i_ska 24.11.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 andrzejko, spoko z oknem da sie jeszcze naprawić, zawsze jest tak, że podczas budowy wychodzą różne rzeczy u mnie też tak jest, ale ważne, że dach już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Hej Andrzejko No i co Andrzejko??? pobilas mnie na głowę - masz przecudowny, sliczny, uroczy dach i chociaż jestem daleko za Toba jakos specjalnie sie nie martwię A bardzo się cieszę, że tak pieknie Wam sie udało A jezeli chodzi o okienko, to wiem jak bardzo Tobie zalezało, nie martw się wiosna niedługo Cieplutkie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.11.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 andrzejka - jesteś bardzo do przodu - stan surowy już jest!!! Łącznie z dachem! A okienko się wstawi - to już tylko przeróbka. W historii tego domu (100 lat albo i więcej ) to jeszcze będą inne przeróbki - więc nie ma się czego martwić. A odnośnie okienek - jeśli jeszcze zastanawiasz się czy dachowe czy to trójkątne - zdecydowanie dachowe. Koszt porównywalny (a może nawet mniejszy) a pożytek znacznie większy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Gratuluję Andrzejko zamknięcia stanu surowego!!!! A co do okna dachowego, to woisna się nim nacieszysz. I tak będzie domek zamknęty....Będziesz spokojniej spała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Dzięki za gratki wszystkim mam nadzieje, ze dziennik budowy juz uzupelniony? Oczywiście smugi znikly, czy jeszcze nie? Ze zdjęć wydaje mi się, że jeszcze są, ale może to mi się w oczach mieni... Są znacznie mniej widoczne a czy znikły całkowicie Jeszcze chyba nie Trzymam kciuki za okno dachowe ja swoje okna już kocham mam nadzieję że ta miłośc zostanie Dzięki I ja kocham swoje okno którego nie mam najbardziej spoko z oknem da sie jeszcze naprawić, zawsze jest tak, że podczas budowy wychodzą różne rzeczy u mnie też tak jest, ale ważne, że dach już masz. No masz rację wychodza kwiatki cały czas Ale dach jest Można powiedzieć w ostatniej chwili Cieplutkie pozdrowionka Aniu dzięki Również ciepłe pozdrowienia A jak autko już zrobione odnośnie okienek - jeśli jeszcze zastanawiasz się czy dachowe czy to trójkątne - zdecydowanie dachowe. Koszt porównywalny (a może nawet mniejszy) a pożytek znacznie większy... Trójkątne okazało się niemożliwe do wykonania przez krokwie które są przed nim Więc pozostaje jeszcze nadzieja na dachowe A co do okna dachowego, to woisna się nim nacieszysz. Tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 25.11.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Dołączam do gratulacji. Stan surowy postawiony ! Teraz cała zima na rozmyślania, jaka łazienka, jaka kuchnia, gdzie dać kinkiet a gdzie halogenik Pozdrawiam mama chorującej całą jesień gromadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Andrzejka-nie rozumiem Dlaczego 1.macie czekać do wiosny z poprawieniem daszku 2.macie za to płacić Czy nie można wezwać fachowca i kazać poprawić co zle zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Andrzejko Myśle, ze zawsze znajdzie sie cos do poprawki, dobrze, że jest mozliwosc poprawiania. A może do wiosny sie oswoicie i zmiana nie bedzie potrzebna co prawda, to prawda DACH JUZ JEST autko dzisiaj odebrane zrobione super ps. jak to dobrze mieć samochodzik paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Andrzejka-nie rozumiem Dlaczego 1.macie czekać do wiosny z poprawieniem daszku 2.macie za to płacić Czy nie można wezwać fachowca i kazać poprawić co zle zrobił? Ad1. dlatego, ze nasz fachowiec ma już nastepną robotę i teraz nie zrobi Ad2. dlatego, że prawdopodobnie i tak zapłaciliśmy za dach po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Andrzejko-nic to-w takim razie należy się cieszyć że DACH JEST. Ja się cieszę z Wami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Aha Andrzejko sa obiecane zdjecia.Wkleje link w Twoich komentarzech, abys nie musiala biegac po necie. Jak obejrzysz to wykasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Aniu ale masz pięne widoki A działka jaka ogromna jest Będziesz szaleć z roślinkami co A jak pięknie wszystko posprzątane jest :-?I zabezpieczone na zimę super Aniu czy dobrze widzęże do garażu będziecie musieli zajeżdać dookoła domu od ogrodu Jeśli tak to super że macie dużo miejsca na kręcenie Ciesze się, ze autko już gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.11.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Andrzejko do garazu bedziemy zjezdac z gory, z drogi ( przeczytaj w opisach pod zdjeciami, zdjecie nr 3, droga jest tam, gdzie stoi domek z miedzianym dachem) Na krecenie bedzie duzo miejsce bo odleglosc od domu do plotu 15 m Taka czysta dzialka to zasluga pana, ktory nam dzialke sprzedal- koszt 100 zl Ciesze sie, ze sie Tobie podoba A z roslinkam poszaleje, oj poszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Aniu ale na fotce 2 gdzie widać już monumentalne rozmiary waszego tarasu jest zastawiony pustakami fundamentowymi wjazd do garazu Tak Bo jeżeli tak to z drogi dojazdowej będziecie przejeżdzać koło swego domu od strony wschodniej i wjeżdzać do garażu od ogrodu tj południa tak czy nie , czy już namieszałam strasznie Ale się uczepiłam ciebie z tym wjazdem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.11.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Tak garaz zamiast bramy ma boczki fundamentowe (obok tarasu- monumentalnego ) Z drogi bedziemy wjezdac wzdluz sciany wschodniej, zakrecamy w prawo- niezly skret i samochod stoi przodem do garazu, a za nim jest poludnowa strona naszej dzialki, czyli ogrodowa( ktora znajduje sie za mala skarpka Dobrze kumasz A aby tak dokladnie zakrecic, to mamy tez druga droge, od strony poludniowej - nie uzytkowana, jak narazie Andrzejko, uczepiaj sie ile tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 andrzejko cenne uwagi "dachowe" które warto zapamiętać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 andrzejko cenne uwagi "dachowe" które warto zapamiętać.... No tak przynajmniej wiesz na co uważać w przyszłości Andrzejko, uczepiaj sie ile tylko chcesz Moge naprawde No to jeszcze jedno czy dobrze rozumiem, ze ta nie użytkowana droga kiedyś będzie użytkowana i domek tzn działka bedzie miedzy dwiema drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 andrzejko cenne uwagi "dachowe" które warto zapamiętać.... No tak przynajmniej wiesz na co uważać w przyszłości dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.11.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Andrzejko, dokladnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.11.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Aha Andrzejko sa obiecane zdjecia.Wkleje link w Twoich komentarzech, abys nie musiala biegac po necie. Jak obejrzysz to wykasuje. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=43544&q=moje%20miejsce%20na%20ziemi&k=3 ania67 pozwoliłem sobie obejrzeć fotki działka super tylko ziemi trzeba dużo dosypać, co nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts