klasy !! GRATULACJE!!! Nie wiem tylko, czy komin od frontu nie jest tyćko za niski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.11.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Nie wiem tylko, czy komin od frontu nie jest tyćko za niski? DZięki Alfreda Ten komin to tylko i wyłącznie wentylacyjny więć chyba nie Zgodnie z projektem Miedziany musi być piękny Ma tyle odcieni A twój to jak najbardziej piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Andrzejko, Slicznie wygląda Wasz domek, jak z bajki....Zawsze takie rysowałam jak byłam dzieckiem...Bardzo proporcjonalny, dużo okien, taki cieeplutki. Rozumię, że jesteście zmęczeni. Jak będziesz miała doła, to popatrz sobie, ile już zbudowaliście i ciesz się. Przecież to Wasze! Opłacało się zmęczyć. Już niewiele zostało do zrobienia. Niedługo pokażesz nam zdjęcia z pięknym daszkiem A potem odpoczniecie.....a wiosną znowu się zacznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.11.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Z tym zmęczeniem , odpoczywaniem to też jest różnie.... U nas jak praca wrała (liczba mnoga od wre )to denerwowałam się z powodu natłoku zajęć!!! A teraz jak już drugi miesiąć stoi ( i czeka na lepsze, bogatsze czasy) To mi jest cholernie smutno.... że chałupka taka sama, zapomniana sobie stoi... Ja już bym chciała wiosenkę..i pieniążki kochane ze sprzedaży mieszkanka.....I ten cały rejwach wokół tego.....Trzymaj się i pomimo wszystko ciesz się, bo WYKONALIŚCIE OGROMNĄ PRACĘ !!!! i DO TEGO PIĘKNĄ I JEDYNĄ W SWOIM RODZAJU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.11.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Andrzejko, Slicznie wygląda Wasz domek, jak z bajki....Zawsze takie rysowałam jak byłam dzieckiem...Bardzo proporcjonalny, dużo okien, taki cieeplutki. Rozumię, że jesteście zmęczeni. Jak będziesz miała doła, to popatrz sobie, ile już zbudowaliście i ciesz się. Przecież to Wasze! Opłacało się zmęczyć. Już niewiele zostało do zrobienia. Niedługo pokażesz nam zdjęcia z pięknym daszkiem A potem odpoczniecie.....a wiosną znowu się zacznie.... Żaba dzięki za miłe słowa Oj zacznie się, zacznie Obiecałam dziś mężowi na budowie, ze za rok o tej porze to napewno będziemy mieszkać I ja w to szczerze wierzę Myślę, ze mąż nie bardzo WYKONALIŚCIE OGROMNĄ PRACĘ !!!! i DO TEGO PIĘKNĄ I JEDYNĄ W SWOIM RODZAJU !!!! Alfredziu czasami sama nie wierzę, że to naprawdę nasz dom Ale przecież my wszyscy wykonujemy kawał dobrej roboty budując swoje domy Pozdrówka wielcy budujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts