Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

No pewnie że Andrzejka to super dziewczyna :lol: :lol: :lol: tak się tylko droczę :wink:

Monka, a Ty jaki masz projekt?

Budujemy Konwalię z Horyzontu ale mocno zmienioną :roll:

Rodzinka bardzo nas wspiera

Nas najbliższa rodzina też wspiera to bardzo ważne tyle że fizycznie musimy poradzić sobie sami. Z kasą krucho to trzeba było zakasać rękawy :wink:

Monka Twój mąż to też dzielny chłopak jest

Stara się, to jego cel, coś o czym marzył od paru lat :D Wszyscy go tak chwalą żeby mu się tylko w głowie nie poprzewracało :roll: :wink: No ale na pochwałę zasłużył to fakt :D

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja Was dziewczyny podziwiam już raz mieszkałam z moimi rodzicami a najszczęśliwszy dzień to przeprowadzka do naszego mieszkania ( opss już nie naszego :wink: :) ) Nawet kredyt mnie nie przerażał, a ten na dom to już tak łatwiej poszło,wiem że do wszystkiego doszliśmy sami :)

Ale każdy ma sowje powody macie wielkie serducha :)

Moje jest chyba mniejsze :)

A tam mniejsze 8) , każda sytuacja jest inna :-?

Teraz będzie ta różnica, ze to ona będzie mieszkac u nas a nie odwrotnie :wink: 8)

Dziewczyny chwalcie swoich mężów ile się da jak takie z nich dzielne chłopy 8) 8)

Ja wiedziałam, że mój mąż sam może sciany postawić ale on nie wierzył w siebie i wolał oddać to w ręce fachowca :-? :-?

Mam nadzieję, ze wykończeniówka będzie w jego osobistym wykonaniu :wink: :wink:

Pozdrawiam was 8)

andrzejko ogromne gratulacje również zamknęcia domu dachem :D :D :D. Twoja blacha wygląda jak dachówka, jest pięknie położona, a okolica również piękna, ale jedziemy na tym samym wózku łeb w łeb :wink:

Mam pytanko, dlaczego tak ubolewasz na widok z okna z sypialni o co chodzi?????

pozdrawiam :D

Mam pytanko, dlaczego tak ubolewasz na widok z okna z sypialni o co chodzi?????

Chodzi o to że to jedyne okno przez które mam możliwośc podziwiania pięknego widoku mego miasteczka 8) szczególnie nocą 8)

ale także będzie to niezły widok na drogę i podjazd :wink: 8)

Okien bocznych nie zaliczam do okien bo z nich zobaczę co najwyżej scianę domu sąsiadów :-? a ja uwielbiam co i rusz zerkac przez okno szczególnie rano jak się szykuję do pracy :-? 8) :wink:

Mam nadzieję że dołączę do tak zaszczytnego grona ze swoim fajnym facetem

Oczywiście, ze tak :p :p :p

GRATULACJE PIERNICZKÓWPrawda jaka to frajda,a jak pięknie pachnie w domu?Czuć nadchodzące święta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzięki 8)

Frajda ogromna zwłaszcza że się udały :-? i były jadalne :p

Ale zapachów to takich strasznie wonnych jak sobie wyobrażałam nie było :-? :roll: :roll:

Czy to zależy od przyprawy :roll: :roll: :roll:

Pierniczki cóż pozostaje mi tylko westchnąc

Aga no co ty jak ja poradziłam to twoje będą boskie :wink: 8)

Nie wzdychaj tylko zagniataj 8)

Niedługo będę robić śledzie to w rewanżu zapraszam .

Z wielką przyjemnościa się na nie piszę :p

Widze, że duże opady sniegu u Ciebie w okolicach były...

Oj były, były, niektóre drogi lokalne nawet były nie przejezdne :(

Ale za to widoki bardzo piękne i świątecznie nastajające :p 8)

Andrzejka zapewniam Cię że mało kto może mnie pobić, z drugiej strony ja poprostu tego nie lubię :oops:

A sama wieszjak idzie praca jak się robi coś z musu :-?

Nie powiem że nic nie umięugotować bo coś tam potrafię ale ogólnie kucharka ze mnie taka sobie :oops: :oops: :oops:

Zawsze zmykam z kuchni jak widzę na horyzoncie kogośktozajmie się tym lepiej niż ja :wink: :)