monka 15.12.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 No pewnie że Andrzejka to super dziewczyna tak się tylko droczę Monka, a Ty jaki masz projekt? Budujemy Konwalię z Horyzontu ale mocno zmienioną Rodzinka bardzo nas wspiera Nas najbliższa rodzina też wspiera to bardzo ważne tyle że fizycznie musimy poradzić sobie sami. Z kasą krucho to trzeba było zakasać rękawy Monka Twój mąż to też dzielny chłopak jest Stara się, to jego cel, coś o czym marzył od paru lat Wszyscy go tak chwalą żeby mu się tylko w głowie nie poprzewracało No ale na pochwałę zasłużył to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.12.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Monka, juz wiem jaki domek budujesz Konwalia z Horyzontu Tak? Tez podoba mi sie Twj domek zgadłaś dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.12.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Monka My też budujemy z oszczedności, wiem jak to jest Ciekawa jestem, jakie zmiany zrobiliście? ale też to wybadam A chwalić trzeba, ile sie da Zasłużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.12.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Ja Was dziewczyny podziwiam już raz mieszkałam z moimi rodzicami a najszczęśliwszy dzień to przeprowadzka do naszego mieszkania ( opss już nie naszego ) Nawet kredyt mnie nie przerażał, a ten na dom to już tak łatwiej poszło,wiem że do wszystkiego doszliśmy sami Ale każdy ma sowje powody macie wielkie serducha Moje jest chyba mniejsze A tam mniejsze , każda sytuacja jest inna Teraz będzie ta różnica, ze to ona będzie mieszkac u nas a nie odwrotnie Dziewczyny chwalcie swoich mężów ile się da jak takie z nich dzielne chłopy Ja wiedziałam, że mój mąż sam może sciany postawić ale on nie wierzył w siebie i wolał oddać to w ręce fachowca Mam nadzieję, ze wykończeniówka będzie w jego osobistym wykonaniu Pozdrawiam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Mój taki dzielny nie jest ale daje z siebie co może,trochę brak czasu go ogranicza U mnie z rodziną to najlepiej na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Piekna zima u Was. domek sobie spokojnie czeka na wiosne i wykonczenie.., a juz wydaje sie taki przytulny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.12.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Do tego wszystkiego co napisałyście, babki budownicze dodam tylko że kobitki o dużych sercach budują domy i mają wspaniałych facetów obok siebie.Gratuluję tych SERC i tych fajowych facetów.Mam nadzieję że dołączę do tak zaszczytnego grona ze swoim fajnym facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.12.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 andrzejko ogromne gratulacje również zamknęcia domu dachem . Twoja blacha wygląda jak dachówka, jest pięknie położona, a okolica również piękna, ale jedziemy na tym samym wózku łeb w łeb Mam pytanko, dlaczego tak ubolewasz na widok z okna z sypialni o co chodzi????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.12.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mam pytanko, dlaczego tak ubolewasz na widok z okna z sypialni o co chodzi????? Chodzi o to że to jedyne okno przez które mam możliwośc podziwiania pięknego widoku mego miasteczka szczególnie nocą ale także będzie to niezły widok na drogę i podjazd Okien bocznych nie zaliczam do okien bo z nich zobaczę co najwyżej scianę domu sąsiadów a ja uwielbiam co i rusz zerkac przez okno szczególnie rano jak się szykuję do pracy Mam nadzieję że dołączę do tak zaszczytnego grona ze swoim fajnym facetem Oczywiście, ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.12.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Zapraszam na pierniczki http://manka.photosite.com/~photos/tn/367_348.ts1134928808156.jpg pierwsze własnoręcznie zrobione i upieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Andrzejka piekna zima Domek prezentuje się ślicznie w zimowej sceneri Pierniczki cóż pozostaje mi tylko westchnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.12.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 GRATULACJE PIERNICZKÓWPrawda jaka to frajda,a jak pięknie pachnie w domu?Czuć nadchodzące święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja pierniczka bardzo chętnie . Niedługo będę robić śledzie to w rewanżu zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Chyba przestane czytac to Forum Dziewczyny wpędzacie mnie w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Zapraszam na pierniczki http://manka.photosite.com/~photos/tn/367_348.ts1134928808156.jpg pierwsze własnoręcznie zrobione i upieczone To ja poczęstuje się. Lubię słodkosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Fajne zdjęcia zamieściłaś Widze, że duże opady sniegu u Ciebie w okolicach były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.12.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 GRATULACJE PIERNICZKÓWPrawda jaka to frajda,a jak pięknie pachnie w domu?Czuć nadchodzące święta Dzięki Frajda ogromna zwłaszcza że się udały i były jadalne Ale zapachów to takich strasznie wonnych jak sobie wyobrażałam nie było Czy to zależy od przyprawy Pierniczki cóż pozostaje mi tylko westchnąc Aga no co ty jak ja poradziłam to twoje będą boskie Nie wzdychaj tylko zagniataj Niedługo będę robić śledzie to w rewanżu zapraszam . Z wielką przyjemnościa się na nie piszę Widze, że duże opady sniegu u Ciebie w okolicach były... Oj były, były, niektóre drogi lokalne nawet były nie przejezdne Ale za to widoki bardzo piękne i świątecznie nastajające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Andrzejka myślisz że ja jestem lepsza od Ciebie Ja pasuje do kuchni jak wół do karety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.12.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Andrzejka myślisz że ja jestem lepsza od Ciebie Ja pasuje do kuchni jak wół do karety Uhu, tak myślę Ale będzie mi baardzo miło jak okaże się że nie tylko ze mnie taka noga w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Andrzejka zapewniam Cię że mało kto może mnie pobić, z drugiej strony ja poprostu tego nie lubię A sama wieszjak idzie praca jak się robi coś z musu Nie powiem że nic nie umięugotować bo coś tam potrafię ale ogólnie kucharka ze mnie taka sobie Zawsze zmykam z kuchni jak widzę na horyzoncie kogośktozajmie się tym lepiej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts